Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. A Te véleményedre adok és ha azt írod, hogy minden benne van amire vágytunk én már kissé nyugodtabb is vagyok. Egyébként azt se tudom mit várok ettől a filmtől hisz nekem kerek egész volt eddig a SAGA. Ezért aztán nincsenek is nagy elvárásaim. Nekem meg èpp azért vannak elvárásaim, még pedig elég magas elvárásaim, mert a film megbont valamit, amit sokáig egyszer s mindenkorra lezártnak tekintettük. Szóval a készítőknek tilos nagyot hibázniuk, de ahogy eddig olvastam: velük volt az erő a film készítésekor. hamarosan megláthatjuk. Most pont úgy érzem magam, mint Luke, amikor arra várt, hogy az idétlen kis zöld manó elvigye Yodához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ebben is van ráció de én egyelőre nem akarom ilyen magasra helyezni a lécet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ne rontsuk mar el egymas elmenyet a fenebe is, Hunner!!! Elég korán észrevettem és szerettelek volna megóvni titeket és esküszöm írtam is, kiszedted Donát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Elég korán észrevettem és szerettelek volna megóvni titeket és esküszöm írtam is, kiszedted Donát? Igen, láttam! Azért is szerkesztettem Hunnerét. Köszi, hogy szóltál. Azért töröltem a tiéd, mert beidézted Hunner teljes hsz-ét, és így egyszerűbb volt megszabadulni a kényes részektől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Elnezest mindenkitöl összekevertem a topikot nagyon sajnalom, a bunti jogos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Igen, láttam! Azért is szerkesztettem Hunnerét. Köszi, hogy szóltál. Azért töröltem a tiéd, mert beidézted Hunner teljes hsz-ét, és így egyszerűbb volt megszabadulni a kényes részektől. ahh, jogos. Tényleg idéztem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Elnezest mindenkitöl összekevertem a topikot nagyon sajnalom, a bunti jogos Megesik. Ha a csiga elesik. Mondta a kobra és eldőlt balra. Szerencsére nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ja, talán ezért is jogos most, hogy a spoileres topicban is használatba kerültek a spoiler-tag-ek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ja, talán ezért is jogos most, hogy a spoileres topicban is használatba kerültek a spoiler-tag-ek. Spoileren belül spoiler? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Spoileren belül spoiler? Csak ideiglenesen. De ha valamikor, hát most indokolt. Az emberek önkívületi állapotban tengnek lengnek, fizikailag és a fórumon is. Még pár óráig nem árt a kímélő üzemmód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hát érthető. Csak viccesen hangzik. Kellene rgy Extrém spoileres topic? (mondjuk 9 óra 36 percig minek? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Egyébként tegnap egy SW-konferenciával hangoltam a mai filmre. A Corvinuson került rá sor, három előadással. Én marha, egészen az első előadás legelejéig nem esett le hogy a Simon Zoltán előadó az a Simon Zoltán (nem ismerem személyesen). Mindenesetre aki az ő 1 órás értekezése után is azt mondja, hogy a hat film között semmiféle egységesség nem figyelhető meg, az hülye. A másik előadás a Star wars és politika kapcsolatáról szólt (Tóth Csaba készül is írni azt hiszem egy könyvet a különböző sci-fi világokban felfedezhető politikai vonulatokról, hardcore-rajongóknak kötelező), a harmadik pedig az 501-esek bemutatója volt illetve egy előadás a különböző forgatási érdekességekről (kellemes meglepetés, hogy a prequel is képviseltette magát itt, még ha nem is nagy arányban), de az számomra sok újat már nem tartalmazott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Egyébként tegnap egy SW-konferenciával hangoltam a mai filmre. A Corvinuson került rá sor, három előadással. Én marha, egészen az első előadás legelejéig nem esett le hogy a Simon Zoltán előadó az a Simon Zoltán (nem ismerem személyesen). Mindenesetre aki az ő 1 órás értekezése után is azt mondja, hogy a hat film között semmiféle egységesség nem figyelhető meg, az hülye. A másik előadás a Star wars és politika kapcsolatáról szólt (Tóth Csaba készül is írni azt hiszem egy könyvet a különböző sci-fi világokban felfedezhető politikai vonulatokról, hardcore-rajongóknak kötelező), a harmadik pedig az 501-esek bemutatója volt illetve egy előadás a különböző forgatási érdekességekről (kellemes meglepetés, hogy a prequel is képviseltette magát itt, még ha nem is nagy arányban), de az számomra sok újat már nem tartalmazott. Ó, pedig SimonZ csak egy van! Én megisertem volna szerintem, mert a régi honlapján kint volt a képe a főoldalon, és tök berögzült! