Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Ha a többieknek is jó így, részemről rendben van. Akkor ma 10 kérdés lesz. Nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Ezt én is támogatom, mert ma haverokkal, barátaimmal megyünk és csapunk egy görbe estét (no alkohol még mindig) a diploma miatt 2 szóval: nem leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Van, aki lesz egyáltalán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Amint visszaérek járőrről, én leszek. Most baromi lassú a netem, szóval (ezek a kikötős arcok nem adnak négy megabites netet ), most lehet jönni kihasználni az alkalmat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Ha a többieknek is jó így, részemről rendben van. Akkor ma 10 kérdés lesz. Örülök, hogy így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Nagyon köszi a kvízt Sky! Jó kis kérdések voltak, főleg a bolygós amikor néztem nagyokat a beírt bolygóneveken. Sajnálom, hogy ilyen-olyan okok miatt nem volt itt mindenki, vagy ha itt voltak a technika és egyebek akadályozták őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Nagyon köszi a kvízt Sky! Jó kis kérdések voltak, főleg a bolygós amikor néztem nagyokat a beírt bolygóneveken. Sajnálom, hogy ilyen-olyan okok miatt nem volt itt mindenki, vagy ha itt voltak a technika és egyebek akadályozták őket. Szívesen! Remélhetőleg jövő héten még többen leszünk, és Dzséjtnek sem szól közbe a technika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Gratula danityu! És köszi Sky a vezénylést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Szívesen! Remélhetőleg jövő héten még többen leszünk, és Dzséjtnek sem szól közbe a technika. Igen, remélem én is. Ez utóbbi esetben Dzséjté a legkisebb szorzó. Köszi Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 10. Grat a nyertesnek Jövőhéten revans Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 11. Köszi Sky a kvízt. A második részben jobban benne fogok lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 11. Köszi Sky a kvízt. A második részben jobban benne fogok lenni. Helyes. Érdekes forduló elé nézünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 11. Helyes. Érdekes forduló elé nézünk. Most eszméltem rá, hogy jövő pénteken nem is tudtam volna jönni, de tegnap "elintézték" nekem, hogy mégis jöhessek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 12. Most eszméltem rá, hogy jövő pénteken nem is tudtam volna jönni, de tegnap "elintézték" nekem, hogy mégis jöhessek. Remek. Szerintem a többiek nem örültek volna, ha nincs kinek visszavágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Most eszméltem rá, hogy jövő pénteken nem is tudtam volna jönni, de tegnap "elintézték" nekem, hogy mégis jöhessek. Még nem is gratuláltam a győzelmedhez. Szép volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Még nem is gratuláltam a győzelmedhez. Szép volt. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Gratula danityu Mikor lesz legközelebb kvíz? Még sose vettem részt ilyenbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Mikor lesz legközelebb kvíz? Még sose vettem részt ilyenbe Péntek este 20:30-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Péntek este 20:30-tól. Igyekszem akkor nem elfelejteni, bár ahogy ismerem magam sanosz, hogy elfogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Igyekszem akkor nem elfelejteni, bár ahogy ismerem magam sanosz, hogy elfogom Ha gondolod, küldhetek majd emlékeztetőt. Bár egy nappal a kvíz előtt be szoktam írni, hogy "nem elfelejteni". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Ha gondolod, küldhetek majd emlékeztetőt. Bár egy nappal a kvíz előtt be szoktam írni, hogy "nem elfelejteni". Jó majd szólj előtte, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Holnap este kvíz, nem elfelejteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Holnap este kvíz, nem elfelejteni! Nem feledem! Remélem nem találnak meg sörözésből kifolyólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Én is jövök, de csak 9 körül érek ide. Akkor talán még a fele hátra lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Rám ne várjatok. Elfelejtettem, hogy most pénteken is dolgozom, a nyakamba varrtak egy strandszolgálatot (valójában hármat, de a másik kettő jövő héten lesz), ráadásul Fűzfő rosszabbik strandján (sok a részeg barom rajta...). Ha lesz egy kis zivatar, akkor tudok jönni, mert eltakarodnak a strandról, de ha nem lesz, akkor valószínűleg éjfélig gép közelébe sem kerülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Rám ne várjatok. Elfelejtettem, hogy most pénteken is dolgozom, a nyakamba varrtak egy strandszolgálatot (valójában hármat, de a másik kettő jövő héten lesz), ráadásul Fűzfő rosszabbik strandján (sok a részeg barom rajta...). Ha lesz egy kis zivatar, akkor tudok jönni, mert eltakarodnak a strandról, de ha nem lesz, akkor valószínűleg éjfélig gép közelébe sem kerülök. Éjfélig ott piálnak a strandon? Nem semmi fazonok vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Na el ne felejtsem, hogy ma kvíz lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Támadóállásba! 10 perc, és Showtime! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Támadóállásba! 10 perc, és Showtime! Már csak 8 És sikerült majdnem elfelejtenem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Már csak 8 És sikerült majdnem elfelejtenem Pedig tegnap írtam emlékeztetőt. A lényeg, hogy ideértél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.