csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Nagyon szépen köszönöm! Ez így nagyon olvasmányos volt! Bárcsak kapott volna 4 epizódot.. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Ennyi minden szerintem nem fért volna el a sorozatban. A könyv kiadása a story reel-hez képest mindenképp jobb megoldás. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Ez szerintem szubjektív. Én jobbszeretem az sw-t vzuálisan. 4 rész elég lett volna erre. Hisz milyen vastag könyv volt a Karen Traviss TCW regénye, a mozifilmregény? Ott látjuk, hogy mennyi filmen és mennyi könyvben az adott sztori. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Én is örültem volna, ha epizódok formájában megvalósul a történet, de a story reel minden, csak nem vizualitás. Nem is örültem neki, hogy efféle félmunkák a hivatalos kánon részei lettek, sztori ide vagy oda. A Star Wars szerintem jól működik írott formában is, minden a jó történettől és az írótól függ, itt pedig mindkét tényező adott. A Traviss-könyv csak egy kiragadott példa a sok közül, szerintem ott az alapanyag se egy nagy szám. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Csak a mennyiségek miatt hoztam fel azt a könyvet. És nem tagadom, hogy az álmom, több lenne egy story reel-nél, ebben az esetben is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hát igen, de ha már nem kapjuk meg ezeket az epizódokat, legalább megkaptuk más formában. Erre írtam, hogy szerintem a könyv még mindig jobb megoldás, mint a story reel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Én meg azért ellenkeztem, mert magamból indulok ki és hát nem olvasok mostanában. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Nyolc epizódhoz képest kicsit vékony lett a könyv, de Christie így is jól megoldotta. Én már jó ideje a SW-t könyvben szeretem jobban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Nyolc epizódhoz képest kicsit vékony lett a könyv, de Christie így is jól megoldotta. Én már jó ideje a SW-t könyvben szeretem jobban. 8? Tudva levő, hogy ez 8 rész lett volna? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Én is mindenképpen el akarom ezt olvasni. Csoli ne legyél lusta. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. (szerkesztve) Bár mozgóképen se lett volna rossz, regényként szerintem is számos előnye van a sztorinak. A karakterek sokkal mélyebben megismerhetőek a gondolataik által. A háttérinfókról nem is beszélve. Szerintem egy szépen leírt jelenetsor hasonlóan szórakoztató tud lenni, mint egy látványos vizuális effekt. 8? Tudva levő, hogy ez 8 rész lett volna? Igen, az írónő is mondta, hogy 8 epizód sztorijából írta a regényt, amik eredetileg a 7. évadban szerepeltek volna. Ezek lettek volna a részek címei: (Inkább spoilerbe rakom őket) - Lethal Alliance (Halálos szövetség) - The Mission (A küldetés) - Conspirators (Összeesküvők) - Dark Disciple (Sötét tanítvány) - Saving Vos, Part I (Vos megmentése, I. rész) - Saving Vos, Part II (Vos megmentése, II. rész) - Traitor (Áruló) - The Path (Az ösvény) Szerkesztve: 2016. Szeptember 8. - Darth Sky Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Igen, az írónő is mondta, hogy 8 epizód sztorijából írta a regényt, amik eredetileg a 7. évadban szerepeltek volna. Vajon ha elkészül egymás után ment volna le a nyolc rész vagy lettek volna köztük más epizódok is? Mert ilyen sok részes szál sose ment le egyben. Gondolok itt pl.Maul történetére. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Bár mozgóképen se lett volna rossz, regényként szerintem is számos előnye van a sztorinak. A karakterek sokkal mélyebben megismerhetőek a gondolataik által. A háttérinfókról nem is beszélve. Szerintem egy szépen leírt jelenetsor hasonlóan szórakoztató tud lenni, mint egy látványos vizuális effekt. Igen, az írónő is mondta, hogy 8 epizód sztorijából írta a regényt, amik eredetileg a 7. évadban szerepeltek volna. Ezek lettek volna a részek címei: (Inkább spoilerbe rakom őket) - Lethal Alliance (Halálos szövetség) - The Mission (A küldetés) - Conspirators (Összeesküvők) - Dark Disciple (Sötét tanítvány) - Saving Vos, Part I (Vos megmentése, I. rész) - Saving Vos, Part II (Vos megmentése, II. rész) - Traitor (Áruló) - The Path (Az ösvény) Nagyszerű lett volna! Igazán! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Szerintem is sokkal jobb, hogy könyv formájában valósult meg a sztori. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Biztos, hogy csak a 7. évadban szerepelt volna ez a nyolc rész? Én úgy tudom, hogy a 7, és a 8. évadokban lett volna. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Vajon ha elkészül egymás után ment volna le a nyolc rész vagy lettek volna köztük más epizódok is? Mert ilyen sok részes szál sose ment le egyben. Gondolok itt pl.Maul történetére. Valószínűleg 4-4 részenként ment volna le, így lettek volna köztük más epizódok is. Biztos, hogy csak a 7. évadban szerepelt volna ez a nyolc rész? Én úgy tudom, hogy a 7, és a 8. évadokban lett volna. Én is így tudtam, de Christie Golden azt mondta, hogy a 7. évados szkriptekből hozta össze a könyv cselekményét. Mindenesetre van egy több hónapos ugrás a 25. és 26. fejezet között. Lehet, hogy a regény második fele már a 8. évadra csúszott volna (ez már az Ep3 évében játszódik). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Valószínűleg 4-4 részenként ment volna le, így lettek volna köztük más epizódok is. Vagy pont a nyár szünet ékelődött volna közbe.. Azért is kár, hogy kimaradt ez a történet, mert végre visszatértek volna a kezdeti divathoz, hogy nem Ani/Obi a főszereplő, mint amúgy az esetek többségében. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Figyu! Ventress milyen(színű) kardo(ka)t használt ebben a történetben? Hisz a két pirosat "Barriss-óta" nem láttuk.. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Egy sárga pengéjű kardot használt, amit a feketepiacon szervált. Még illusztrációk is készültek hozzá a könyvet megelőző novellához. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Tökéletes! Milyen jól áll neki. És a frizura is. Így már Obi sem szurizhatta azzal, hogy csúnya! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. És a frizura is. Így már Obi sem szurizhatta azzal, hogy csúnya! Egy alkalommal Obi-Wan kissé zavarba esve meg is jegyezte Vosnak, hogy Ventress "fizikailag is vonzó". De az író is számtalanszor utalt rá, hogy a nő milyen dögös. Mondjuk szerintem is ég és föld a különbség a két megjelenése között (a TCW alapján nem a "vonzó" volt az első szó, ami eszembe jutott róla). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Hát igen van különbség! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. a TCW alapján nem a "vonzó" volt az első szó, ami eszembe jutott róla Nekem a többi képe alapján sem jut eszembe róla ez a szó. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Nekem a többi képe alapján sem jut eszembe róla ez a szó. Pedig kimondottan romantikus alkat: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Kinek mi a romantikus. Nálam a nekrofília a perverzió fogalmát meríti ki, de hát ahány ház, annyi szokás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. (szerkesztve) Ez még azért távol áll a nekrofíliától. Szerkesztve: 2016. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hát egy gyerekeknek szánt animációs sorozathoz mérten, ez már elég kemény nekrofília Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. A klón láthatóan még életben van a csók során, így technikailag nincs szó nekrofíliáról. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hát egy gyerekeknek szánt animációs sorozathoz mérten, ez már elég kemény nekrofília Dupla hiba. Nem ildomos ezt hangosan kiejteni a jelenlétemben: "gyerekeknek szánt animációs sorozat" És valóban él még a klón! Ráadásul -sajnos- törölt jelenet, ha emlékeztek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. A BD kiadásba visszakerült. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.