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Star Wars: Az ébredő Erő VIDEOKRITIKA - mai sajtóvetítésről (spoilermentes) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Csak ideiglenesen. De ha valamikor, hát most indokolt. Az emberek önkívületi állapotban tengnek lengnek, fizikailag és a fórumon is. Még pár óráig nem árt a kímélő üzemmód. Akkor mostmar éertem miert néztem be de csunyán a spojler topikot bocsi megegyszer és kosz hogy kihuztatok a csávábol ,ma már eg a szemem az alvashianytol de akkor is bekinozom harmadjara 8:00 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Star Wars: Az ébredő Erő VIDEOKRITIKA - mai sajtóvetítésről (spoilermentes) Ha nem PT fikával kezdték volna a fiúk, még szimpatikusak is lennének! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ha nem PT fikával kezdték volna a fiúk, még szimpatikusak is lennének! Nem fikázták vagy mire gondolsz?. Én szoktam őket követni és nem PT fikázóak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Nem fikázták vagy mire gondolsz?. Én szoktam őket követni és nem PT fikázóak. Erős volt a szóhasználatom. De egyértelműen elmarasztalták a cgi miatt és amiatt, hogy a történetek nem olyanok, mimt az OT-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Erős volt a szóhasználatom. De egyértelműen elmarasztalták a cgi miatt és amiatt, hogy a történetek nem olyanok, mimt az OT-ben. Hát ha szívünkre tesszük kezünk azért ez igaz. De ők filmszakmailag mondták ami sztem igaz is PT ebbe gyengébb mint az OT. De ez egy másik topic tárgya. Szerkesztve: 2015. December 17. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Egyébként tegnap egy SW-konferenciával hangoltam a mai filmre. A Corvinuson került rá sor, három előadással. Én marha, egészen az első előadás legelejéig nem esett le hogy a Simon Zoltán előadó az a Simon Zoltán (nem ismerem személyesen). Mindenesetre aki az ő 1 órás értekezése után is azt mondja, hogy a hat film között semmiféle egységesség nem figyelhető meg, az hülye. Köszönöm! Az előadás után odajöhettél volna. Sajnos nem tudtam végig maradni, az 501-esek kezdésekor el kellett jönnöm. csoli1138: az új honlapon is van rólam kép, csak kisebb, de cserébe frissebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Köszönöm! Az előadás után odajöhettél volna. Sajnos nem tudtam végig maradni, az 501-esek kezdésekor el kellett jönnöm. Igen, úgy terveztem, de sajnos nem voltak szünetek az előadások között, felállítani az egész sort mellettem meg nem akartam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hát ha szívünkre tesszük kezünk azért ez igaz. De ők filmszakmailag mondták ami sztem igaz is PT ebbe gyengébb mint az OT. De ez egy másik topic tárgya. Lehet. De erről már nagyon sok szó esett. Röviden; nekem mindegy a trükktechnika, ha jól van megcsinálva és nem érdekel, hogy nehéz-e a dolga a színésznek vagy sem. A film kamu. A vászonravitele sem lehet valódi. Az sw trükkjei mindig is élen jártak a filmszakmában. A PT vel egyidejű filmek kevesebb bírálatot kaptak hasonló mennyiségű cgi miatt, mint a Lucas, ez tuti. És bocs, hogy itt mégis belementem, talán nem kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Csoli, te a Pécs Plázában nézed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Csoli, te a Pécs Plázában nézed? Nem. mióta az Uránia újranyitotta a kapuit csak oda járok. Régi emlékek, és hát a minőség is sokkal jobb! Ismerős vagy Pécsen Nute? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Nem. mióta az Uránia újranyitotta a kapuit csak oda járok. Régi emlékek, és hát a minőség is sokkal jobb! Ismerős vagy Pécsen Nute? Oda jártam egyetemre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Van olyan aktív tag itt a fórumon, aki még nem látta a filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Köszi Jake! Jó lenne hozzá egy felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Van olyan aktív tag itt a fórumon, aki még nem látta a filmet? Szerintem Darth Revan9 még nem látta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Neki az EU könyvek fontosabbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.