Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez szerintem szubjektív. Én jobbszeretem az sw-t vzuálisan. 4 rész elég lett volna erre.

Hisz milyen vastag könyv volt a Karen Traviss TCW regénye, a mozifilmregény? Ott látjuk, hogy mennyi filmen és mennyi könyvben az adott sztori.

Hozzászólás ideje:

Én is örültem volna, ha epizódok formájában megvalósul a történet, de a story reel minden, csak nem vizualitás. Nem is örültem neki, hogy efféle félmunkák a hivatalos kánon részei lettek, sztori ide vagy oda. A Star Wars szerintem jól működik írott formában is, minden a jó történettől és az írótól függ, itt pedig mindkét tényező adott.

A Traviss-könyv csak egy kiragadott példa a sok közül, szerintem ott az alapanyag se egy nagy szám.

Hozzászólás ideje:

Hát igen, de ha már nem kapjuk meg ezeket az epizódokat, legalább megkaptuk más formában. Erre írtam, hogy szerintem a könyv még mindig jobb megoldás, mint a story reel.

Hozzászólás ideje:

Nyolc epizódhoz képest kicsit vékony lett a könyv, de Christie így is jól megoldotta. Én már jó ideje a SW-t könyvben szeretem jobban.

8? Tudva levő, hogy ez 8 rész lett volna?

Hozzászólás ideje:

Bár mozgóképen se lett volna rossz, regényként szerintem is számos előnye van a sztorinak. A karakterek sokkal mélyebben megismerhetőek a gondolataik által. A háttérinfókról nem is beszélve. Szerintem egy szépen leírt jelenetsor hasonlóan szórakoztató tud lenni, mint egy látványos vizuális effekt.

8? Tudva levő, hogy ez 8 rész lett volna?

Igen, az írónő is mondta, hogy 8 epizód sztorijából írta a regényt, amik eredetileg a 7. évadban szerepeltek volna.

Ezek lettek volna a részek címei:

(Inkább spoilerbe rakom őket)

- Lethal Alliance (Halálos szövetség)

- The Mission (A küldetés)

- Conspirators (Összeesküvők)

- Dark Disciple (Sötét tanítvány)

- Saving Vos, Part I (Vos megmentése, I. rész)

- Saving Vos, Part II (Vos megmentése, II. rész)

- Traitor (Áruló)

- The Path (Az ösvény)

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Igen, az írónő is mondta, hogy 8 epizód sztorijából írta a regényt, amik eredetileg a 7. évadban szerepeltek volna.

Vajon ha elkészül egymás után ment volna le a nyolc rész vagy lettek volna köztük más epizódok is? Mert ilyen sok részes szál sose ment le egyben. Gondolok itt pl.Maul történetére.

Hozzászólás ideje:

Bár mozgóképen se lett volna rossz, regényként szerintem is számos előnye van a sztorinak. A karakterek sokkal mélyebben megismerhetőek a gondolataik által. A háttérinfókról nem is beszélve. Szerintem egy szépen leírt jelenetsor hasonlóan szórakoztató tud lenni, mint egy látványos vizuális effekt.

Ezek lettek volna a részek címei:

(Inkább spoilerbe rakom őket)

- Lethal Alliance (Halálos szövetség)

- The Mission (A küldetés)

- Conspirators (Összeesküvők)

- Dark Disciple (Sötét tanítvány)

- Saving Vos, Part I (Vos megmentése, I. rész)

- Saving Vos, Part II (Vos megmentése, II. rész)

- Traitor (Áruló)

- The Path (Az ösvény)

Nagyszerű lett volna! Igazán!

Hozzászólás ideje:

Vajon ha elkészül egymás után ment volna le a nyolc rész vagy lettek volna köztük más epizódok is? Mert ilyen sok részes szál sose ment le egyben. Gondolok itt pl.Maul történetére.

Valószínűleg 4-4 részenként ment volna le, így lettek volna köztük más epizódok is.

Biztos, hogy csak a 7. évadban szerepelt volna ez a nyolc rész? Én úgy tudom, hogy a 7, és a 8. évadokban lett volna.

Én is így tudtam, de Christie Golden azt mondta, hogy a 7. évados szkriptekből hozta össze a könyv cselekményét. Mindenesetre van egy több hónapos ugrás a 25. és 26. fejezet között. Lehet, hogy a regény második fele már a 8. évadra csúszott volna (ez már az Ep3 évében játszódik).

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg 4-4 részenként ment volna le, így lettek volna köztük más epizódok is.

Vagy pont a nyár szünet ékelődött volna közbe..

Azért is kár, hogy kimaradt ez a történet, mert végre visszatértek volna a kezdeti divathoz, hogy nem Ani/Obi a főszereplő, mint amúgy az esetek többségében.

Hozzászólás ideje:

És a frizura is. Így már Obi sem szurizhatta azzal, hogy csúnya! ;)

Egy alkalommal Obi-Wan kissé zavarba esve meg is jegyezte Vosnak, hogy Ventress "fizikailag is vonzó". De az író is számtalanszor utalt rá, hogy a nő milyen dögös. ;)

Mondjuk szerintem is ég és föld a különbség a két megjelenése között (a TCW alapján nem a "vonzó" volt az első szó, ami eszembe jutott róla).

ventress_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát egy gyerekeknek szánt animációs sorozathoz mérten, ez már elég kemény nekrofília ;)

Dupla hiba. :P

Nem ildomos ezt hangosan kiejteni a jelenlétemben: "gyerekeknek szánt animációs sorozat" :kylo::saber_kylo:

És valóban él még a klón! :glasses:

Ráadásul -sajnos- törölt jelenet, ha emlékeztek! ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.