Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Egyetértek. De egy ilyen kikacsintás még bőven belefér. Ha nem lesznek zombik, csak giliszták, lehet, hogy megbékülök ezzel a kikacsintással. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Ha nem lesznek zombik, csak giliszták, lehet, hogy megbékülök ezzel a kikacsintással. Csak az utóbbiak lesznek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Egy másik sw fantól hallottam: "A Gonosz útvesztője nagy valószínűséggel a sorozat végén a süllyesztőben fogja végezni. A kétes hírű kiszivárgott szóbeszédek szerint a sorozat az előző, Tartakovsky féle befejezésre fog leginkább hasonlítani. De ez csak szóbeszéd, elvileg az egyik animátortól származik." Ha ez igaz akkor stornozni fogom a sorozat végét. Bár szerintem inkább csak szóbeszéd, hisz Fiolini mondta, hogy tiszteli az EU műveket és eddig csak kronológiai változtatások lesznek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Egy másik sw fantól hallottam:Honnan tudná az animátor mi lesz a vége? Még a felénél se járnak. Ekkora blődséget. Hol olvastad ezt? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Honnan tudná az animátor mi lesz a vége? Még a felénél se járnak. Ekkora blődséget. Hol olvastad ezt? Ez megnyugtató. Nem szeretnék harmadik EP3 előzményt. A starwars.hu-n olvastam valamelyik hozzászólótól. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Honnan tudná az animátor mi lesz a vége? Még a felénél se járnak. Ekkora blődséget. Hol olvastad ezt?Lehet, hogy a sztori már megvan végig és elkészűlt pár vázlatrajz is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Lehet, hogy a sztori már megvan végig és elkészűlt pár vázlatrajz is Arról tudnánk szerintem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Arról tudnánk szerintem. Szerintem is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Filoni még azt sem tudja mi lesz Ahsokával, gondoljátok, hogy akkor a sorozat végét már kidolgozták? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Én örülnék egy Gonosz útvesztős befejezésnek! Az naon jó volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Én örülnék egy Gonosz útvesztős befejezésnek! Az naon jó volt!Biztos nem fogják a könyvet átvenni. Abban nem lenne semmi izgalmas. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerintem az ep3 előtti közvetlen eseményeket hagyják ki, elég volt belőle egy is, nem kell itt össze-vissza kavarni a verziókat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. (szerkesztve) Szerintem az ep3 előtti közvetlen eseményeket hagyják ki, elég volt belőle egy is, nem kell itt össze-vissza kavarni a verziókat.Az szerintem se lesz benne. Bár ha azt nézzük, hogy a régi CW rajzfilmet semmibe veszik akkor bármi lehet. De az elég gázos lenne, hogy csinálnának egy harmadik verziót is (bár nem tudom, hogy a könyv vége mennyire kapcsolódott az EPIII -hoz). Szerkesztve: 2009. November 24. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Mondhatni pár perccel azelőtt hagyják abba, hogy a film kezdődik. A hajójuk éppen csak nem ütközik bele az úszó szövegbe Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hát pedig én azt várom, hogy az utolsó rész vége az legyen, hogy Kenobi és Skywalker beszállnak az Eta 2-esbe és mennek Coruscantra mert nagy baj van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Én örülnék egy Gonosz útvesztős befejezésnek! Az naon jó volt! Én is örülnék neki, de szerintem nem így lesz. Az is lehet, hogy pont Cato Neimoidia ostromával ér véget a sorozat. Az szerintem se lesz benne. Bár ha azt nézzük, hogy a régi CW rajzfilmet semmibe veszik akkor bármi lehet. De az elég gázos lenne, hogy csinálnának egy harmadik verziót is (bár nem tudom, hogy a könyv vége mennyire kapcsolódott az EPIII -hoz). A gonosz útvesztője nagyon jól kapcsolódik az EP3-hoz. Pont azzal ér véget, hogy Anakin és Obi-van elindul Coruscantra, mert gáz van. James Luceno az író a történet írása közben többször egyeztetett és beszélt Lucassal a könyvvel kapcsolatban. Ezért is tekintem inkább ezt az EP3 hivatalos előzményének. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Tudtok már olyan nem HD rilízről aminek megvan az elején az intro? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Holnap úgy is ráérek így megnézem a második évad eddigi részeit. Kíváncsi vagyok milyen lesz egyben. Terveim szerint összeütök majd egy kis értékelés félét is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Brain Invaders Spoiler: Érdekes lesz ez a kukacos dolog. Ki irányítja majd őket? Talán a Karina is feljutott a hajóra? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Spoiler: Szerintem alapból is át tudják venni az irányítást, Karina csak azért kellett, hogy 1 célt szolgáljon az összes, ne a kedvük szerint irányítsák azokat akikbe belemásztak Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Spoiler: Vagyis akkor a gilisztáknak saját akaratuk is van? És ha így van, vajon mi lehet a céljuk? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Spoiler: Nem tudom, ez csak 1 tipp volt. De gondolom csak van saját akaratuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Spoiler: Én már arra is gondoltam, hogy Barrissba is belemászik egy. És vajon ki lehet az akit levág Ahsoka? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Persze, hogy ilyenkor nincs új rész, mikor itthon vagyok... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Spoiler: Vajon hogyan kerültek fel egyáltalán a hajóra? Nekem úgy tűnt az eddigiek alapján, hogy még azelőtt kellett felkerülniük, mielőtt Ahsoka és Bariss felszálltak az előző rész elején. Akkor pedig még senki sem tudott a kukacokról. Ahsoka nem Barisst támadja le, legalább én úgy tudom, hogy az ep3 idején ő életben volt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Spoiler: Szerintem Ahsoka egy gilisztát csap le valakiről (talán a barátnőjéről). A vágás előtt mintha koncentrálna hogy pontos legyen. Még a szemeit is becsukja mint aki nem mer odanézni mert fél a következményektől. Szerkesztve: 2009. November 28. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Vajon hogyan kerültek fel egyáltalán a hajóra? Nekem úgy tűnt az eddigiek alapján, hogy még azelőtt kellett felkerülniük, mielőtt Ahsoka és Bariss felszálltak az előző rész elején. Akkor pedig még senki sem tudott a kukacokról. Ahsoka nem Barisst támadja le, legalább én úgy tudom, hogy az ep3 idején ő életben volt Igen ez valóban érdekes, mert láthatólag semmit sem tudnak arról, mi is ez a dolog. Szerintem ez a történet párhuzamosan játszódik majd a másikkal. Szerintem Ahsoka egy gilisztát csap le valakiről (talán a barátnőjéről). A vágás előtt mintha koncentrálna hogy pontos legyen. Még a szemeit is becsukja mint aki nem mer odanézni mert fél a következményektől. Nekem még mindig az a véleményem, hogy valakit levág ott. Talán egy klónt. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Spoiler: Ebben a párhuzamosságban lehet valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Sikerült megnéznem az első hét részt. Közben, de főleg a végén az ötlött eszembe amit a készítők mondtak még az évad előtt. Ha ez első etap volt a "Csillagok háborúja" akkor a második a "Birodalom visszavág". Sokkal keményebb és darkosabb már eddig is amit láttunk. Legtöbb helyen zárt és sötét folyosókat látunk, ráadásul rengeteg áldozat van Köztársasági oldalról. Semmi sem olyan egyszerű mint az első évadban. Ami a régi az a karakterek humorérzéke. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Nekem még mindig az a véleményem, hogy valakit levág ott. Talán egy klónt. Én arra is nyitott vagyok. Ha úgy lesz akkor remélem hogy az a lehetséges klónicsek gyors és fájdalommentes halállal fog halni. Amaz verzió viszont jó párhuzam lenne azzal hogy Ani levágta a két férget Padméról az AotC-ban. Akárhogy is lesz Ahsoka biztos nem hibázza el. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.