Jump to content

Kallus ügynök

mikiwan

Recommended Posts

Remélem majd még többet meg fogunk tudni a múltjáról, az is érdekelne, hogy a lasatok elleni népirtásban milyen mértékben vett részt. Szerintem akkor még csak egyszerű közkatona lehetett.

Nem azt mondja a második részben, hogy ő maga rendelte el a népirtást?

Nem azt mondja a második részben, hogy ő maga rendelte el a népirtást?

Ilyet mondott volna? Újra kéne néznem a részt. Nem hiszem, hogy ekkora mértékű népirtást, amely valószínűleg már jópár éve történt, egy mezei fiatal birodalmi ügynök rendelte volna el. Szerintem ő csak egy volt a sok végrehajtó közül.

Szimpatikus? Nekem sose volt szimpatikus egy gonosz karakter. :) Ellenben nagyszerű az annál inkább.

Valóban, inkább a karakter tetszik, mint ellenség, és nem a személyisége szimpatikus a szó igazi értelmében, ezt jól elírtam. :oops:

Nekem addig volt szimpatikus, amíg le nem rúgta a rohamosztagost a hídról :roll:

Az tényleg durva volt. Aki a saját embereit sem veszi emberszámba, az szemét alak, nincs mese.

Jó lenne egyszer egy olyan birodalmi tiszttel találkozni, aki úgy harcol a lázadók ellen, hogy közben a cselekedeteiben korrekt marad. Az ellenkező oldalon áll, de tisztességesen viselkedik. Az érdekes szituációkhoz is vezethetne. Azonban Kallus esetében ilyen meglepetéstől nem kell tartani, ez kezd világossá válni.

Szimpatikus? Nekem sose volt szimpatikus egy gonosz karakter. :) Ellenben nagyszerű az annál inkább.

Számomra nem elképzelhetetlen, amíg úgy van bemutatva, hogy ő azt hiszi, hogy a cselekedeteivel a köz jót szolgálja. Igaz ez már nem szigorúan "gonosz karakter", inkább csak valaki akit letérítettek az útról. (Kb. mint az Equilibriumban a papok)

Kicsit sajnálom is, hogy nem erre az irányba vitték el a karakterét.

Edited by Nabopolasszar

Aki egy szakadékba lerúgja a saját katonáját mert az mondott neki valami kellemetlent az gonosz. Nem is kicsit. :) Egyébként nekem így jön be. Nem kell semmi szentimentális érzelgősség. Kallus pont olyan lehet mint a Birodalmi elit. Arrogáns, önző, mindenen és mindenkin átgázoló. Abból a rúgásból mindez kiolvasható.

Kallus valóban egy görény, de ez egy ilyen birodalmi figuránál már csak így van rendjén. Szépen halad Tarkin nyomdokain, jól illeszkedik a képbe.

Jó lenne egyszer egy olyan birodalmi tiszttel találkozni, aki úgy harcol a lázadók ellen, hogy közben a cselekedeteiben korrekt marad. Az ellenkező oldalon áll, de tisztességesen viselkedik. Az érdekes szituációkhoz is vezethetne.

Én arra lennék nagyon kíváncsi, hogy pl. egy Yularen-nel mi a helyzet. A TCW-ben egy kifejezetten tisztességes és szimpatikus ember volt. Elvileg aztán "magával rántotta" a Birodalom és ott töltött be komoly szerepet. Az Ep.4-ben a Halálcsillagon lelte halálát. Róla nehezen tudnám elképzelni, hogy egy ilyen számító, arrogáns, másokon átgázoló, népirtó gazember legyen.

Valami olyasmit mondott, hogy "Én küldtem oda őket", szóval az ő lelkén szárad a dolog. Még a végén egy Vader szintű gonoszt kapunk a személyében.

Azt mondta hogy ő adott parancsot a disruptorok használatára.

De ő nem szakállas. :D Egyébként miért pont ő Kallus?

Egy kevés maradt belőle, oldalszakállként :). Azért gondoltam rá, mert nagyjából hasonlít rá, és néhány évvel idősebb is, szóval simán lehetne ő is. Aztán majd a sorozat rámcáfol :)

Az a baj, hogy az a fickó nem a BBH egyenruhájában van, hanem a flotta egyenruhájában. Amúgy is fura lenne, ha Kallus ügynök, aki egyértelműen terepügynök, támadások elemzésével foglalatoskodna a Halálcsillagon. Mintha egy pilótát beosztanánk tüzértisztnek. :)

• 6 months later...

Bár sosem írtam, nekem olyan érzésem van, hogy Kallus még akár a Lázadás oldalán is kiköthet végül. Fogalmam sincs, miért érzem így (az első évadbeli utolsó jelenete ültette el bennem a gondolatot), de ha én írnám a sorozatot, előbb-utóbb átállna. :)

Hát ha valóban ő adta ki a parancsot a Lasatok kiirtására nem hiszem, hogy olyan szívesen fogadnák a Lázadásban :)