Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Talán féltek valamivel összeereszteni nyáron? Mik lesznek akkor? Szerintem inkább az van hogy a május jobb hónap mint az augusztus. Az utóbbi években megfigyelhető hogy a nyári blockbuster szezon eltolódott tavasz irányába és a nyár vége már nem a legjobb hónap már. Mert látható hogy a halott augusztusból ahol semmi ellenfele se lett volna berakták a kemény májusba ahol egy Guardians of the Galaxy Vol. 2 és Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales kell megbirkóznia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 29. https://aiealumni.com/ridleys-opus-prometheus-trilogy-in-production-at-fox-studios/ Itt a lényeg az, hogy egy új Alien trilógia nyitó darabja lesz a Covenant. A másik két rész is Ausztráliában a Fox stúdió falai közt fog forogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 30. 79 éves lett a mai napon Ridley Scott. Ennek örömére kiadtak egy képet a Covenant filmből, amin ő dirigál a jól ismert szék előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. "-He likes that chair!" (kitől idéztem?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Scotty? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Scotty? Yep. De nem Ridley Scotty! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Yep. De nem Ridley Scotty! Akkor csak a pontosítás végett: "He likes that seat." És persze nem "he likes that sith!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Akkor csak a pontosítás végett: "He likes that seat." És persze nem "he likes that sith!" Oké! Mentségemre szóljon, hogy csak egyszer hallottam eredetiben a trailerben, és rosszul emlékeztem eszerint. Szinkronban amúgy is elbénázták, mert az "az az ő helye!" lévén a USS Franklin-en vagyunk, nekem nem jött be.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. (szerkesztve) Levetítették az első előzetest NY-ban az újságírók előtt egy rendezvényen. Örülünk Dzséjt? :yes: @DailyDeadNews #AlienCovenant trailer impressions: If you love the first two ALIEN films, buy your tix now! @AlienAnthology #20thCenturyFoxShowcase2017 Just saw the #AlienCovenant trailer and I think you guys will be happy. I’ll just say this: face hugger. old-school xenomorph @joblocom #AlienCovenant looks terrifying. Throwback to Alien 1 & 2. Looks like full blown horror. #Fox2017Preview Szerkesztve: 2016. December 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. (szerkesztve) Jake te miért erre a sz*ra izgulsz? Szerkesztve: 2016. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Mert még az Avatar 2 kanyarba sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Mert még az Avatar 2 kanyarba sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Erre a sz*rra én is izgulok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Mert még az Avatar 2 kanyarba sincs. Erre a sz*rra én is izgulok Inkább a RO -ra gerjednél. Feltűnt ám a hiányod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Levetítették az első előzetest NY-ban az újságírók előtt egy rendezvényen. Örülünk Dzséjt? :yes: Annak, hogy pár száz kilométerre innen látta néhány újságíró a trailerét egy olyan film folytatásának, ami finoman szólva sem tetszett? Oda meg vissza vagyok az izgalomtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Én várom a trailert és a filmet is nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 19. (szerkesztve) Sejtelmes új Alien Covenant képet posztolt a hivatalos Alien twitter csatorna https://pbs.twimg.com/media/C0EHxw-UoAETbqK.jpg:large Szerkesztve: 2016. December 19. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Új kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. De komoly. Mint a szekrényben a csomagolt öltönyök.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. A harnadik kamra mintha üres lenne, és repedt az üvege. Hmm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Daniels xenokra vadászik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Ripley trikójában és frizurájával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Ripley trikójában és frizurájával? Remake Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Ripley trikójában és frizurájával? Biztos ez a standard viselet a csillagközi kamionokon... Érzem én, hogy ez a film baromi eredeti lesz megint... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Mondtam már, hogy örülök neki, hogy a Star Warst a Disney vette meg, nem a Fox vagy más? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Mondtam már, hogy örülök neki, hogy a Star Warst a Disney vette meg, nem a Fox vagy más? Most miért? A Fox tuti csinált volna egy folytatást Tatooine-ra, meg Yavin IV-re hajazó bolygókkal, Imperial-csillagrombolókra hajazó csillagrombolókkal, Darth Vadert mímelő maszkos gonosszal, Uralkodó utánzattal, meg TIE vadászokkal és X-szárnyúakkal... Ja, hoppáááá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Ripley-klónból nem kérünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Ripley-klónból nem kérünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. (szerkesztve) Megfogtál. Ő nem ugrott be. Szerkesztve: 2016. December 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Ez de jó kettővel lejjebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.