Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. A Star Wars Insider szerint huttul karattyol és azt mondja "Wee shahnit... sleemo." és azt jelenti hogy "Bounty hunter slimeball".Nyálgombóc fejvadász lenne? Azta... ez baromi jó Rog! Nem is tudtam, hogy ennek a karattyolásnak van megfejtése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. A Star Wars Insider szerint huttul karattyol és azt mondja "Wee shahnit... sleemo." és azt jelenti hogy "Bounty hunter slimeball".Nyálgombóc fejvadász lenne? Hmm, ez tetszik, érdekes Jango is asszem huttul szól oda Bobának, hogy csukja be az ajtót. De javítsatok ki ha tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Azta... ez baromi jó Rog! Nem is tudtam, hogy ennek a karattyolásnak van megfejtése Mit tesz az EU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Mit tesz az EU A film az EU? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hát hogy megfejtik, az igen. A második szó amúgy szerintem egyáltalán nem sleemo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. A második szó amúgy szerintem egyáltalán nem sleemo. Ha jól emléxem a DVD-n ezt írják ki amikor mondja. Meg úgy is hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hát hogy megfejtik, az igen. A második szó amúgy szerintem egyáltalán nem sleemo. Lehet annak hallani, de amit mond az tényleg annak tűnik, aminek a BT-sek mondják. A fordítás viszont lehet EU. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Jango is asszem huttul szól oda Bobának, hogy csukja be az ajtót. Két szót ki lehet bogarászni belőle. rood eht so-heeck rood=door eht=the A so-heeck meg lehet hogy "csukdd be". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. sleemo - ezt mondja Sebulbának Ani az első részben amikor az ráförmeg Jar Jarra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. sleemo - ezt mondja Sebulbának Ani az első részben amikor az ráförmeg Jar Jarra Off Azt akkor mondja amikor Sebi lekapcsolja a járgányán a pöcköt aztán odamegy hozzá beugatni hogy most nem ússza meg a versenyt. A feliratben mintha "slime ball"-nak fordítanák. Akkor Jangesz tényleg az lehet. Úgy tűnik hogy a Hutt az egyik világnyelv az SW-ben. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Állítólag a hutt rebelkezik a legtöbb káromkodással (hehe, akkor akár a magyar messzi-messzi galaxisbeli megfelelője is lehetne ), ezért szeretik szitkozódásnál használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Nekem meg az jutott eszembe, hogy a hutt az alvilágiak egyik használt nyelve is lehet (mivel a huttok igen erősen érdekeltek benne, így a nyelvüket is használják más lények is a köreikben). Elvégre főleg kétes elemektől hallhatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. a hutt az alvilágiak egyik használt nyelve is lehet Akkor a hutt nem az SW egyik világnyelve hanem az argója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Az ep.2 audiokommentárban elárulják, hogy az a jelenet, ahol Obi és Anakin elöszőr találkoznak Padméval valójában egy éjszakai jelenet lett volna. Már javában ment rajta a munka, amikor kitalálták, hogy játszodjon nappal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Szerintem már esteledett. A fények, és a többi esemény is ezt sugallja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) Szerintem már esteledett. A fények, és a többi esemény is ezt sugallja. Jaja, igen, de a sötét kinti viszonyokból csináltak világosat utolag... De igen, már látszik, hogy esteledik... Szerkesztve: 2007. Április 27. