Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Az "előző alkalom" az Invisible Hand fedélzetére is utalhat... Szerintem is Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. A könyv EU.Azaz ami ott le van írva azt nem kell figyelembe venni.Csak a filmek számítanak. Szerintem meg mindenki azt vesz figyelembe, amit akar, vagy ami neki jólesik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. A könyv EU.Azaz ami ott le van írva azt nem kell figyelembe venni.Csak a filmek számítanak. Ejnye, már megint ez az ellenséges hangnem az EU-k iránt... Bár, mivel egy film regényváltozatáról beszélünk, ezért kivételesen egyetértek mert a filmek magasabb szinten állnak. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Hozzászólás ideje: 2009. December 31. A könyv EU.Azaz ami ott le van írva azt nem kell figyelembe venni.Csak a filmek számítanak. Azért ez nem teljesen így van, mert bár a 6 film az elsőrangú, a könyveket (amik nem ütköznek ellentmondásba) sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az is SW... még ha némelyik elég gyenge hamisítvány is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Holnap TCW dupla! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Holnap TCW dupla! Igen, alig várom már én is. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Remélem ezzel a release teamek is tisztában vannak és lesz normális felvétel belőle. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. (szerkesztve) Remélem ezzel a release teamek is tisztában vannak és lesz normális felvétel belőle. Miért nem vagyunk mi egy relase team ?! Hmmmm? :) Szerkesztve: 2010. Január 1. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Remélem ezzel a release teamek is tisztában vannak és lesz normális felvétel belőle.Remélem nem felejtik el!! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Az ünnepek alatt sikerült megnéznem a 2. évad utolsó 5 epizódját, és jók voltak így együtt, még ha nem is minden momentum tetszett igazán, de az egész együtt nagyon érdekes élmény volt. Az egységes ív helyett számomra hangulatilag hullámzó ez a külön kis történet, de én ezt pozitívumnak érzem, ami egy ilyen hosszú történeti szál esetén csak hasznára válik a sorozatnak. Spoiler: A Senate Spy még csak laza bemelegítés a következő részekhez képest, de ahogy előszörre is jó volt nézni ezt is a kis hangulati kitérőt, ez most is így történt, mert szép helyszíneken játszódik, és többek között párkapcsolati témákat is feszeget, ami számomra mindig megízesíti a klónok háborúját. Ezután a Landing at Point Rain hirtelen ugrás a klónháború közepébe, a csata a lehető legjobb a maga nemében, amit jól kiegészítenek a karakterek nagyon eltalált poénjai, ellensúlyozandó a drámai feszültséget. Tömör háború az egész. A Weapons Factory tovább viszi a történeti szálat, a harc folyik tovább, azonban más aspektust feszeget: mester és padawan viszonyát, érzékletesen bemutatva a különbséget Anakin és Ahsoka rendkívüli párosa valamint Luminara és Bariss hagyományos kapcsolata között. Ez a rész egyébként számomra egy kisebb csúcspont a karakterbemutatás kategóriájában. Aztán ismét fordulat következik, a Legacy of Terror keretében sok mindent megtudhattunk Geonosia valódi lényegéről, s bár a zombik önmagukban nekem továbbra sem jönnek be, de az epizód ezzel együtt is érdekes és teljes jogú darabja a sztorinak. A Brain Invaders spedig a történet legjobbja (a második csúcspont), ahogy már korábban is írtam, és ez a pozitív véleményem semmit sem változott, mert azt feszegeti, ami az egész Anakin-Skywalker történet alapkérdése, hogy mi a jó és mi a rossz döntés, és hogy ami most jó döntésnek tűnik, az könnyen a kárunkra válhat hosszú távon, mert rossz irányba mutat ? és mindezt egy nagyon jó kis akciótörténet köntösébe bújtatva, hátborzongató utalásokkal bizonyos későbbi történésekre. Szó mi szó, érdemes megnézni így egyben ezt a néhány epizódot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Miért nem vagyunk mi egy relase team ?! Hmmmm? :)Van amcsi CN -ed és BR felvevőd? