Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve karakteres háttérképek Szerkesztve: 2008. Augusztus 1.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Honnan vannak? A HyperSpace-ről Szerkesztve: 2008. Február 24.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve A HyperSpace-ről Te szedted le? Mert akkor nem linkelem be máshova.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Te szedted le? Aha Kalózkodtam egy kicsit Szerkesztve: 2008. Február 24.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Rog Solo csempészanyaga. Hál' isten, ő nem szórja ki az árut, ha meglát egy finánchajót Mega-köszönet
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Rog Solo csempészanyaga. Hál' isten, ő nem szórja ki az árut, ha meglát egy finánchajót Ezeken a Solo-s poénokon szétszakadok.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Jó képek Eh, erről eszembe jutott, hogy nem ártana, ha néha én is felnéznék a HS cuccokra Szerkesztve: 2008. Február 24.17 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2008. Február 26.17 éve Talán Vos mester is benne lesz a sorozatban! Szerkesztve: 2008. Február 26.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Február 28.17 éve Minden országban egy időben fogják majd adni? Sajnos ezt még nme tudjuk. De ha nem, akkor ott a torrent.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Jabba fia, Rotta Továbbra sem tetszik ez a szál a történetben. Annyira idiótán hangzik. Dzséjt, hogy Te is örülj kicsit. CW Lego 1 CW Lego 2 Szerkesztve: 2008. Március 2.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Annak az egy szál droidnak sok esélye lehet az AT-TE-vel szemben
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Atyaúristen. Jabba kölyke egy kígyóval keresztezett ebihal.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Atyaúristen. Jabba kölyke egy kígyóval keresztezett ebihal. Háááát...még viccnek is rossz.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Jabba fia, Rotta Továbbra sem tetszik ez a szál a történetben. Annyira idiótán hangzik. Dzséjt, hogy Te is örülj kicsit. CW Lego 1 CW Lego 2 Szép is ez az AT-TE, bár az a "kár", hogy már van egy (az ep2-es kiadás). Sebaj, kell a clone army, mert pillanatnyilag a droid sereg túlerőben van
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Háááát...még viccnek is rossz. Ez még SimonZ biológiai érdeklődését is felcsigázná szerintem
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve : Olyan mint egy zöld delfin, ami lefejelte a tenger fenekét.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 2.17 éve Mondjuk azért az alakjára a Lego figurából nem szabad messzemenő következtetést levonni, mert a Jabba fig is finoman szólva... furcsa (a jó ízlés miatt nem írom le, mire emlékeztet).
Hozzászólás ideje: 2008. Március 4.17 éve Megjelenik nálunk is a regény. starwarsklub.hu: "Most már biztos, hogy a nyáron mozikba kerülő animációs film, a The Clone Wars regényváltozata nálunk is megjelenik. Ez nem is meglepő, hiszen a gyér hazai kínálatban a mozis adaptációk azért mindig biztos pontot jelenettek a rajongók számára. A könyv felbukkanására egyébként annak ellenére számítani lehet, hogy az augusztusi hónap holt szezonnak számít Magyarországon, mind a filmforgalmazás, mind a könyvkiadás számára, viszont egy ilyen sikervárományos alkotást senki sem hagyna ki..."
Hozzászólás ideje: 2008. Március 10.17 éve Tetszetős a CW poszter. Ami külön tetszik, hogy kicsit ködös. Ashoka nagyobb szerepet játszhat a történetben, ha egy ilyen plakátra felkerül, ráadásul a nagyok mellé.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 10.17 éve A ködös dolgot még ne kiabáljuk el, mert az előtte lévő üvegnek is köszönhetjük ezeket az extra CGI hatásokat. Engem meg főleg a kép helyszíne érdekel, hogy hol lehetnek azok az oszlopok.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 10.17 éve Igen, már láttam messzebről is a képet, és azok tényleg az üveg hatásai. Ez szerintem Jabba palotája, egy soha nem látott szemszögből. De hogy a Tatooin-on van, az biztos.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.