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. És mennyire jó döntés volt. Így egy szép íve van ennek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. És mennyire jó döntés volt. Így egy szép íve van ennek is. Pontosan így gondolom én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Pontosan így gondolom én is! Fő a változatosság! Minnél több napszakban láthassuk a Coruscantot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. A szövegben még benne is van, h a szenátornő elvonul aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Eszembe jutott valami, ahogy az EPII-t néztem. A klónok növekedés gyorsítása egész életükre kihatott vajon? Mert akkor nem sokáig éltek (kb. 40 éves korukig), ráadásul gyorsan elhasználódtak. Érdekelne a véleményetek erről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Elméletileg ez tényleg így van, vagyis, hogy kétszer olyan gyorsan öregedtek. Vagyis az eredeti egységekből az ep4-re már egy se maradt (már ha volt túlélője a klón háborúknak), mivel kiöregedtek. Viszont, ha jól tudom, a későbbi klónok már csak addig öregedtek, amíg elérték a húsz éves kort, aztán leállították a gyorsnövekedést emberi sebességre. Minden esetre szegény első generációs klónoknak elég rossz lehetett ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Mert akkor nem sokáig éltek (kb. 40 éves korukig), ráadásul gyorsan elhasználódtak. Érdekelne a véleményetek erről. A nagy többség úgysem érte meg ezt a szép kort A véleményem meg annyi, hogy ezen is látszik hogy Sidious rendelte meg őket a háttérből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Szerintem a Klónok egész életükben kétszer olyan gyorsan öregedtek. 10 év alatt harcképesek lettek. Az ep3ra eltelt 3 évben pedig a "legöregebb" klónok így is csak 26 emberi évesnek számítottak. Azok még simán harcolhatnak akár. Az ep3 képes enciklopédiája azt írja ha jól emlékszem a coruscanti tűzoltókról, akik a Handet oltják, hogy kiöregett klónok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Az ep3 képes enciklopédiája azt írja ha jól emlékszem a coruscanti tűzoltókról, akik a Handet oltják, hogy kiöregett klónok. Ja, de szerintem itt az enciklopédia írói nagyon mellé fogtak, mivel ahogy te is írtad, az első generáció tagjai is csak 26 évesek max, ami még messze van a kiöregedettségtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Ez igaz. De a tűzoltók nem is biztos, hogy Jango klónjai, akik harcra készültek. Lehettek öregebb klónok is, akik akár származhattak a Kaminóról is egy másik klónfajtából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Miss, ezt én nem tartom valószínűnek. A Köztársaság minek venne olyan klónokat, akik nem harcra lettek "tenyésztve", és tűzoltóként vetik be őket? Ahhoz kissé nagy munkaerő kínálat van a galaxisban, hogy legyártott klónokkal töltsék be ezeket a pozicíókat Itt inkább arról van szó, hogy a már háborúból kiöregedett katonákat kellett valahogy elhelyezni, ide sikerült. Nem lehet, hogy az öregedés miatt, a klónok szervezete nagyobb igénybevételnek van kitéve, ezért csak 6-8 évig lehetnek szolgálatban (ami nekik ugyebár 12-16 év!). Szerintem erről lehet szó. A genetikai módosítás sok olyan körülményt okozhat, ami megrövidítheti a szolgálati időt. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Nem lehet, hogy az öregedés miatt, a klónok szervezete nagyobb igénybevételnek van kitéve, ezért csak 6-8 évig lehetnek szolgálatban (ami nekik ugyebár 12-16 év!). Szerintem erről lehet szó. Az EP3 idején még nem lehetett nyugdjías klón! Na igen, de a klónháború csak három évig tartott, tehát eddig voltak szolgálatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Na igen, de a klónháború csak három évig tartott, tehát eddig voltak szolgálatban. Hát erről van szó. Ha pedig három év alatt elhasználódnak, akkor elég silány minőségűek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Ja, de szerintem itt az enciklopédia írói nagyon mellé fogtak, mivel ahogy te is írtad, az első generáció tagjai is csak 26 évesek max, ami még messze van a kiöregedettségtől. Igaz sajnos az enciklopédiák tele vannak ilyen megkérdőjelezhető infókkal. De bizonyos feltételek mellett még igaz is lehet. Teszem azt nem kiöregedtek, hanem harcra alkalmatlanok, pl egy lábuk hiányzik(vagy lábfejük). Szóval hadirokkantak, de tűzoltásra még jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.