Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Nos, a fordítás alább található, de kissé mgdöbbentett : Spoiler: Obi-Wannak kényes küldetése adódik: utána kell járnia a híresztelésnek, hogy a mandalór Satine hercegnő titokban szeparatista haderőt állít fel. Ha ez igaznak bizonyul, az rossz hír lenne a Jediknek. Obi-Wan jól ismeri Satine-t - ifjú koruk óta szoros kapcsolatban állnak egymással. A szép hercegnő egyszer neki ajándékozta a szívét... Az utolsó mondat nagyon szép és romantikus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Aha Csak én mindig is úgy képzeltem, hogy Grivi bácsival az Utapaun mérkőzik meg először 4 kézzel Mintha akkor meglepődne, hogy szétnyílhat 4 kézre... Hát....az, hogy mit képzeltél az ebben a játékban nem sokat számít. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elég érdekes így ez az előzetes, mert ezzel nem kicsit írják át az EP III-as párbeszédet. Amúgy jó kis űrcsata mehet ott a háttérben Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Az utolsó mondat nagyon szép és romantikus. Szó szerint fordítottam. Kíváncsi leszek erre a részre nagyon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elég érdekes így ez az előzetes, mert ezzel nem kicsit írják át az EP III-as párbeszédet.Amúgy jó kis űrcsata mehet ott a háttérben Mit is írnak át? Gondolom ezt a párbeszédet nem érted.... Szóval? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. tessék a CWra szavazni!! http://www.sorozatjunkie.hu/2009/12/29/jaw...macios-sorozat/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nos, a fordítás alább található, de kissé mgdöbbentett : Köszi a fordítást Elég érdekesnek tűnik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Mit is írnak át? Gondolom ezt a párbeszédet nem érted.... Szóval? Jaj Ody, hányszor volt már arról szó, hogy Grivi és Obi-wan az EP III csap össze először komolyabban. Sőt, ott Grivi felfedi még Obi-wan előtt, hogy kitanította Dooku gróf a jedik különleges vivótechnikáira. Minek mondta volna el ezt akkor, mikor már itt négy fénykarddal esik neki? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megnéztem én is az előzetest... Legalább Grievous végre úgy viselkedik, ahogy azt elvárnám tőle. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jaj Ody, hányszor volt már arról szó, hogy Grivi és Obi-wan az EP III csap össze először komolyabban. Sőt, ott Grivi felfedi még Obi-wan előtt, hogy kitanította Dooku gróf a jedik különleges vivótechnikáira. Minek mondta volna el ezt akkor, mikor már itt négy fénykarddal esik neki? Ez logikusan hangzik. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Jaj Ody, hányszor volt már arról szó, hogy Grivi és Obi-wan az EP III csap össze először komolyabban. Sőt, ott Grivi felfedi még Obi-wan előtt, hogy kitanította Dooku gróf a jedik különleges vivótechnikáira. Minek mondta volna el ezt akkor, mikor már itt négy fénykarddal esik neki? Épp ezért jöttem fel, hogy ezt leírjam De a Te leírásod egyértelműen rávilágít a megoldásra: "komolyabban. " Szerintem ez nem lesz komoly, valamelyik fél idő elött el fog távozni a párbaj helyszínéről. (nem is tudom melyik szokott ilyet ) Szerkesztve: 2009. December 30. - Jinx Lumos Joke Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Amikor az EP3-ban Anakin mondja Dooku-nak, hogy"Erősebb lettem az utolsó találkozásunk óta, gróf úr." hasonló a helyzet. Úgy jön le, mintha a az EP2 végi karlevágásra gondolna, de azóta már összecsaptak. Ami még hasonlóan balgaság volt, az a Mustafart behozni Anakin életébe. Akkor kellett volna feltűnnie először, amikor már Vader és leszámol a szeparatista vezetőkkel. Így utólag egyet kell értenem azokkal, akik szerint a 2x03 egy elég elkapkodott részre sikeredett. Szerkesztve: 2009. December 30. - Darth Sky Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Amikor az EP3-ban Anakin mondja Dooku-nak, hogy"Erősebb lettem az utolsó találkozásunk óta, gróf úr." hasonló a helyzet. Úgy jön le, mintha a az EP2 végi karlevágásra gondolna, de azóta már összecsaptak. Mivel Anakin nem azt mondja, hogy "Erősebb lettem az utolsó geonosisi találkozásunk óta, gróf úr", ezért ez a mondat önmagában semmit sem jelent. Szóval ilyesmiken nem kell fennakadni. Obi-Wan és Grievous párbeszédén ellenben sántít egy-két dolog. Például valóban úgy tűnik, mintha akkor találkoznának először, de mivel erről nem tesznek konkrét említést ezért az én szememben ez sem jelent semmit. