Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Nagyon komoly Grievous mikor leüt egy rohamdroidot, Dooku mondja, hogy drágák Az se rossz amikor Yodát a klón parancsnok a hátán viszi, miközben a kis mester kivédi a droidekák lövéseit. Apropó droidekák.....amikor gurulnak utánuk azon a dombos terepen az eszméletlen feelinges. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Tudja már valaki a Magyar időre átszámított kezdési időpontot? Csak következtetni tudok. Azt irják: "premieres on Cartoon Network Friday, October 3 at 9 p.m. (ET, PT)". Elvileg ez azt jelenti, hogy a keleti parton és a nyugati parton is este kilenckor kezdik vetiteni, ami viszont gyakorlatilag azt jelenti, hogy a keleti parton három órával elöbb játszák le, mint a nyugatin. Egy utazási iroda szerint nekünk 6 óra eltérés a keleti part vagyis a mi időnk szerint kb. hajnali háromkor fogják először leadni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Köszi Bomarr! Kíváncsi leszek milyen gyorsan fog felkerülni a torrentekre. Ráadásul két epizódot adnak le kezdésként. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Huh, én már nagyon várom! A fenébe is, mégis csak új SW-t kapunk! És innentől kezdve minden héten!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Huh, én már nagyon várom! A fenébe is, mégis csak új SW-t kapunk! És innentől kezdve minden héten!!! Jó lesz elmerülni a sztoriban! Remélem nem csak akcióból fog állni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Köszi Bomarr! Kíváncsi leszek milyen gyorsan fog felkerülni a torrentekre. Hát, ismerve a torrenteseket, mire a második rész elkezdődik, az első már fenn lesz Reggel az isohuntról szvsz már vígan lehet majd tölteni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Húúú de nagyok ezek a videók.A battle droidokon szétröhögöm magam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Irigykedve olvasom a TFN fórumán milyen kis házi partikat szerveznek a a CW bemutatójára. Kár, hogy nálunk ez kivitelezhetetlen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Nem kivitelezhetetlen, megoldás a házi fórumtali. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Nem kivitelezhetetlen, megoldás a házi fórumtali. Holnap után este? Kétlem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Holnap után este? Kétlem. A tett halála a kétkedés. Ha nagyon akarnánk, akkor valamekkora körben biztos meg lehetne tartani. Vagyis akkor inkább a tett halála, ha nem akarjuk nagyon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. A tett halála a kétkedés. Ha nagyon akarnánk, akkor valamekkora körben biztos meg lehetne tartani. Vagyis akkor inkább a tett halála, ha nem akarjuk nagyon. Ez sajna nem akarat kérdése. Egyszerűen nincs rá mód. Szerinted szombat hajnalban összejönnénk CW premiert nézni? Még amcsi cartoon network sincs ahol nézhetnénk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Valami központi helyen összejönni, először beszélgetni, majd mikor megjelenik a torrenten, valamelyikőnk gyorsan letölti, majd irány a nagy felbontású TV Kivitelezhető, haverokkal egyszer így néztünk meg egy sorozatot laptopról kivetítővel (1. rész leszedve -> nézzük, addig jön a második rész és mikor az elsőnek vége, megy a második és így tovább (előbb lent volt 1 rész, mint ahogy vége volt). Ezzel a módszerrel kb. 16 óra alatt közösen megnéztük a Hősök 1. évadját. Nagyon jó volt a hangulat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. És azok a haverok az ország különböző területein laktak, limitált pénzforrással és csak másfél nap állt rendelkezésetekre összeszervezni? Mert itt ez a három tényező az, ami kissé megnehezíti a dolgot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Még amcsi cartoon network sincs ahol nézhetnénk. Ez valóban probléma... És a többi ok is az, amit Dzséjt megfogalmazott. De azért jó volt kicsit eljátszani a gondolattal. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Ő... nem egészen 50 km-es körzetben, haveromnál, akinek van laptopja, kivetítője és előző nap délutánkor szervezte meg Amúgy erre gondoltál Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Ez valóban probléma... És a többi ok is az, amit Dzséjt megfogalmazott. De azért jó volt kicsit eljátszani a gondolattal. Igen. Én élveznék a legjobban egy ilyen premier nézést! Kényelmes székek, sör, miegymás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Amúgy erre gondoltál Ody? Nem egészen. Én csak olvasgattam az amcsi rajongó írásait, milyen keretek között nézik meg. Haverok, buli, bantha. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Ebben az országban ez nem jön össze(sajnos).A legfőbb ok a pénz és az idő hiánya.Majd ha kievickélünk Albánia szintjéről akkor talán megvalósítható. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. OFF Szerintem ez nem ország kérdése, másfél nap alatt nem lehet ilyesmit megszervezni, mikor előtte szó sem volt róla. Csak úgy hip-hop, csapot-papot hátrahagyva akkor sem tudna az ember csak úgy egyet gondolva átruccanni az ország másik felébe/negyedébe, pláne, hogy az előtt két héttel eljátszotta ezt. Hogy arról a személyről ne beszéljek, aki hirtelen lendületből felvállalja X ember elszállásolását. Ez semmyilen országban nem működik egy csettintésre ON Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Dzséjt.Ez csak(90 %) pénz kérdése.Ha jómódú országban laknánk, akkor nem okozna neked vagy akárkinek gondot megszállni egy szállóban, és közösen megnézni a filmet, hisz a jövedelmednek a 0,0000010 %-át fordíítanád erre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. (szerkesztve) Phobos! Ez eléggé OFF hsz volt. A fan munkákat a fan-art szekcióba kellene rakni a jövőben. Szerkesztve: 2008. Október 2. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. (szerkesztve) Uh, bocsi. Oda akartam, meg is volt nyitva, de ezt a topicot olvasgattam és azt hiszem véletlenül ide tettem be... (amúgy ez a kép volt már, vagy csak nekem új?) ADMIN szerk: áthelyeztem! Szerkesztve: 2008. Október 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Nálam nem jön be a kép. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Felraktam ide és köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. (szerkesztve) Újabb képek. Érdekes, hogy a sorozat eddig sorozatban kapja a jó kritikákat... Szerkesztve: 2008. Október 2. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. (szerkesztve) Azért az érdekes, ahogy ami nem tetszett mozifilmnek, az csak attól sokkal jobb lesz, hogy TV-ben mutatják be... Ezen még nem sikerült túltenni magamat. Szerkesztve: 2008. Október 2. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. A toydari főnök az Ambush epizódból. Nagyon kíváncsi vagyok a fajra! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Lehet, hogy valahogyan még Watto-t is behozzák a képbe.A főnök talán az apja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Lehet, hogy valahogyan még Watto-t is behozzák a képbe.A főnök talán az apja. Remélem nem. Nem kell mindenkinek mindenkivel kapcsolatban lennie. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.