Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Talán féltek valamivel összeereszteni nyáron? Mik lesznek akkor?

Szerintem inkább az van hogy a május jobb hónap mint az augusztus. Az utóbbi években megfigyelhető hogy a nyári blockbuster szezon eltolódott tavasz irányába és a nyár vége már nem a legjobb hónap már. Mert látható hogy a halott augusztusból ahol semmi ellenfele se lett volna berakták a kemény májusba ahol egy Guardians of the Galaxy Vol. 2 és Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales kell megbirkóznia.

Hozzászólás ideje:

:yeah:

Akkor csak a pontosítás végett: "He likes that seat." ;) És persze nem "he likes that sith!" :D

Oké! Mentségemre szóljon, hogy csak egyszer hallottam eredetiben a trailerben, és rosszul emlékeztem eszerint.

Szinkronban amúgy is elbénázták, mert az "az az ő helye!" lévén a USS Franklin-en vagyunk, nekem nem jött be..

Hozzászólás ideje:

Levetítették az első előzetest NY-ban az újságírók előtt egy rendezvényen.

Örülünk Dzséjt? :yes: :yes:

@DailyDeadNews

#AlienCovenant trailer impressions: If you love the first two ALIEN films, buy your tix now! @AlienAnthology #20thCenturyFoxShowcase2017

Just saw the #AlienCovenant trailer and I think you guys will be happy. I’ll just say this: face hugger. old-school xenomorph @joblocom

#AlienCovenant looks terrifying. Throwback to Alien 1 & 2. Looks like full blown horror. #Fox2017Preview

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Levetítették az első előzetest NY-ban az újságírók előtt egy rendezvényen.

Örülünk Dzséjt? :yes: :yes:

Annak, hogy pár száz kilométerre innen látta néhány újságíró a trailerét egy olyan film folytatásának, ami finoman szólva sem tetszett? Oda meg vissza vagyok az izgalomtól.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Mondtam már, hogy örülök neki, hogy a Star Warst a Disney vette meg, nem a Fox vagy más? :D

Most miért? A Fox tuti csinált volna egy folytatást Tatooine-ra, meg Yavin IV-re hajazó bolygókkal, Imperial-csillagrombolókra hajazó csillagrombolókkal, Darth Vadert mímelő maszkos gonosszal, Uralkodó utánzattal, meg TIE vadászokkal és X-szárnyúakkal... Ja, hoppáááá... :evil:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.