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Mivel Anakin nem azt mondja, hogy "Erősebb lettem az utolsó geonosisi találkozásunk óta, gróf úr", ezért ez a mondat önmagában semmit sem jelent. Szóval ilyesmiken nem kell fennakadni. Obi-Wan és Grievous párbeszédén ellenben sántít egy-két dolog. Például valóban úgy tűnik, mintha akkor találkoznának először, de mivel erről nem tesznek konkrét említést ezért az én szememben ez sem jelent semmit. A geonosisi találkozásukkor Anakin maradt alul, míg a tatuini párbaj során inkább Dooku. Ezért gondoltam, hogy sokkal magától érthetődőbb, ha Anakin és Dooku az EP2-3 között nem párbajoztak. De nem szeretnék semmin fent akadni. Grievous és Obi-Wan már egyébként is össze csaptak a Malevolence-en, de ha jól tudom, Anakinnal még nem hozta össze a sors. Ezért nem kéne túlzásba vinni a fénykardpárbajokat. Nem túl sok a szóba jöhető ellenfél a Jediknek. Dooku, Grievous, Ventriss... Sidious kizárt, hogy akcióba lépne, amíg rejtve van a kiléte. Viszont az Ahsoka-Barriss félék jöhetnek! A végén még Cad Bane-ről is kiderül, hogy nem csak jól képzett fejvadász, de remek párbajozó is. Ha feltűnik egyáltalán ebben a "Fejvadászok utazásai" c. évadban, amiben 8/3 részben szerepelt... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ha feltűnik egyáltalán ebben a "Fejvadászok utazásai" c. évadban, amiben 8/3 részben szerepelt... A fejvadászok felemelkedése... Azért az nem mindegy ám... Én már erről többször is panaszkodtam, de Ody mindannyiszor megmondta, hogy lesz ebben az évadban még annyi fejvadász, hogy még meg is unjuk őket. (Amit persze kétlek.) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. A fejvadászok felemelkedése... Azért az nem mindegy ám... Én már erről többször is panaszkodtam, de Ody mindannyiszor megmondta, hogy lesz ebben az évadban még annyi fejvadász, hogy még meg is unjuk őket. (Amit persze kétlek.) Remélem, mert egy idő után ezeket a klón-droid összecsapásokat is meg lehet unni. Tudom "klónok" háborúja, de akkor is... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én már erről többször is panaszkodtam, de Ody mindannyiszor megmondta, hogy lesz ebben az évadban még annyi fejvadász, hogy még meg is unjuk őket. (Amit persze kétlek.) Ez attól is függ, hogy mennyire lesznek hangsúlyosak a részeken belül a fejvadászos dolgok De egyelőre még nem kellett unatkoznunk emiatt, de szerintem nem is fogjuk megunni, mert annyira nem lesz rajtuk a hangsúly. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Grivi-Obi. Senki nem mondta, hogy az EPIII előtt sose találkoztak. Grivi se említette, hogy Dooku volt a mestere. Én ebben semmi logikátlanságot nem látok. Láthatóan találkoztak előtte, és meg is vívtak. Grivi-Anakin. Ők ketten viszont valóban az EPIII elején állnak először szemben egymással. Erre utal Grirvi megjegyzése is a korára. Filoni említette is, hogy vigyázniuk kell, mert ez a két karakter az EPIII -ban találkozik először. Nos ha ezt tudja Filoni, akkor nyilván az is bennfentes infó lehet - gondolom Lucastól -, hogy Obi és Grivi már találkoztak korábban. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Grivi-Obi. Senki nem mondta, hogy az EPIII előtt sose találkoztak. Grivi se említette, hogy Dooku volt a mestere. Én ebben semmi logikátlanságot nem látok. Láthatóan találkoztak előtte, és meg is vívtak.Nézd meg akkor újra az EP III azon jelenetét amikor nekikezdenek a párbajnak. Tökéletesen lerí, hogy ez az első közös, édeskettes találkájuk és Grivi hogy próbálja őt megfélemlíteni a tudásával. