Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Még szűk három hét az új részig. Olyan érzésem van, mintha vége lenne az évadnak. Nagyon elb*szták ezzel a hosszú szünettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Én kicsit kiábrándult is lettem. Ha legalább évad közben egyszer lett volna egy ilyen pár hetes szünet. Node két részenkén három hét szünet már túlzás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Én kicsit kiábrándult is lettem. Ha legalább évad közben egyszer lett volna egy ilyen pár hetes szünet. Node két részenkén három hét szünet már túlzás.Még nekem is nehéz szinten tartani a lelkesedésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Nézzetek régebbi részeket, külföldön úgyis ismételnek (Én is így bírom ki a SupNat-nál a 6 hetes szünetet, régebbi részeket nézek ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Nézzetek régebbi részeket, külföldön úgyis ismételnek (Én is így bírom ki a SupNat-nál a 6 hetes szünetet, régebbi részeket nézek ) Még jó, hogy megvan az első évad HD -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Nézzetek régebbi részeket, külföldön úgyis ismételnek (Én is így bírom ki a SupNat-nál a 6 hetes szünetet, régebbi részeket nézek ) Na igen, a SupNat-nál pontosan ugyanezt csinálják, ami azért frusztráló, mert az is a nézett sorozataim között van. Volt egy évadfelező szünet, lement 3 rész, megint másfél hónap szünet...csodálkoznak, ha zuhan a nézettség és az emberek elvesztik a lelkesedésüket. Bár nálam ennek veszélye nem áll fenn, a többségnél lehet, hogy igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Én kicsit kiábrándult is lettem. Ha legalább évad közben egyszer lett volna egy ilyen pár hetes szünet. Node két részenkén három hét szünet már túlzás. Nyugi. már szervezem a csapatot a tv-társaság székházába.Én a shotit viszem.Aztán kérdezünk.Első kérdés:Miért így adják uraim?Valamit mond.Aztán plafonba lövés.Majd: Ne keljen mégegszer visszajönnünk.Hetente adják.Mert legközelebb nem a plafonba megy a golyó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Mert legközelebb nem a plafonba megy a golyó. Majd legközelebbre meghívjuk Bryan Mills-t, hogy dolgozza meg őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Nyugi. már szervezem a csapatot a tv-társaság székházába.Én a shotit viszem.Aztán kérdezünk.Első kérdés:Miért így adják uraim?Valamit mond.Aztán plafonba lövés.Majd: Ne keljen mégegszer visszajönnünk.Hetente adják.Mert legközelebb nem a plafonba megy a golyó. Nem-nem. Első egy térdkalácslövés a mihez tartás véget. Utána lehet kérdezni, bár felesleges. Rögtön tudni fogja a dörgést a delikvens Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Majd legközelebbre meghívjuk Bryan Mills-t, hogy dolgozza meg őket Azt hiszem akkor új igazgatótanácsot kell választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Kiszivárgott a tizenhetedik rész címe is, több karakterrel együtt. A cím egyértelműen elárulja kikről fog szólni: Bounty Hunters Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Csak nekem nem tetszenek ezek a címek mostanában? Az eslő részben jobb címek voltak, most meg olyan szájbarágós valahogy.... Bár lehet, hogy csak én látom rosszul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Csak nekem nem tetszenek ezek a címek mostanában? Az eslő részben jobb címek voltak, most meg olyan szájbarágós valahogy.... Bár lehet, hogy csak én látom rosszul Bár ez lenne a legnagyobb gond... Az első évad címei semmivel sem ötletesebbek szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Csak nekem nem tetszenek ezek a címek mostanában? Az eslő részben jobb címek voltak, most meg olyan szájbarágós valahogy.... Szerintem egyáltalán nem szájbarágósak. Némelyik konkrét, de hát istenem, a hat filmből is négy elég konkrét címmel bír. Még mindig jobbak, mint a Stargate Universe frenetikus címei: Air I, Air II, Air III, Darkness, Light, Water, Earth, Time, Life, Justice, Space... stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Kiszivárgott a tizenhetedik rész címe is, több karakterrel együtt. A cím egyértelműen elárulja kikről fog szólni: Bounty Hunters Ahhoz képest, hogy a 2. évad alcímében is hasonló szerepelt, nem láttuk őket túl sokat. Remélem a 2x17-ben már tényleg róluk lesz szó. Boba feltűnése még korai, de nagyot néznék, ha mégis felbukkanna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Ahhoz képest, hogy a 2. évad alcímében is hasonló szerepelt, nem láttuk őket túl sokat. Remélem a 2x17-ben már tényleg róluk lesz szó. Boba feltűnése még korai, de nagyot néznék, ha mégis felbukkanna. Nézd meg a szereplő listát. Az mind fejvadász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Pókmanus apja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Jó lesz ez az új főgonosz. Egyébként mikor is jön új rész? 19-én? Az a fejvadászos rész mikor jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Igen, 19-én Cat and Mouse és 26-án a Bounty Hunters Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Nocsak milyen hamar jön a Bounty Hunters. Már azt hittem április közepén lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Igen, 19-én Cat and Mouse és 26-án a Bounty Hunters 19-én nem a Senate Murders lesz? Vagy előbbre hozták 1 héttel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. 03.19. - Senate Murders 03.26. - Cat and Mouse 04.02. - Bounty Hunters Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Én is így tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Js igen, a Senate Murdeers-ről el is felejtkeztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. 03.19. - Senate Murders03.26. - Cat and Mouse 04.02. - Bounty Hunters Csak most realizáltam, hogy ilyen hosszú a szünet, és legközelebb két hét múlva lesz új epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Csak most realizáltam, hogy ilyen hosszú a szünet, és legközelebb két hét múlva lesz új epizód. Talán még több is mint egy hónap sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Viszont úgy tűnik, hogy azután egy darabig hetente jönnek új részek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Viszont úgy tűnik, hogy azután egy darabig hetente jönnek új részek.No igen. A végéig már nem lesz szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Akkor erre most mondjam azt, hogy rendes tőlük? Nem mondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.