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Szó mi szó, érdemes megnézni így egyben ezt a néhány epizódot. Szépen leírtad, szerintem is érdemes egyben megnézni. Említed a Senate Spy másságát. Nekem éppen emiatt olyan mint egy mozifilm. Mert ugye abban is vannak olyan hangulati változások ami ezt a hosszú sztori vonalat jellemzi. Elég ha csak az EPII -re gondolunk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Szépen leírtad, szerintem is érdemes egyben megnézni. Említed a Senate Spy másságát. Nekem éppen emiatt olyan mint egy mozifilm. Mert ugye abban is vannak olyan hangulati változások ami ezt a hosszú sztori vonalat jellemzi. Elég ha csak az EPII -re gondolunk. Az Ep2-őt nehezebben fogadtam el annak idején, igazán csak az Ep3 után nyerte el méltó 2. helyét nálam, de a Senate Spy hangulata egyből megragadott. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. A Senate Spy-ból mikor lesz normális 720p HD? (már aminek a hangja is jó) - ez most csak úgy eszembe jutott. Nekem a 2. évad ha lehet még jobban bejön mint az első....pedig azt is imádom. Minden epizód hibátlan a maga nemében és nem vagyok elfogult. De van ami jobb és van ami rosszabb, ezen nem kell csodálkozni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Szerintem meg mindenki azt vesz figyelembe, amit akar, vagy ami neki jólesik. Ez nem egészen így van.Hivatalosan van kijelentve, hogy csak a filmek számítanak a történet szempontjából.A Jedi Visszatér könyvváltozatában az van leírva, hogy: "Apád beleesett egy olvadtfémkohóba".És méAnakin mégsem abba esett bele.Persze otthon figyelembe veheted, de egyérvelésnél csak azt kapod, hogy EU, ha ellentmond valami a könyvekkel. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Utálom azt a szót, hogy EU....badarság így tekintetni az SW-re. Teljesen mindegy, hogy Anakin olvadt fémet tartalmazó kohóba, vagy simán lávába, vagy egy vulkán peremén táncolva a forró magmába esett bele. Játék a szavakkal. Szerintem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Utálom azt a szót, hogy EU....badarság így tekintetni az SW-re. Teljesen mindegy, hogy Anakin olvadt fémet tartalmazó kohóba, vagy simán lávába, vagy egy vulkán peremén táncolva a forró magmába esett bele. Játék a szavakkal. Szerintem. Nézd, nem én találtam ki hanem szerintem maga Lucas. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Szerintem Lucas van annyira egoista, hogy az ilyen dolgokkal ne foglalkozzon. Magát az elkülönítést talán Lucas hagyta jóvá, de azok éltetik aki minden incifinci baromságba belekötnek...hogy az a könyvben piros, a filmben kék de eredetileg zöld volt....és szerintem ez baromság. A részletek gyönyörködtetnek, de elveszni a részletekben felesleges. Megjegyzem olvasom a képregényeket...és ismerem az EUt, nem is kicsit. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Egyébként miért is lesz 3 hét szünet a következő CW epizódig? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. (szerkesztve) Az amerikai CN-en felállítottak egy listát a TCW Top10 Jedijeiről. Bár a listával nem igazán értek egyet, azért bemásolom. Tehát: 1. Yoda 2. Anakin Skywalker 3. Ahsoka Tano 4. Kit Fisto 5. Mace Windu 6. Plo Koon 7. Barriss Offee 8. Ki-adi-Mundi 9. Luminara Unduli 10. Obi-Wan Kenobi Itt pedig a vidi: TCW TOP 10 Az én listám: (kizárólag a TCW-ben szereplő Jedik közül) 1. Ahsoka Tano (milyen meglepő) 2. Obi-Wan Kenobi 3. Mace Windu 4. Kit Fisto 5. Anakin Skywalker 6. Luminara Unduli 7. Barriss Offee 8. Yoda 9. Plo Koon 10. Ki-adi-Mundi Kíváncsi vagyok nektek hogy néz ki a listátok. Mert ugye ízlések és pofonok... Szerkesztve: 2010. Január 2. - Darth Sky Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. (szerkesztve) Az amerikai CN-en felállítottak egy listát a TCW Top10 Jedijeiről. Bár a listával nem igazán értek egyet, azért bemásolom. Kíváncsi vagyok nektek hogy néz ki a listátok. Mert ugye ízlések és pofonok... Mi az hogy top10? Miben top10? Kardforgatás, Erő használat? Vagy más (top10 jó nevű Jedi, top10 jóképű Jedi, top10 leghangosabban nevető Jedi) ? Eféle meghatározás nélkül szerintem nincs értelme egy toplistának... Szerkesztve: 2010. Január 2. - Jinx Lumos Joke Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Remélem nem felejtik el!! Hát úgy látszik elfelejtették, legalábbis még nincsen fenn... :) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Mi az hogy top10? Miben top10? Kardforgatás, Erő használat? Vagy más (top10 jó nevű Jedi, top10 jóképű Jedi, top10 leghangosabban nevető Jedi) ? Eféle meghatározás nélkül szerintem nincs értelme egy toplistának... Szerintem elég egyértelmű volt kérdés. Top10 Jedi, azaz melyik a 10 legkedveltebb Jedid a TCW-ben... