Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ha én benne lennék az író bagázsban, biztos úgy csinálnám, hogy a Köztársaság kudarcot valljon a megmentéssel, és valami renegát fejvadász vinné vissza a fiát Jabbának. Így lenne egy további motivációja Jabbának, hogy a későbbiekben fejvadászokat alkalmazzon. ;)

....és ő is a jedik írtásába kezdjen a kudarc után. ;)

Hozzászólás ideje:

Ez az Ani Ásókához való kötődése dolog nagyon éredekes lehet.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ez az egész egy pengeélen táncoló ötlet a mesterek részéről. El tudom képzelni hogy mennyire meg fogja majd kavarni Ani fejét. Izgi. :)

Hozzászólás ideje:
Ez az Ani Ásókához való kötődése dolog nagyon éredekes lehet.

MIért ne?! Az emberek jó nagy részének van Ásókája, neki ne lenne? :|:):|

Hozzászólás ideje:
Az emberek jó nagy részének van Ásókája, neki ne lenne?

Nem hiszem hogy a sori a Jedik bőrproblémáira szakosodik. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha én benne lennék az író bagázsban, biztos úgy csinálnám, hogy a Köztársaság kudarcot valljon a megmentéssel, és valami renegát fejvadász vinné vissza a fiát Jabbának. Így lenne egy további motivációja Jabbának, hogy a későbbiekben fejvadászokat alkalmazzon. :)

Oh, végre olyan érdemleges hir a sztori kapcsán, amin nem huzza az ember a száját! Jó lesz ez! :|

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, amit Rog betett, de nem tudtam vele mit kezdeni.

Biztos szégyen, de ez van...

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Nagyon rég jártam már erre... Baromi jó lett a CW teaser, nekem nagyon bejön az egész. :lol: Egyelőre még nem olvastam vissza teljesen (látom azért, jól el vagytok látva infókkal, én Jabba fiáról ma tudtam meg, hogy létezik), arról van hír, hogy nálunk is adják-e majd moziban, esetleg várható megint olyan szabású esemény, mint a ROTS premierjén?

Hozzászólás ideje:

Igyekszem! :) (Közben alaposan beszívtam az április 1-i "tréfádat"! :rock:)

Szerkesztve: - Odumin

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan magyarázzák meg ezt a Dooku vs. Anakin párbajt. :D Elméletileg ugye az EP III-as párbajuk a második "randijuk".

Továbbra is azt tudom mondani amúgy, hogy a járműves dolgok piszok jól néznek ki és csillagos ötös a grafikai-3D-s megoldás, de ezek a fejszecsapott karakterek ne lennének! Anakin szörnyűűűű.

Hozzászólás ideje:
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan magyarázzák meg ezt a Dooku vs. Anakin párbajt. :D Elméletileg ugye az EP III-as párbajuk a második "randijuk".

Dream sequence... :D Ennyi...

/Nagy szívás lenne/

Hozzászólás ideje:
Hm, érdekes mód a Star Wars Animated Series-ről nagyon elhallgattak. Pedig mekkora találgatások mentek róla. :D

Amikor kiderült, hogy egyszerű fan munka, elvesztettük az érdeklődést. :D Amint az oldalon is látszik, azóta sem történt semmi.

Hozzászólás ideje:
Amikor kiderült, hogy egyszerű fan munka, elvesztettük az érdeklődést. :D Amint az oldalon is látszik, azóta sem történt semmi.

A világból azért jöhetne némi hír, bár én se hinném, hogy lenne belőle valami komolyabb. :D

Amúgy az egyszerű fan munkákból is születnek/születhetnek remek alkotások, lásd pl azokat a fan filmeket amik már-már filmszerűek. Dark Redemption, Ressurection, Tydirium ( erről marha nagy a hallgatás :S ), és még ide sorolhatnánk a magyar Second Strike-ot ami már ki tudja mióta késik. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.