Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ennek a covenantnak egy a baja, ami a prometheusnál is fenn állt: rövid. Amúgy klassz film, nekem tetszett.

Azt viszont sajnálom, hogy kicsit elveszett az alienek misztikuma.

Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem én is a Covenantet. Nekem összességében tetszett, bár azért az első két Alien filmet meg sem közelítheti nálam (mondjuk, ha rangsorolni kellene, akkor a 3. helyre simán odaférne).

Az előzményhez hasonlítva, sokkal jobban tetszett a Prometheusnál, talán csak a zene az, amiben nem múlta felül. Egyébként a karakterek sokkal kedvelhetőbbek voltak, nem annyira a relytéjekre és misztikumra volt kihegyezve, mint a Prometheus és az akciójelenetek is sokkal jobban sikerültek (több is volt belőlük). Ami még számomra nagyon fontos volt az a hangulat és ugyan nem éreztem, hogy annyira beszippantott volna az atmoszférája a filmnek, de a feszültségteremtésben nem érzem úgy, hogy rosszul vizsgázott volna a film (még ha a vége baromira kiszámítható is volt), na persze azok a hatásvadász kijelentések az alkotók részéről, hogy "micsoda beszaratós horror" azért mondjuk messze nem teljesültek, de olyan kellemesen volt ilyesztő és véres. Mondjuk számomra a legijesztőbb talán nem is a xeno volt, hanem David. :D

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Majd egyszer írok a Prometheus és a Covenant hátteréről is, mert ezek is legalább olyan kacifántosak, mint az Alien3 megszületése.

Hozzászólás ideje:
  2017. 05. 25. - 17:06, Dzséjt írta:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Én akkor leszek elégedett a filmmel, ha kiadnak egy rendezői változatot, melyben:

Hozzászólás ideje:
  2017. 05. 26. - 5:03, ati írta:

Én akkor leszek elégedett a filmmel, ha kiadnak egy rendezői változatot, melyben:

Ott száradjon le Ridley Scott keze, ha hozzá mer nyúlni a kezdéshez. Az egyik legjobb jelenet a filmben, már akinek az akción és a látványon túl más is számít. Bár a kívánságod pont igazolja az elméletemet: sokaknak az a baja, hogy a filmben nincs sok akció, de legalább sok az agyalós szakasz. Hát igen, ez 2017... Ha a film elkezdése előtt már nem zúznak szét valamit látványorgiában, akkor a film unalmas, lassú... :roll:

Hozzászólás ideje:

A Covenant minden kiválósága mellett azért egy valami biztos, Scott papa sikeresen dönti rommá az első filmjében bemutatott idegen létformákat övező misztikumot. Space Jockey = ormányos szkafander,

. Kár. :(

Hozzászólás ideje:

Én is letudtam a Covenantot. Nekem is bejött. Igaz nálam csak a Promit előzte meg.

A következőképpen alakult az idegenes ranglistám:

Alien3

Aliens

A:R

Alien

Covenant

Prometheus

Hozzászólás ideje:
  2017. 05. 26. - 8:11, M.Laci írta:

A Covenant minden kiválósága mellett azért egy valami biztos, Scott papa sikeresen dönti rommá az első filmjében bemutatott idegen létformákat övező misztikumot.

Sajnos ez velejár az előzményekkel. Darth Vaderről sem tudtuk mindig, hogy volt gyerek. :) Mondjuk én most már egyedül csak azt sajnálom, hogy a Space Jockey is ember, annak ellenére, hogy a vallási utalás (vagyis inkább bizonyos vallási elemek - isten a maga képére teremtette az embert - eredete) ad némi plusz ízt ennek. A többi meg, hajajj, az nagyon sok plusz ízt ad.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2017. 05. 26. - 14:19, Dzséjt írta:

Sajnos ez velejár az előzményekkel. Darth Vaderről sem tudtuk mindig, hogy volt gyerek. :) Mondjuk én most már egyedül csak azt sajnálom, hogy a Space Jockey is ember, annak ellenére, hogy a vallási utalás (vagyis inkább bizonyos vallási elemek - isten a maga képére teremtette az embert - eredete) ad némi plusz ízt ennek. A többi meg, hajajj, az nagyon sok plusz ízt ad.

Scott papa így döntött, ezt el kell fogadni. Viszont az jobban tetszett volna, amit azt hiszem te írtál valamikor, hogy az xenomophok azért fészkelnek eldugott, védettebb helyre, mert az anyagolygójukon olyan életformák lehetnek, amik meg őrájuk vadásznak (mondjuk ezek az életformák még mindig lehettek volna az engeenerek).

Szerkesztve: - M.Laci
Hozzászólás ideje:
  2017. 05. 27. - 6:50, M.Laci írta:

Hozzászólás ideje:
  2017. 05. 27. - 8:05, Dzséjt írta:

Köszi! :)

Hozzászólás ideje:

Amúgy Laci, csoli, nektek talán szolgálhatok egy jó hírrel a xenomorph-ok eredetét illetően.

Hozzászólás ideje:
  2017. 05. 27. - 11:03, Dzséjt írta:

Amúgy Laci, csoli, nektek talán szolgálhatok egy jó hírrel a xenomorph-ok eredetét illetően.

2017. 05. 27. - 11:03, Dzséjt írta:

Köszi az infót! Érdekes a filmek tetszési sorrendje nálad is. A resurrection-t csak mi soroltuk így előre!

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Közben leesett hogy kire emlékeztet Tennessee.

A mélység titka One Night nevű tengeralattjárósofőrjére,

6s8cg6.jpg

Az itt a lényeg hogy mindkettő kalapos és járművezető. Nem a kinézetükön és a nemükön van a hangsúly. A kép csak azért kell mert azt akartam hogy tisztább legyen kire gondolok.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.