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nézd meg akkor újra az EP III azon jelenetét amikor nekikezdenek a párbajnak. Tökéletesen lerí, hogy ez az első közös, édeskettes találkájuk és Grivi hogy próbálja őt megfélemlíteni a tudásával. Amit nem mondanak ki az hiába rí le, láthatóan nem úgy van. De várjuk meg ezt a párbajt és majd utána jobba láthatjuk hogyan fér bele majd a nagy Obi-Grivi könyvbe. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én a "The Mandalore Plot" című epizódot várom a legjobban... Már csak az előzetesen kiszivárgott információ morzsák miatt is. Szinte biztos vagyok benne, hogy az évad egyik legjobb része lesz, talán még a Landing At Point Rain-t is felülmúlja majd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Amit nem mondanak ki az hiába rí le, láthatóan nem úgy van. De várjuk meg ezt a párbajt és majd utána jobba láthatjuk hogyan fér bele majd a nagy Obi-Grivi könyvbe.Jaja, utána kiderül minden valszeg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én a "The Mandalore Plot" című epizódot várom a legjobban... Már csak az előzetesen kiszivárgott információ morzsák miatt is. Szinte biztos vagyok benne, hogy az évad egyik legjobb része lesz, talán még a Landing At Point Rain-t is felülmúlja majd.Én inkább attól a száltól várok sokat. Vajon hány epizódból áll majd? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Én inkább attól a száltól várok sokat. Vajon hány epizódból áll majd? Hogyha olyan pörgős lesz, mint amilyen a Children Of The Force volt, akkor csak egy, de sokkal valószínűbb, hogy két részes lesz, mert a trailer alapján rengeteg minden történik benne... Spoiler: ...Satina hercegnő hajójának megérkezése a Coruscantra, a beszélgetések Satine tróntermében, az orgyilkos kutaszdroidok, amiket küldtek, és amelyek sötétben támadnak a klónokra, aztán pedig volt egy szeparatista támadás is, ahol átszálló hajókkal droidokat juttattak a hajó fedélzetére, és persze ne feledkezzünk meg a trailer végén a közeledő harcra Obi-Wan és a négy mandaloriai között... ...Szóval, a lényeg, hogy vagy nagyon pörgős rész lesz, vagy szétosztják két epizódra, bár szívem szerint örülnék neki, ha egy részes lenne, de hogy miért ne kérdezzétek. Szerkesztve: 2009. December 30. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Szerintem minimum két rész lesz a Mandalor cucc. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Végre itt az előzetes! Szenzációs párbeszéd. :D Besz*rás. Ez überállíti rész lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Remélem, hogy minimum két részes lesz a sztori. Nem jó az, ha túl elkapkodott. (lásd: 2x03) Bár még a mai napig nem értem, mit keresnek mandaloriaiak a klónok háborújában, de biztos meg lesz magyarázva "ésszerűen". Így már értem az Anakin-Grievous dolgot, de ha csak az EP3-ban találkoztak először (és utoljára), nem volt túl sok közös jelenetük. Érdekesen alakulhatott volna a kettejük közti párbaj. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Grivi-Obi. Senki nem mondta, hogy az EPIII előtt sose találkoztak. Grivi se említette, hogy Dooku volt a mestere. Én ebben semmi logikátlanságot nem látok. Láthatóan találkoztak előtte, és meg is vívtak. Én teljesen úgy emlékeztem, hogy azért Obi-Wan megy, mert ő még nem találkozott Grivivel, de utána olvastam a szakirodalomban (Matthew Stover féle Ep.III) és amikor eldöntik, hogy Obi menjen, Anakin közbeszól, hogy: "Ő nem volt túl sikeres az előző alkalommal" ---> Tehát már találkoztak (vagy ezt csak a mélyentisztelt Matthew Stover bácsi találta ki?) Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Az "előző alkalom" az Invisible Hand fedélzetére is utalhat... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Én teljesen úgy emlékeztem, hogy azért Obi-Wan megy, mert ő még nem találkozott Grivivel, de utána olvastam a szakirodalomban (Matthew Stover féle Ep.III) és amikor eldöntik, hogy Obi menjen, Anakin közbeszól, hogy: "Ő nem volt túl sikeres az előző alkalommal" ---> Tehát már találkoztak (vagy ezt csak a mélyentisztelt Matthew Stover bácsi találta ki?) A könyv EU.Azaz ami ott le van írva azt nem kell figyelembe venni.Csak a filmek számítanak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.