Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nálam sincs akadálya a csütörtöknek, de a pénteki és a szombati nap is megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nekem jó a 17-e, a 18 is, de a 19 valószínűleg egyáltalán nem lesz jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. (szerkesztve) Nekem jó a 17-e, a 18 is, de a 19 valószínűleg egyáltalán nem lesz jó Megint mész Múzeumok Éjszakájára? Szerkesztve: 2010. Június 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Off Eddig úgy tűnik, de még nem biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nekem bármelyik nap jó, annyi kérésem lenne, hogy a VB-re való tekintettel a 18:00-20:30-as idősávban mozogjunk, ha lehet, mert én 20:30-tól biztos, hogy a tévé előtt fogok ülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nekem jobb lenne péntek vagy szombat, és mivel a gyerekek nyaralni lesznek, így lehet akár akkor is, amit Donát javasol. Nagyon érdekesnek ígérkezik ez a kvíz - bár én nem vagyok 5 éves törzstag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Az a baj, hogy a 18:00-20:30-as időt én nem tudom garantálni. Ha éppen dolgoznom kell, akkor hétig haza nem keverek. Így legkorábban is csak nyolcról lehet szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Ezen lehet hogy részt vennék. 18 kivételével a többi nap jö Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Értem. Hát akkor nyolc és nyolc harminc között tudom mondani a részvételem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Az élet közbe szólt. Necces lesz a jövő hetem, így nem biztos, hogy meg tudnám tartani akkor. Úgyhogy szombaton lesz a kvíz és akkor kezdhetjük 19:00-kor, így Donát is részt tud venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ez van, majd utólag elolvasom, hogy sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Beírtam a szombatot. Amúgy lehet, hogy hétvégére én is elutaznék, de ez még nem biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nem lehetne valamikor olyankor tartani, amikor a ma is aktív eredeti törzstagok, mint Karrde is pl., mind részt tudnak venni, Ody-ról is beszélve? Nélkülük nem lenne sok értelme, ha már szülinapi kívzről beszélünk. Ennek érdekében simán be lehetne áldozni azt, hogy pontosan a szülinapra vagy annak szoros környékére essen. Lehetne következő héten hétköznap vagy akár akkor hétvégén. Én ugyan két hét múlva hétvégén elutazok pár napra, de én nem is vagyok eredeti tag, így ez kevésbé számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Igaz, és lehet róla szó, de akkor mikor? Mondjuk: - június 20. - június 25, 26, 27 (hétköznapokkal vannak fenntartásaim, mert nem tudom, hogyan érek rá... a kötetlen munkaidő hátránya, hogy tervezni is nehéz vele...) Tovább nem akarok menni, jó lenne azért ebben a hónapban maradni De azért az "újoncok" se féljenek, igyekeztem úgy összeállítani a kérdéseket, hogy azok is tudjanak válaszolni rájuk, akik nem rég regeltek és rendszeres látogatói a fórumnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Június 20. vasárnap, szerintem az jó lehet. De majd a többiek is nyilatkoznak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Csatlakozom Pildihez, nekem max. 20.-a még jó, az utána lévő héten megyek nyaralni 1 hétre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A 20 -a nekem is jó lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. 20-a nekem is jó, és köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Közben eldőlt, nekem a szombat is jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. 20.-a nekem is ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Akkor szerintem legyen 20-án, úgy tűnik - bár még nem jelzett mindenki vissza - az a többségnek jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szégyen lesz ha nem nyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Tényleg az lesz. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Én azért vigyáznék az ilyen kijelentésekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Én azért vigyáznék az ilyen kijelentésekkel Lehet, hogy mások jobban ismerik a fórumot mint én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Dzséjt merre van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Dzséjt, köszi a kvízt, nagyon jó kérdéseket gyűjtöttél össze, sok jó szöveggel ismét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Jó kis kvíz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nagyszerű volt a kvíz! A játék és a hangulat a fontos, nem a győzelem. Örülök, hogy rengetegen tudtátok fejből a fórum szinte minden történését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Aha, jó kis kvíz volt Köszi Dzséjt a kérdéseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.