mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. A Birodalom ügynöke, kemény fickó, szerintem megérdemel egy külön topikot. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Wolverine of the Empire Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Az már most látszik, hogy nagyszerű karakter. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Az az érdekes, hogy bármennyire is az ellenséget képviseli, és már csúnya dolgok is kiderültek róla, nekem valamiért mégis szimpatikus. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Nekem addig volt szimpatikus, amíg le nem rúgta a rohamosztagost a hídról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szimpatikus? Nekem sose volt szimpatikus egy gonosz karakter. Ellenben nagyszerű az annál inkább. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Remélem majd még többet meg fogunk tudni a múltjáról, az is érdekelne, hogy a lasatok elleni népirtásban milyen mértékben vett részt. Szerintem akkor még csak egyszerű közkatona lehetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Na és túléli a sorozatot? Szerintem biztosan nem. Zeb tesz róla. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szerintem se éli túl, talán már az első évadban megmurdel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szerintem akkor még biztosan nem. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Remélem majd még többet meg fogunk tudni a múltjáról, az is érdekelne, hogy a lasatok elleni népirtásban milyen mértékben vett részt. Szerintem akkor még csak egyszerű közkatona lehetett. Nem azt mondja a második részben, hogy ő maga rendelte el a népirtást? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Nem azt mondja a második részben, hogy ő maga rendelte el a népirtást? Ilyet mondott volna? Újra kéne néznem a részt. Nem hiszem, hogy ekkora mértékű népirtást, amely valószínűleg már jópár éve történt, egy mezei fiatal birodalmi ügynök rendelte volna el. Szerintem ő csak egy volt a sok végrehajtó közül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Tényleg ezt mondta. Nem volt az olyan régen. Kallus meg szerintem nem egy mezei Birodalmi ügynök. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Valami olyasmit mondott, hogy "Én küldtem oda őket", szóval az ő lelkén szárad a dolog. Még a végén egy Vader szintű gonoszt kapunk a személyében. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Szimpatikus? Nekem sose volt szimpatikus egy gonosz karakter. Ellenben nagyszerű az annál inkább. Valóban, inkább a karakter tetszik, mint ellenség, és nem a személyisége szimpatikus a szó igazi értelmében, ezt jól elírtam. Nekem addig volt szimpatikus, amíg le nem rúgta a rohamosztagost a hídról Az tényleg durva volt. Aki a saját embereit sem veszi emberszámba, az szemét alak, nincs mese. Jó lenne egyszer egy olyan birodalmi tiszttel találkozni, aki úgy harcol a lázadók ellen, hogy közben a cselekedeteiben korrekt marad. Az ellenkező oldalon áll, de tisztességesen viselkedik. Az érdekes szituációkhoz is vezethetne. Azonban Kallus esetében ilyen meglepetéstől nem kell tartani, ez kezd világossá válni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. (szerkesztve) Szimpatikus? Nekem sose volt szimpatikus egy gonosz karakter. Ellenben nagyszerű az annál inkább. Számomra nem elképzelhetetlen, amíg úgy van bemutatva, hogy ő azt hiszi, hogy a cselekedeteivel a köz jót szolgálja. Igaz ez már nem szigorúan "gonosz karakter", inkább csak valaki akit letérítettek az útról. (Kb. mint az Equilibriumban a papok) Kicsit sajnálom is, hogy nem erre az irányba vitték el a karakterét. Szerkesztve: 2014. Október 19. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Aki egy szakadékba lerúgja a saját katonáját mert az mondott neki valami kellemetlent az gonosz. Nem is kicsit. Egyébként nekem így jön be. Nem kell semmi szentimentális érzelgősség. Kallus pont olyan lehet mint a Birodalmi elit. Arrogáns, önző, mindenen és mindenkin átgázoló. Abból a rúgásból mindez kiolvasható. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Kallus valóban egy görény, de ez egy ilyen birodalmi figuránál már csak így van rendjén. Szépen halad Tarkin nyomdokain, jól illeszkedik a képbe. Jó lenne egyszer egy olyan birodalmi tiszttel találkozni, aki úgy harcol a lázadók ellen, hogy közben a cselekedeteiben korrekt marad. Az ellenkező oldalon áll, de tisztességesen viselkedik. Az érdekes szituációkhoz is vezethetne. Én arra lennék nagyon kíváncsi, hogy pl. egy Yularen-nel mi a helyzet. A TCW-ben egy kifejezetten tisztességes és szimpatikus ember volt. Elvileg aztán "magával rántotta" a Birodalom és ott töltött be komoly szerepet. Az Ep.4-ben a Halálcsillagon lelte halálát. Róla nehezen tudnám elképzelni, hogy egy ilyen számító, arrogáns, másokon átgázoló, népirtó gazember legyen. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Hozzászólás ideje: 2014. Október 19. Aki egy szakadékba lerúgja a saját katonáját mert az mondott neki valami kellemetlent az gonosz. Nem is kicsit. És mint ahogy írtam is, az volt az a pont, ahonnan már nem tudtam vele szimpatizálni Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Remek karakter és új szerű, nem igen volt eddig hozzá hasonló az SW univerzumban. Legjobban az Inkvizítort vártam eddig, de a második részben Kallus feledtette velem. Lefogadom, hogy Tarkin személyes kedvence. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Valami olyasmit mondott, hogy "Én küldtem oda őket", szóval az ő lelkén szárad a dolog. Még a végén egy Vader szintű gonoszt kapunk a személyében. Azt mondta hogy ő adott parancsot a disruptorok használatára. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Igen, azóta én is visszanéztem, valóban pontosan azt mondja, hogy ő adott parancsot a használatukra. Szóval végülis ő a felelős. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Azt hiszem,megtaláltam Kallus ügynököt a filmekben. Az Ep IV-ben az a csávó,aki kérdezi Tarkint, hogy "Elemeztük a lázadók támadását, veszélyes lehet. Parancsolja a hajóját?" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. De ő nem szakállas. Egyébként miért pont ő Kallus? Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. De ő nem szakállas. Egyébként miért pont ő Kallus? Egy kevés maradt belőle, oldalszakállként . Azért gondoltam rá, mert nagyjából hasonlít rá, és néhány évvel idősebb is, szóval simán lehetne ő is. Aztán majd a sorozat rámcáfol Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Meglátjuk, ha a sorozat megéri azt az időszakot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Az a baj, hogy az a fickó nem a BBH egyenruhájában van, hanem a flotta egyenruhájában. Amúgy is fura lenne, ha Kallus ügynök, aki egyértelműen terepügynök, támadások elemzésével foglalatoskodna a Halálcsillagon. Mintha egy pilótát beosztanánk tüzértisztnek. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Köszönöm a reakciókat, de én csak poénkodtam Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Ami most poén, az később még lehet valóság. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Május 11. Hozzászólás ideje: 2015. Május 11. Bár sosem írtam, nekem olyan érzésem van, hogy Kallus még akár a Lázadás oldalán is kiköthet végül. Fogalmam sincs, miért érzem így (az első évadbeli utolsó jelenete ültette el bennem a gondolatot), de ha én írnám a sorozatot, előbb-utóbb átállna. Hát ha valóban ő adta ki a parancsot a Lasatok kiirtására nem hiszem, hogy olyan szívesen fogadnák a Lázadásban Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.