Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 17:21, Ody Mandrell írta:

Tényleg jó kis morzsák. Ilyenkor mindig próbálom elhelyezni magamban milyen is lesz majd az évad, az ötödik etap egyelőre nagyon drámainak ígérkezik.

Spoileres tartalom megtekintése

Ezen a vetítésen én is meglepődtem, nem rémlik, hogy tavaly lett volna ez időtájt. Más sorozatokból kiindulva (ahol pl. az évadnyitány első 20 perce közszemlére került már hetekkel a premier előtt) számíthatunk camos verzióra.

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 06. 13. - 17:50, Ody Mandrell írta:

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:

Az a Mandalorei rend amit Vizsla művelt pl. a Carlac -on? Közönséges gyilkosok. Erőszakos, diktatórikus rendszer, mely a hódításra épül. Egy civilizált világban ennek pusztulnia kell, helye nincs. Legalább is szerintem.

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 18:21, Ody Mandrell írta:

Az a Mandalorei rend amit Vizsla művelt pl. a Carlac -on? Közönséges gyilkosok. Erőszakos, diktatórikus rendszer, mely a hódításra épül. Egy civilizált világban ennek pusztulnia kell, helye nincs. Legalább is szerintem.

Nem minden mandalore-i olyan, mint Vizsla. Vannak olyanok is, akik a harcos életutat követnek, de nem olyan szélsőségesek, mint a Halálőrség. Úgy tudom volt olyan időszak is, amikor egyes hagyományőrző harcos csoportok harcban álltak a Death Watch-csal.

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 17:33, Ody Mandrell írta:

De azt évad közben vetítették nem? Évad előtt még sose adtak le egész részt szerintem.

De igen, tényleg. >.<

2012. 06. 13. - 17:41, Ody Mandrell írta:

Utoljára az sw.com -ra is felkerült a trailer. :D Viszont ez a legjobb minőség, érdemes full képernyős módban nézni.

Én is úgy vettem ki, de már a YouTube verziónál is, mintha lennének ott olyan jellegzetes indák és ez magyarázná a bűnözőket is.

2012. 06. 13. - 18:30, Ody Mandrell írta:

Aham. Szóval akkor nem egyértelmű a dolog. Én a Vizsla féle vonalat mélységesen elitélem, és akkor inkább már Satine pacifista rendszerére szavaznék.

A mandaloriak mindig is imádtak harcolni, de van egyfajta becsületkódexük. Imádják a kihívást, a harcot, de csak ha fair, úgymond. Az ártatlanok legyilkolása nem tartozik ezek közé. Mondhatni mind az Új Mandaloriak és mind a Halálőrség szembeköpi a hagyományokat, de méltányolom, amit Satine elérni próbál.

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 18:16, Ody Mandrell írta:

sith pretender -t mond. Azaz sith trónkövetelő. :)

köszi, azt hittem csúnyábbat, de végül is az ő szemszögéből és hangsúlyával ez szitoknak számít. :)

Hozzászólás ideje:

Még csak most tűnt fel de úgy látom még senki sem írt róla: 0:55-nél vajon kivel beszélhet Maul arról, hogyha velük egyesítik erőiket akkor mindenkit legyőzhetnek? Ez még érdekesebbé teszi a dolgot. Ja és 1:41-nél azok mik? :D

2012. 06. 13. - 18:55, Merr-Sonn írta:

Még csak most tűnt fel de úgy látom még senki sem írt róla: 0:55-nél vajon kivel beszélhet Maul arról, hogyha velük egyesítik erőiket akkor mindenkit legyőzhetnek? Ez még érdekesebbé teszi a dolgot. Ja és 1:41-nél azok mik? :D

0:55 -nél Opressel beszélhet Maul. 1:41, passz. Állítólag valahol látszik, hogy Opress -nek robot karja van. :o

720p -s trailer! Azt a k*rva! :o Döbbenetesen gyönyörű!

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 19:38, Ody Mandrell írta:

Állítólag valahol látszik, hogy Opress -nek robot karja van. :o

1:10-nél és 1:49-nél is látszik belőle valamennyi.

