Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Én hangyányival jobban csípem az eddigi második szezonos részeket mint az előző szezon első négy részét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. No Aurra Sing jöhet nyugodtan Hatalmas volt ahogy a kukkeros csúzlijával ledarálta az őröket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Ody, jó kis értékelést írtál. Ahogy írtad, én is ezt érzem: valóban van egy ilyen tartalmi és témaváltás, ami az évadkezdést már megkülönbözteti az előző végétől és végül is az egészétől is, csak ahhoz, hogy ilyen konkrét gondolatok formálódjanak az ember fejében, sokszor kell megnézni. Aurra Sing pedig nagyon cool, jöhet minél előbb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Hozzászólás ideje: 2009. Október 27. Köszi Pildi. Végül is egyelőre csak megelőlegeztem neki ezt a vonalat mert négy részből még nem biztos hogy az egész évadra lehet következtetni. Eddig azonban tartották a szavukat Filoniék. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Mi is lesz a köv. epizód címe? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Mi is lesz a köv. epizód címe?Landing at Point Rain Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Landing at Point Rain Köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Landing at Point RainÉs ha minden igaz akkor jön egy Attack on Rain Point is. Remélhetőleg még november hatodikán. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Ha még csak remélhetőleg, akkor nem sietik el a tájékoztatást a CN-nél. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. (szerkesztve) Nem viszik ezt egy kicsit túlzásba? Eddig két hét szünetről volt szó, most pedig már három? Azért ez már kicsit több a soknál... Szerkesztve: 2009. Október 29. - KisKósa Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nem viszik ezt egy kicsit túlzásba? Eddig két hét szünetről volt szó, most pedig már három? Azért ez már kicsit több a soknál... Összesen három hét szünet. Előző hét, ez a hét és a jövő hét. Eddig is úgy volt, hogy novemer 6-án jön a következő rész. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Nem jók ezek a szünetek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Magyarul a három hét szünet az nem három szombatot jelent, mert a három szombat szünet az már négy hét, vagy mi Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Magyarul a három hét szünet az nem három szombatot jelent, mert a három szombat szünet az már négy hét, vagy mi Igen. Alapból egy hét szünet van a részek között. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Barriss Offee a sorozatban! Barriss Offee Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Barriss Offee a sorozatban! Barriss Offee Ez tényleg ő! De jóóó! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nagyon jó ez a vidió! Nagyon jó lesz ez a rész is! Hát röviden és tömören ennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nagyon jó ez a vidió! Nagyon jó lesz ez a rész is! Hát röviden és tömören ennyi. Fantasztikus az animáció! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Készüljetek! Szerdán lesz az új epizód a CN -en!! Landing at point Rain Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. szegény kolmilannak csütörtökön otthon kell maradnia majd Krande doktornő ad neki igazolást Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. majd Krande doktornő ad neki igazolást Krande állatorvos. Kolmilan meg nem állat tudomásom szerint. De azért érdekes lesz a dolog. Már csak azt kellene tudni, hogy pénteken lesz-e rész. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem elfogadták a szomszéd állatorvos által adott igazolást Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Készüljetek! Szerdán lesz az új epizód a CN -en!! Inkább nem írom le a gondolataimat... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Inkább nem írom le a gondolataimat...Szerintem bőven elég lesz ha szombaton megcsinálod a feliratot. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerintem bőven elég lesz ha szombaton megcsinálod a feliratot. Azért érdekes, hogy máshol meg a pénteki időpontot reklámozzák. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ha ezek ott normálisak akkor megeszem a kalapom.Elöször a szünet, majd ez a szerdai vetítés. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Barriss Offee a sorozatban! Barriss Offee Őt még én is ismerem, olvastam róla egy könyvet (Aproaching Storm). Szimpatikus volt benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Azért érdekes, hogy máshol meg a pénteki időpontot reklámozzák.Láttad a linket. Maga a CN írta ki. Holnap eldől, mert ha lesz rész akkor felkerül az episode guide az is. Őt még én is ismerem, olvastam róla egy könyvet (Aproaching Storm). Szimpatikus volt benne. Nekem régóta tetszik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem is bejön Barriss néni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.