Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. El kell keserítenem mindenkit, mert március 5-én se lesz új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Már pedig éppen ösztönösen cukkolni akartam volna Kolmilant a feliratért. Most megúszta akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Már pedig éppen ösztönösen cukkolni akartam volna Kolmilant a feliratért. Most megúszta akkor. Jó sokáig pihenhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. El kell keserítenem mindenkit, mert március 5-én se lesz új rész. Most néztem én is Hát ez nem valami jó Mindenesetre itt egy kép a részből, bár sokat nem mutat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Akkor is jó ez a kép Phobos! Még több szenátusi intrika. Nyami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Még több szenátusi intrika. Nyami. Pfuj! Akciót, akciót a népnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. El kell keserítenem mindenkit, mert március 5-én se lesz új rész. Hogyhogy? Nem tudni, hogy akkor mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Pfuj! Akciót, akciót a népnek! :)Az is kell, de szeretem az ilyen "kavarós" részeket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Pfuj! Akciót, akciót a népnek! Persze már, azt legalább nem kell fordítani mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hogyhogy? Nem tudni, hogy akkor mikor lesz?Szerintem március 12 -én. Nem mellesleg az első évad ekkor ért véget... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Szerintem március 12 -én. Nem mellesleg az első évad ekkor ért véget... Legalább jóval rövidebb lesz a szünet a 3. évadpremierig, ha igaz az az október 1-es dátum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Legalább jóval rövidebb lesz a szünet a 3. évadpremierig, ha igaz az az október 1-es dátum. Én lassan már nem bízok semmiben. Jól megfogta a lényeget az a srác aki azt írta, hogy még javában tartani fog a második évad, amikor már indul a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. El kell keserítenem mindenkit, mert március 5-én se lesz új rész. Éreztem én, hogy a 3. évad elejéig kitolják a 2.-at. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Semmi sem lehetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Magam is úgy gondolom, hogy ezeknek az ép ésszel nehezen felfogható szüneteknek a valódi oka a két évad közötti időbeli különbség csökkentése. Megjegyzem baromira idegesítő de logikus lépés. El vagyok keseredve, mert az unalmas hétköznapokban egy üde színfoltot képez egy akármilyen szórakoztató sorozat aminek van rendszeressége....sajnos a CW már nem rendelkezik ezzel a rendszerességgel ami nagyon elszomorító dolog. Remélem ezen fognak változtatni, mert nem lesz jó vége a dolognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Mondjuk lehetne 40 részes egy évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Teljesen egyetértek Zééé! De a szünetet csökkenteni nem csak ezen az úton lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Több részt viszont nem igazán lehet egy évadba rakni, mivel időbe telik egy rész elkészítése. Marad a széthúzás vagy a több hónap szünet két évad között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. De azért befigyel Chuchi szenátornő a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. De azért befigyel Chuchi szenátornő a háttérben. Érdekes, hogy ez a cikk is március 5-öt ír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. (szerkesztve) De azért befigyel Chuchi szenátornő a háttérben. Meg 3PO a jobb alsó sarokban A cikk még Február 5-t írt a Duchess-re is Szerkesztve: 2010. Február 20. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. No akkor fokozzuk a CN balf*szságát. A következő, Senate Murders című epizód március 19-én lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Ebből tényleg az jön le, hogy csak az időt húzzák... Másképp nem értem a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szánalmasak! Következő lépés mi lesz? Havonta egy epizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Az biztos nem, mert az évadonkénti 22 epizód nem fér bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szánalmasak! Következő lépés mi lesz? Havonta egy epizód? De az benne a döbbenetes, hogy ugyanúgy van hetenként rész, csak ismétlések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. El is megy az ember kedve az egésztől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. El is megy az ember kedve az egésztől.És ez lenne a heti sorozat? Ugyan már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. De az benne a döbbenetes, hogy ugyanúgy van hetenként rész, csak ismétlések. nézzük a jó oldalát...tovább tart... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. nézzük a jó oldalát...tovább tart... Ha csak nem adják le két hét alatt a fennmaradó nyolc részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.