Egyre jobban tetszik ez az előzetes, nagyon eltalálták. Árad belőle az SW/TCW feeling. :clap:

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 20:19, Ody Mandrell írta:

Tartom, hogy az eddigi legjobb előzetes. Egyébként a végén is látni Opress robot karját, amikor Embo -val harcol.

Embo jó nagy találatot kap, vajon megússza?

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 20:46, Ody Mandrell írta:

Jó kérdés. Lehet aggódni mindenkiért aki nem szerepelt a filmekben. Sugi is nagyon meleg helyzetben van Opressel szemben. Érdemes néhol kockázni. :) Amúgy Maulon némelyik snittben már ruha van.

Azt én is észrevettem és nagyon hülyén hangzik... De megint kíváncsi vagyok rá, hogy oldotta meg deréktól lefelé. Mármint, így elképzelve elég furán állhat egy ruha a robotlábakhoz, főleg azokhoz. Csak derékig tart a ruha? Vagy egy darabig lóg, aztán vége? Vagy van nadrágja is? De az mégis hogy néz ki? A nadrág szára alól egyszer csak előbukkannak a robotlábak? (Pláne azok, amik hátrafelé is hajlanak egy kicsit?) Csizmát nyilván nem fog rá húzni. Akárhogy képzelem is el, az összkép mindig olyan fura.

Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 21:03, Ody Mandrell írta:

Olyasmi ruhája lesz szerintem mint az EPI -ben a köpennyel. Az teljesen el fogja takarni a robot lábait. Egyébként fura, hogy mennyien támadnak Maulékra. Sugi, Dengar, Embo...

Valaki(k) nagyon holtan akarja(/ják) látni őket

A Köztársaság nyilván nem küldene rájuk ennyi fejvadászt. Ráadásul állítólag előtérbe kerül a Fekete Nap is, az előzetesben pedig valami bűnözőket vagdalnak a testvérek. Darth Maul pedig az EU-ban meglehetősen a bögyében van a Fekete Napnak, ha megtudják, hogy él, tuti ráküldenek mindent. Vajon Cad Bane is csatlakozik a vadászathoz?

Remélhetőleg Sugit láthatjuk késsel harcolni, mert már a második évadban nagy kés akrobatának állították be őt a promókban, aztán egyetlen epizódban kapott prominensebb szerepet, ott sem használta, sőt azóta sem.

Szerkesztve: - KisKósa
  2012. 06. 13. - 21:03, Ody Mandrell írta:

Olyasmi ruhája lesz szerintem mint az EPI -ben a köpennyel. Az teljesen el fogja takarni a robot lábait.

Azokat a lábakat eltakarni... ha sikerül is neki, harcban biztos nem válik előnyére. Én valami ilyesmi kialakításra gondolok, ami az alsó részét illeti, Ep1-féle felsőruházattal (amit a trailerben is láttunk):

maul_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ha már egy az egyben lemásolták a figurát (szarvakat, fénykardot leszámítva), a ruházatért sem hiszem, hogy túl messzire mennének ötletekért.

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 13. - 18:16, Nute Gunray írta:

2012. 06. 13. - 20:46, Ody Mandrell írta:

Jó kérdés. Lehet aggódni mindenkiért aki nem szerepelt a filmekben. Sugi is nagyon meleg helyzetben van Opressel szemben.

Szerkesztve: - zilllosarkany
Hozzászólás ideje:
  2012. 06. 14. - 7:04, zilllosarkany írta:

Az elejét tudom, az utána következőt csak nagyjából... Testvérek vagyunk, a Sith igazi Sötét Urai. Nem szolgálok senkit. (I serve no one, csak hogy grammar nazi legyek.) Utána valami olyasmiről beszél, hogy ha ketten egyesítik az erejüket, akkor Kenobi, a Sith trónkövetelő Dooku és minden ellenségük elbukik majd.

2012. 06. 14. - 7:04, zilllosarkany írta:

Szerkesztve: - Werebazs

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.