Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. (szerkesztve) Zééé. Majd meglátjuk mit működik Jar Jar. A sok rajongónak meg ha sok 440 percből 40 Jar Jar, akkor nem kell nézni. A célkorosztály szereti a gungát, ezért van benne. Szerkesztve: 2009. Január 4. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Zééé. Majd meglátjuk mit működik Jar Jar. A sok rajongónak meg ha sok 440 percből 40 Jar Jar, akkor nem kell nézni. A célkorosztály szereti a gungát, ezért van benne. Akkor most ne nézzem? :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Akkor most ne nézzem? :) A háborgókra gondoltam. Te szerintem nem fogsz emiatt elpártolni a sorozattól. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Akkor most ne nézzem? :) Én sem vagyok oda azért, hogy Jar Jar idétlenkedik a háború kellős közepén, de ennyit kibírok, csak több ne legyen (az ep2-ben is kibírtuk a jelenlétét és történeti jelentőségét ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. A háborgókra gondoltam. Te szerintem nem fogsz emiatt elpártolni a sorozattól. Szerintem sem. Sőt kifejezetten várom a köv részt! Spoiler: Na nem feltétlenül JJ miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. A kis részletet elnézve nem biztos, hogy bénázni fog. Spoiler: Az mekkora már, hogy ő vezeti a klón kommandót? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Spoiler: http://rapidshare.com/files/179396677/Star...C-SDH.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/179408166/Star...C-SDH.part2.rar Nagyon köszönöm, Phobos! De sajnos délelőtt elkiabáltam a dolgot, a letöltés egész nap nem sikerült, a netem most is alig muzsikál (ez a beírás is legalább 20 percembe telt...). Éjszaka még megpróbálom, hátha akkor jobban megy. Holnap pedig bemegyek a szolgáltatóhoz (a munkahelyemtől nincs messze) reklamálni. Jól kezdődik ez az év... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Továbbra is érdekelne, hogy az első évad végén szerintetek milyen kategóriákban lehessen majd kedvencet választani? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. legjobb epizód, legjobb új karakter, legjobb új jármű, legjobb új bolygó, legjobb párbaj Nekem most ezek jutottak eszembe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. legjobb epizód, legjobb új karakter, legjobb új jármű, legjobb új bolygó, legjobb párbajNekem most ezek jutottak eszembe. A már korábban megismertekre ne lehessen szavazni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Legjobb történet, leglátványosabb momentum, legjobb csata, legjobb szöveg, legjobb mellékszereplő, legjobb poén. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) A már korábban megismertekre ne lehessen szavazni? Ja, de, tényleg. Akkor sztorno az "új". Vagy inkább a régiek és az újak külön. Szerkesztve: 2009. Január 5. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) Legnagyobb meglepetés - vagy ha úgy jobban tetszik, legváratlanabb fordulat. Szerkesztve: 2009. Január 5. - Pildi Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) Ha már legjobb új karakter, akkor legjobb régi karakter ábrázolás... Legjobb szörny, legjobb/legeredetibb klón, legjobb poén (legrosszabb droidpoén ). Most ennyi ugrott be. (Szerk: na, már megint beelőztek... ) Szerkesztve: 2009. Január 5. - Gyoka Lamaro Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. A legjobb idézet. ( epizodók elején látható) Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Legmeghatóbb jelenet, legfélelmetesebb rész, legretrosabb jelenet... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Egek, ennyi lehetőséget Előtte mindenesetre meg kell nézni egy rakat részt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Én egyelőre a legutóbbit szeretném végre megnézni, és úgy tűnik, hamarosan sikerül, mert már töltöm.... Senki nem csinált semmit, és mégis ma estére helyrejött a netem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Nahát azért erős szelekció lesz mert ennyi kategória felesleges szerintem. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Így legalább van miből válogatni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Így legalább van miből válogatni... Ez igaz. Köszönöm az ötleteket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Gungan General Spoiler: Kéremszépen az lesz a meglepi, hogy a Jedik és Dooku össze kell, hogy fogjanak a kijutás érdekében... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hát ezt talán még spoiler gomb mögé sem kellett volna tenni... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. De igen, mert Donát még a következő rész előzetesét sem nézi meg, neki pl. újdonság lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Köszi, Karrde Inkább nekem köszönd. Egyébként tényleg nem volt nagy spoiler. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Akinek új, annak a kicsi is spoiler Na jó, befogom, mert kezdek kiesni a témából Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Tudtok adni linket a Dooku captured HD verzióhoz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. (szerkesztve) Részlet a holnapi részből. Szerkesztve: 2009. Január 9. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Ez csak a tréler az előző rész végéről. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.