Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Ha én benne lennék az író bagázsban, biztos úgy csinálnám, hogy a Köztársaság kudarcot valljon a megmentéssel, és valami renegát fejvadász vinné vissza a fiát Jabbának. Így lenne egy további motivációja Jabbának, hogy a későbbiekben fejvadászokat alkalmazzon. ....és ő is a jedik írtásába kezdjen a kudarc után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Most milyen jó a Hyperspaceseknek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. (szerkesztve) Nem csak neklikk Szerkesztve: 2008. Augusztus 22. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Nem csak neklikk Nagyon köszönöm Rog!! Zsír csávó vagy. Hamarosan értékelem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Nagyon szívesen Ody!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. (szerkesztve) Ez az Ani Ásókához való kötődése dolog nagyon éredekes lehet. Szerkesztve: 2008. Április 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Ez az Ani Ásókához való kötődése dolog nagyon éredekes lehet. Igen és az ok is, amiért mellé helyezik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Köszi Rog, nagy vagy! Érdekes lesz ez a történet szál. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Ez az egész egy pengeélen táncoló ötlet a mesterek részéről. El tudom képzelni hogy mennyire meg fogja majd kavarni Ani fejét. Izgi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Az tök jó amikor Anakin azt mondja Ashokának, hogy "Maradj mellettem. Ha tudsz." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Azon nagyot röhögtem. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Ez az Ani Ásókához való kötődése dolog nagyon éredekes lehet. MIért ne?! Az emberek jó nagy részének van Ásókája, neki ne lenne? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. Hozzászólás ideje: 2008. Április 10. (szerkesztve) Az emberek jó nagy részének van Ásókája, neki ne lenne? Nem hiszem hogy a sori a Jedik bőrproblémáira szakosodik. Szerkesztve: 2008. Április 10. - Rog Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Ha én benne lennék az író bagázsban, biztos úgy csinálnám, hogy a Köztársaság kudarcot valljon a megmentéssel, és valami renegát fejvadász vinné vissza a fiát Jabbának. Így lenne egy további motivációja Jabbának, hogy a későbbiekben fejvadászokat alkalmazzon. Oh, végre olyan érdemleges hir a sztori kapcsán, amin nem huzza az ember a száját! Jó lesz ez! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Ha hivatalos lenne akkor még érdemlegesebb lenne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Milyen kár, hogy én ezt a videót nem tudom megnézni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Milyen kár, hogy én ezt a videót nem tudom megnézni... Miért nem? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megnéztem, amit Rog betett, de nem tudtam vele mit kezdeni. Biztos szégyen, de ez van... Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Sziasztok! Nagyon rég jártam már erre... Baromi jó lett a CW teaser, nekem nagyon bejön az egész. Egyelőre még nem olvastam vissza teljesen (látom azért, jól el vagytok látva infókkal, én Jabba fiáról ma tudtam meg, hogy létezik), arról van hír, hogy nálunk is adják-e majd moziban, esetleg várható megint olyan szabású esemény, mint a ROTS premierjén? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Üdv Odumin testvér! Jó, hogy feltűntél a színen! Remélem bekapcsolódsz a fóruméletbe mint régen. Jön pl. a CW 3D moziban, bár az európai bemutatóról még nincs hír, nagyon valószínű, hogy itt is lesz majd. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. (szerkesztve) Igyekszem! (Közben alaposan beszívtam az április 1-i "tréfádat"! ) Szerkesztve: 2008. Április 14. - Odumin Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Hozzászólás ideje: 2008. Április 14. Igyekszem! (Közben alaposan beszívtam az április 1-i "tréfádat"! ) Remek! Nem Te voltál az egyetlen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Egy újabb remek webdoc az sw.com -on! Ajánlom mindenkinek. Piszok látványos lesz ez a dolog! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan magyarázzák meg ezt a Dooku vs. Anakin párbajt. Elméletileg ugye az EP III-as párbajuk a második "randijuk". Továbbra is azt tudom mondani amúgy, hogy a járműves dolgok piszok jól néznek ki és csillagos ötös a grafikai-3D-s megoldás, de ezek a fejszecsapott karakterek ne lennének! Anakin szörnyűűűű. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan magyarázzák meg ezt a Dooku vs. Anakin párbajt. Elméletileg ugye az EP III-as párbajuk a második "randijuk". Dream sequence... Ennyi... /Nagy szívás lenne/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hm, érdekes mód a Star Wars Animated Series-ről nagyon elhallgattak. Pedig mekkora találgatások mentek róla. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Az oldal végül is még működik. http://www.talesofthenewrepublic.com/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hm, érdekes mód a Star Wars Animated Series-ről nagyon elhallgattak. Pedig mekkora találgatások mentek róla. Amikor kiderült, hogy egyszerű fan munka, elvesztettük az érdeklődést. Amint az oldalon is látszik, azóta sem történt semmi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Amikor kiderült, hogy egyszerű fan munka, elvesztettük az érdeklődést. Amint az oldalon is látszik, azóta sem történt semmi. A világból azért jöhetne némi hír, bár én se hinném, hogy lenne belőle valami komolyabb. Amúgy az egyszerű fan munkákból is születnek/születhetnek remek alkotások, lásd pl azokat a fan filmeket amik már-már filmszerűek. Dark Redemption, Ressurection, Tydirium ( erről marha nagy a hallgatás :S ), és még ide sorolhatnánk a magyar Second Strike-ot ami már ki tudja mióta késik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.