Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. (szerkesztve) Baszus miutan beszeltem veletek s a képet feltettem nézem a könyveket 3 duplat kuldott el a Szukits az Alien VS Predator trilogia helyett ez ciki ,baszus veszek tolluk 25 konyvet es arra nemkepesek hogy a rendelást atolvassak? tobb mint 600 eurot koltottem el nallunk a karacsonyi vasar es raktarsopresre most kivancsi vokabban mit kapok meg most kuldhetem nemetbol haza es varhtom mig valaszolnak Elég kellemetlen lehet. Remélem, sikerül rendezni a problémát. Szerkesztve: 2015. November 26. - Darth Revan9 Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Sziasztok! Megválnék a képen látható Nerd Block Exclusive figura szettemtől (bontott). Az árat privátban megbeszéljük. Személyes átvétel: Veszprém, Balatonfüred, Zánka, Alsóörs térség. Külföldre nem postázok. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Prometheusból lesz/van könyv? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Úgy tudom, hogy már a 2007-es második AvP óta nincsenek regényváltozatok. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Úgy tudom, hogy már a 2007-es második AvP óta nincsenek regényváltozatok. ezt sajnálom. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 28. Hozzászólás ideje: 2016. Január 28. Pedig jó lenne.... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Noomi Rapace nem tér vissza a Prometheus folytatásában. Azóta is repül a Mérnökök hajójával, ki tudja hol áll meg... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Noomi Rapace nem tér vissza a Prometheus folytatásában. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Azért ez fura. Ezek szerint David szájába fogják adni, hogy mi történt a karakterével. Legalábbis is nagyon remélem, ugyanis egy ilyen húzás azért magyarázatra szorul a történetet illetően. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Ez azért elég gázul hangzik. Ő volt a főszereplő, a lényeg. Na és persze David. Persze meg lehet írni jól is, csak most nem értem mi ebben a ráció. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Azért röhej, ami a Prometheus 2 Alien: Paradise Lost Alien: Covenant körül zajlik. Van vagy egy tucat forgatókönyv, csereberélik a szereplőket... De tök jó, hogy három filmet terveznek. Érezhető, hogy ezek is pazarul ki lesznek dolgozva... Persze Shaw kiírásának még lenne is értelme a Prometheus után. Lazán öngyilkos utazásra indult, hiszen azt az űrhajót nem emberekre tervezték, ráadásul egy olyan világba tartott, ami legjobb esetben rég kihalt (hiszen már az LV-233 is elhagyatott volt), legrosszabban teli van az emberekkel nem igazán szimpatizáló űrskinheadekkel. És ha mindehhez még pár év(tized) is eltelik, akkor teljesen érthető, hogy Shaw már réges-régen halott. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Nyilván ebben van ráció. Én csak arra próbáltam célozni, hogy remélem legalább egy elejtett félmondatban vagy valamiben kitérnek arra, hogy mi lett az előző rész főszereplőjével. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Egy komikust küld az űrbe Ridley Scott az új Alienben Az Alien: Covenant címre hallgató Prometheus-folytatás szereposztása szép lassan alakulóban van, és most Michael Fassbender mellé egy egészen váratlan szereplőt jelentettek be Ridley Scotték. A forgatás előtt álló Alien: Covenantről eddig nagyjából annyit lehetett tudni, hogy Michael Fassbender visszatér benne a David nevű androidként, viszont a Prometheus női főhősét, Noomi Rapace-t nem láthatjuk viszont. Az új női főszereplő a Beépített hiba című P.T. Anderson-filmből és a Steve Jobsból ismert Katherine Waterston lesz. A gárda lassan bővül, most épp egy egészen meglepő név került elő a kalapból: Danny McBride-é. Az Egyszer fent, ...inkább lentből ismert komikus filmográfiájából első blikkre nagyon ki fog ugrani egy sci-fi/horror kaland. A szerepéről egyelőre még semmit sem tudunk, de előbb vagy utóbb úgyis minden kiderül. (The Wrap) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Waterstone ugyanazt a karakter játssza majd amit Rapace az első részben? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Waterstone ugyanazt a karakter játssza majd amit Rapace az első részben? Ha igen, akkor előre lehúzom a WC-n a folytatást.. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Waterstone ugyanazt a karakter játssza majd amit Rapace az első részben? Katherine Waterston egy Daniels nevű karaktert játszik, aki a Covenant kolonizáló űrhajó legénységének tagja lesz. A galaxis egy távoli pontján leszállnak egy bolygóra, amiről azt hiszik hogy a Paradicsom. De hamarosan rémálmaik helyszíne. Giger alienek és arctámadók fognak rájuk lesni. Fassbender David androidja pedig titokzatos módon a bolygó lakója... A mérnökök felbukkanása lesz a nagy cliffhanger. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Ez elég sz*rul hangzik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Ez elég sz*rul hangzik. Hé, ne vedd el a kenyerem! Az én reszortom ezt hangoztatni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Jó film lesz ez, meglátjátok majd Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Én várom!! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Hozzászólás ideje: 2016. Február 16. Harry Gregson-Williams lesz az Alien Covenant zeneszerzője! http://www.scified.com/news/harry-gregson-williams-to-compose-music-for-alien-covenant-official Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. (szerkesztve) Aljas nyolcas egyik tagja is az űrhajón lesz, amely leszáll az idegen bolygóra A Deadline szerint még egy színész csatlakozik az Alien: Covenant stábjához, aki nem más, mint a jelenleg igen szép karriert futó Demián Bichir. A karaktere egyelőre még rejtély, de az Aljas nyolcas után senki se számít tőle csak beugró szerepre. A casttal kapcsolatban újra felvetődött Noomi Rapace szerepeltetése is, ám ez inkább csak pletyka szintjén van. Ridley Scott február elején még úgy nyilatkozott róla, hogy nem lesz a színésznő tagja a stábnak, persze ez azóta változhatott. Demián Bichiren kívül Michael Fassbender és Katherine Waterston tűnik majd fel biztosan a Promeheus folytatásában. Valamint egyeztetés folyik Danny McBride-dal is, aki még nem erősítette meg csatlakozását. Szerkesztve: 2016. Február 23. - JakeSully Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. (szerkesztve) Monumentális dzsungeles bolygón tombolhatnak majd az alienek Hatalmas zöld bolygóra szállhatnak le a Covenant kolonizáló űrhajó hősei, Ridley Scott megerősített egy ausztrál lapnak. Hatalmas erdőségek, sziklák lesznek a bolygó felszínformáló tényező, és igen sok digitális utómunka szükséges majd az extrém környezet megteremtéséhez. Forrás További alien csemegék csatlakoztak a filmhez http://blogs.indiewire.com/theplaylist/demian-bichir-amy-seimetz-and-more-join-ridley-scotts-alien-covenant-20160225 Melléjük pedig a legutóbb a kiváló Spotlightban és Watchmenben látott Billy Crudup csatlakozhat, méghozzá egy kulcsfontosságú karakterként. Szerkesztve: 2016. Február 29. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. F*sza, leszállnak Pandorára? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Aztán lehet hogy hasonló lesz, mint az Aliens - Az éden pokla sztori :P Vajon ebben is lesz egy William Hope közlegény típusú figura? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Tudom, hogy ciki, de én még mindig rohadtul várom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Aztán lehet hogy hasonló lesz, mint az Aliens - Az éden pokla sztori :P Vajon ebben is lesz egy William Hope közlegény típusú figura? Igen, lesz, sőt, az lesz megfilmesítve. Eladtam a fan-ficem Ridley Scottnak. Tudom, hogy ciki, de én még mindig rohadtul várom! Ez olyan cikiiiiii... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Ez olyan cikiiiiii... Mi több... gáz! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Eladtam a fan-ficem Ridley Scottnak. Jó, akkor megnézzük a filmet Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.