Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Dzséjt, nekem tetszik ez a színes paletta. Nincs frusztrálóbb annál, ha az egyszeri SW-rajongó (és nem holmi geek ) a kérdések többségénél még csak fogalommal sem rendelkezik az adott helyes válaszról. Persze az is könnyen lehet, hogy valami rémlik, de nem emlékszik, de az máris más. Másrészről szerintem egy kvíz max. másfél óráig élvezhető. Ha pörgős, akkor az is kérdésekkel teli lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Ha Dzséjt kvízmesterként is van olyan jó, mint játékosként, akkor nem lesz itt gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Másrészről szerintem egy kvíz max. másfél óráig élvezhető. Ha pörgős, akkor az is kérdésekkel teli lehet. Én is így vélem. Legfeljebb két órát szánok rá. Szóval ez időre fog inkább menni, nem kérdések számára, mint egy TV-s kvíz. Egyedül azért kell a sok kérdés, hogy ne fulladjon ki egy téma túl hamar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Én is így vélem. Legfeljebb két órát szánok rá. Szóval ez időre fog inkább menni, nem kérdések számára, mint egy TV-s kvíz. Egyedül azért kell a sok kérdés, hogy ne fulladjon ki egy téma túl hamar. Ugye tudod, hogy Te is megcsinálhatod majd a kvízes topikot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tudom, csak általában mindig te szoktad. Szekr.: vagy mégsem csinálhatok. Azt írja, hogy "Nem indíthatsz új témát". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Tudom, csak általában mindig te szoktad. Szekr.: vagy mégsem csinálhatok. Azt írja, hogy "Nem indíthatsz új témát". Ejj, akkor csak adminoknak lehet. Majd akkor megnyitom én. Mi lesz a címe a kvíznek és hány órakor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerintem a szokásos fél kilenc jó időpont. A címe pedig: A téma a Star Wars (a nem kell ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerintem a szokásos fél kilenc jó időpont. A címe pedig: A téma a Star Wars (a nem kell ). Micsoda eredeti cím. Ezen biztos sokat gondolkoztál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Micsoda eredeti cím. Ezen biztos sokat gondolkoztál. Megerőltető volt, annyi szent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Lehet kicsit késni fogok, mert van egy kis dolgom, de ne várjatok rám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szégyellem ezerrel, de óra harminckor nem fogok a küszöbön állni. Megyek vezekelni a zuhanyrózsa alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Akkor most kezdjük pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szégyellem ezerrel, de óra harminckor nem fogok a küszöbön állni. Megyek vezekelni a zuhanyrózsa alá. Akkor lemaradsz az első kérdésről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Itt vagyok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én is ideértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. A végén még összegyűlünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok B+ Te aztán gyors vagy. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok Ha lehet, a kvízben ne siess ennyire a válaszokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Végeztem a mosogatással, már itt is vagyok Mi vagy te, mosogatógép? Hozzád viszem a mosogatni valót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Falkavezér készenlétben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. 10 perc múlva tudok jönni, de kezdjétek nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. (szerkesztve) 10 perc múlva tudok jönni, de kezdjétek nyugodtan. Megvárhattunk volna... Ha már másnál ez működik. Szerkesztve: 2011. Február 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megvárjuk, még nem maradt le semmiről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megvárjuk, még nem maradt le semmiről. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ötletes kvíz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Gratula Ody a győzelemért, csak fél pont volt köztünk Gratula Sky-nak is, akivel véres csatában, de másodikok lettünk Gratula a többi pontszerzőnek is. Dzséjt pedig köszi a kvízt, egész izgalmas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Köszi! Elég jól haladtunk, tizennégy kérdés maradt meg a harminchatból. Phobos fölette a Kulisszák mögött kategória összes kérdését, viszont az Expanded Universe-ből és a Jokerből csak két kérdés fogyott el. A megmaradt kérdéseket elteszem legközelebbre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Köszi Phobos. Tényleg jó kis kvíz volt, le is izzadtam. Köszönet érte Dzséjt! Szerintem még maradt a tarsolyodban pár kérdés. Gratulálok minden résztvevőnek, jók voltatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Köszi a kvízt, a győztesnek és a többi pontszerzőnek pedig gratula. Bezzeg ha az első kérdés is pontot ért volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.