Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Dzséjt, nekem tetszik ez a színes paletta. Nincs frusztrálóbb annál, ha az egyszeri SW-rajongó (és nem holmi geek ) a kérdések többségénél még csak fogalommal sem rendelkezik az adott helyes válaszról. Persze az is könnyen lehet, hogy valami rémlik, de nem emlékszik, de az máris más. Másrészről szerintem egy kvíz max. másfél óráig élvezhető. Ha pörgős, akkor az is kérdésekkel teli lehet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Ha Dzséjt kvízmesterként is van olyan jó, mint játékosként, akkor nem lesz itt gond. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Másrészről szerintem egy kvíz max. másfél óráig élvezhető. Ha pörgős, akkor az is kérdésekkel teli lehet. Én is így vélem. Legfeljebb két órát szánok rá. Szóval ez időre fog inkább menni, nem kérdések számára, mint egy TV-s kvíz. Egyedül azért kell a sok kérdés, hogy ne fulladjon ki egy téma túl hamar. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Én is így vélem. Legfeljebb két órát szánok rá. Szóval ez időre fog inkább menni, nem kérdések számára, mint egy TV-s kvíz. Egyedül azért kell a sok kérdés, hogy ne fulladjon ki egy téma túl hamar. Ugye tudod, hogy Te is megcsinálhatod majd a kvízes topikot? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tudom, csak általában mindig te szoktad. Szekr.: vagy mégsem csinálhatok. Azt írja, hogy "Nem indíthatsz új témát". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tudom, csak általában mindig te szoktad. Szekr.: vagy mégsem csinálhatok. Azt írja, hogy "Nem indíthatsz új témát". Ejj, akkor csak adminoknak lehet. Majd akkor megnyitom én. Mi lesz a címe a kvíznek és hány órakor lesz? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerintem a szokásos fél kilenc jó időpont. A címe pedig: A téma a Star Wars (a nem kell ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerintem a szokásos fél kilenc jó időpont. A címe pedig: A téma a Star Wars (a nem kell ). Micsoda eredeti cím. Ezen biztos sokat gondolkoztál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Micsoda eredeti cím. Ezen biztos sokat gondolkoztál. Megerőltető volt, annyi szent Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Lehet kicsit késni fogok, mert van egy kis dolgom, de ne várjatok rám Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szégyellem ezerrel, de óra harminckor nem fogok a küszöbön állni. Megyek vezekelni a zuhanyrózsa alá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor most kezdjük pontosan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szégyellem ezerrel, de óra harminckor nem fogok a küszöbön állni. Megyek vezekelni a zuhanyrózsa alá. Akkor lemaradsz az első kérdésről. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Itt vagyok én is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én is ideértem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. A végén még összegyűlünk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok B+ Te aztán gyors vagy. :lol: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok Ha lehet, a kvízben ne siess ennyire a válaszokkal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok Mi vagy te, mosogatógép? Hozzád viszem a mosogatni valót Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Falkavezér készenlétben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. 10 perc múlva tudok jönni, de kezdjétek nyugodtan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. (szerkesztve) 10 perc múlva tudok jönni, de kezdjétek nyugodtan. Megvárhattunk volna... Ha már másnál ez működik. Szerkesztve: 2011. Február 4. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megvárjuk, még nem maradt le semmiről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megvárjuk, még nem maradt le semmiről. Köszi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ötletes kvíz volt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Gratula Ody a győzelemért, csak fél pont volt köztünk Gratula Sky-nak is, akivel véres csatában, de másodikok lettünk Gratula a többi pontszerzőnek is. Dzséjt pedig köszi a kvízt, egész izgalmas volt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Köszi! Elég jól haladtunk, tizennégy kérdés maradt meg a harminchatból. Phobos fölette a Kulisszák mögött kategória összes kérdését, viszont az Expanded Universe-ből és a Jokerből csak két kérdés fogyott el. A megmaradt kérdéseket elteszem legközelebbre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Köszi Phobos. Tényleg jó kis kvíz volt, le is izzadtam. Köszönet érte Dzséjt! Szerintem még maradt a tarsolyodban pár kérdés. Gratulálok minden résztvevőnek, jók voltatok. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Köszi a kvízt, a győztesnek és a többi pontszerzőnek pedig gratula. Bezzeg ha az első kérdés is pontot ért volna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.