Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A magam részéről még jöhetne is, eléggé ismerem az EU régebbi dolgait - az újakkal annyira nem vagyok már tisztában - de ez kicsit nagyon sokrétű. A filmeket legalább mindenki látta, de az EU-ban nem biztos, hogy mindenki olvasta az adott művet vagy képregényt.

Mondjuk esetleg a Clone Wars rajzfilm szóba jöhet, azt szvsz mind láttuk.

Hozzászólás ideje:
Ne!!!

Ez elég egyértelmű. :P

Hozzászólás ideje:
Az a C-3PO-s kérdés meg aztán megint fogós volt. Melyikkel szereztem pontot, azzal, hogy felsoroltam mindent, ami szerepelt benne, vagy azzal, hogy beírtam az ep4-5-t?

Az ilyen félre értések elkerülése végett és a kevésbé egyértelmű kérdésekből kifolyólag a jövőben nem lehetne a helyes választ is megírni a helyes megfejtő neve mellé?

Akkor egyértelművé válna, hogy pontosan mi ért itt pontot.

Hozzászólás ideje:

Szerdán lesz forduló? Mert ha igen, én indítványoznám, hogy mostantól 20:00-tól legyen, aztán a többiek vagy leszavaznak vagy sem. Ugyanis kedd-szerdánként indul a BL szezon és 20:45-kor kezdődnek a meccsek.

Donát

Hozzászólás ideje:

Nekem teljesen jó a 20:00. Először is ebben az időpontban volt. Szerintem a BL miatt mások is pártolni fogják az ötletet :D

Ja, és szerdán lesz forduló?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Felőlem lehet. De most az extraforduló után ne haragudjatok meg, de képkvízekből csak 4 lesz. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Következő forduló Csütörtök este lesz, mert közbe jött valami a holnapi napra. :)

Hozzászólás ideje:
Következő forduló Csütörtök este lesz, mert közbe jött valami a holnapi napra. :)

Ennek a BL nézől örülnek a legjobban talán. :)

Hozzászólás ideje:

Persze, mert aznap nem lesz meccs :) Nekem jó a csütörtök.

Hozzászólás ideje:

Ha csüti akkor legyen nyolckor mert kilenctől megy a Bermuda film. Amúgy nem kötelező, csakhát......

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Legyen fél kilenc, mert szerintem az nagyjából mindenkinek jó lenne. Fél óra alatt tuti lemegy a forduló. :)

Hozzászólás ideje:
Legyen fél kilenc, mert szerintem az nagyjából mindenkinek jó lenne. Fél óra alatt tuti lemegy a forduló. :)

Nekem okés

Hozzászólás ideje:

Fél 9 jó lesz (legalább addig is elterelődnek a gondolataim a rossz hírekről :) ).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na én itt vagyok, mindjárt csinálom is a topicot. Ha kész, csak azt tessék figyelni!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.