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Állítólag későbbre várják a feltöltést. Kedvenc jedik: 1. Obi-Wan Kenobi 2. Kit Fisto 3. Plo Koon 4. Yoda 5. Anakin Skywalker 6. Ahsoka Tano 7. Mace Windu 8. Aayla Secura 9. Barriss Offee 10. Luminara Unduli Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nézd, nem én találtam ki hanem szerintem maga Lucas. Szerintem meg inkább a Lucasfilm Én is megkülönböztetem, ami nem film, az EU. Attól még nem kicsi a szememben, mert szeretem Csak hát a filmek azért mégis csak a filmek Mi az hogy top10? Miben top10? Úgy általában Nem kell külön kategória, összességében kit csípsz a legjobban Nekem nincs ilyen listám, szóval meghagyom inkább a nálam szakértőbbekre a listázást No akkor még nem keresem az epizódokat, majd beírjátok, ha már fenn vannak Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Itt pedig az én listám: 1.: Obi-Wan Kenobi 2.: Ahsoka Tano 3.: Kit Fisto 4.: Aayla Secura 5.: Luminara Unduli 6.: Plo Koon 7.: Ki-Adi-Mundi 8.: Anakin Skywalker 9.: Mace Windu 10.: Barriss Offee Annyi megjegyzést fűznék hozzá, hogy Yoda azért nem került fel a listámra mert valamilyen oknál fogva már nem kedvelem annyira, mint régen. Sokkal jobban kedveltem őt a klasszikus trilógiában, ebben az újban folyton csak azt látom, hogy a Sötét Oldalról hablatyol, és közhelyekkel dobálózik. Amikor az apám nézte a Holocron Heistet szabályosan elvigyorodott, amikor zavart érzett az Erőben. Meg amikor a Landing At Point Rainben Palpatine feltett egy kérdést, valamilyen érthetetlen oknál fogva Yoda nem arra válaszolt. Ennyire szenilis lenne az öreg? Anakin Skywalker pedig sosem volt túl szimpatikus számomra, ahogyan Mace Windu sem. Anakinnál valahogy nem találták el annyira a mimikáját, mert akármilyen arca is van éppen, valahogy mindig ugyanaz a morcos tekintet néz ránk vissza. Nyilván ezt szándékosan csinálták így, hogy érzékeltessék a múltjában történt tragédiákat, csak nekem ez annyira nem tetszik. Obi-Wan Kenobi pedig azért került a lista élére, mert számomra ő a legszimpatikusabb Jedi. Szellemes, barátságos, de egyben megfontolt és felelősségteljes tábornok. Viszont nem igazán tetszett, hogy ő csak amolyan supporting character szerepet tölt be Anakin és Ahsoka mellett, és eléggé háttérbe szorul. Ezért sokkal jobb, hogyha időnként Ahsoka eltűnik a színről, és akkor sokkal jobban érvényesül. Továbbá ezért várom annyira a The Mandalore Plot epizódot, mert végre ő kerül úgy igazán a középpontba, és Anakin lesz az elhanyagolhatóbb szereplő, és megismerhetjük Obi-Want egy kicsit emberibb oldaláról is. Megjegyzem, a sorozat készítői még a mozifilm megjelenése előtt nem azt ígérték, hogy nem fog a főszereplőinkre korlátozódni a sorozat? Ezt félig-meddig teljesítették is, de a történetek kilencven százaléka még mindig az Anakin-Ahoksa-Obi-Wan-Rex szálon fut. Jobb lenne, ha kicsit több olyan epizódot kapnánk, mint a Lair Of Grievous, ahol egyik főbb szereplő sincs jelen, (Nah, jó... Ebben a példában ugyan megjelent Ahsoka egy hologramadás erejéig, de nyilván értitek, hogy mire akarok célozni.) és a mellékszereplőkre fókuszálhatna a történet. Talán egyedül ez a rész volt az első évadban ilyen, talán még a Rookies, (De az is csak félig.) esetleg még a Liberty On Ryloth is. Bár a filmek szempontjából Mace Windu főszereplőnek számít, de a sorozatban inkább csak mellékes szerepet tölt be. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerintem Yoda karakterét nem merik igazán felhasználni, ő mégis csak Yoda, ezért mond mindig olyanokat, amiket megszoktunk tőle Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. 1. Yoda 2. Barris Offee 3. Kit Fisto 4. Aayla Secura 5. Plo Koon 6. Luminara Unduli 7. Obi-Wan Kenobi 8. Mace Windu 9. Ahsoka Tano 10. Anakin Skywalker Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Amint látom, eléggé megoszlanak a vélemények Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Kezdjük ott, hogy Ahsoka és Barriss nem is Jedik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.