Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ez EU Sky. PErsze lehet, hogy túlélte, de erre nálam nem bizonyíték a könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ez EU Sky. PErsze lehet, hogy túlélte, de erre nálam nem bizonyíték a könyv. Nem a könyvre gondoltam, hanem a játékra, amely fejlesztésében Lucas is közreműködött, így nem ugyanolyan kategóriájú EU, mint egyéb írók regényei. Persze ha EU-ról van szó, mindenki azt tekint annak, amit akar és annyit fogad el belőle, amennyit szeretne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Nem a könyvre gondoltam, hanem a játékra, amely fejlesztésében Lucas is közreműködött, így nem ugyanolyan kategóriájú EU, mint egyéb írók regényei. Persze ha EU-ról van szó, mindenki azt tekint annak, amit akar és annyit fogad el belőle, amennyit szeretne.Egy játék meg főleg nem számít... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Egy játék meg főleg nem számít... Szerintem ha Lucasnak köze van valamihez, ami SW, az kell, hogy számítson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerintem ha Lucasnak köze van valamihez, ami SW, az kell, hogy számítson.Szinte mindenhez köze van valamilyen szinten. A múltkor leírtam mi számít canonnak és mi nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Még nincs release? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Még nincs release?Nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Számomra a TCW az hivatalos Lucas mű, ebből nem engedek. ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Számomra a TCW az hivatalos Lucas mű, ebből nem engedek. ;)Nem is kell engedned, mert Lucas is annak tekinti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szinte mindenhez köze van valamilyen szinten. A múltkor leírtam mi számít canonnak és mi nem. Azért nem mindegy, hogy úgy van köze Lucasnak valamihez, hogy aktívan részt vesz az elkészítésében vagy csak engedélyezi, hogy használják a SW logót. (mondjuk egy képregény esetében) Ez megint egy olyan dolog, hogy ki mit tekint EU-nak vagy canonnak. Részemről például a TCW canon, Zahn-trilógiája pedig EU. Olyan is van, amit egyáltalán nem tekintek a SW részének, mert egyszerűen nem illenek bele a kialakult képbe. Palpatine klónok, halott Leia, időutazás, stb. A többi viszont ugyanúgy része a SW-nak, akkor is ha nem canon és össze is függhet a mozifilmekkel vagy a TCW-vel. Mint mondjuk Luceno EP3-as előzménye és folytatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Azért nem mindegy, hogy úgy van köze Lucasnak valamihez, hogy aktívan részt vesz az elkészítésében vagy csak engedélyezi, hogy használják a SW logót. (mondjuk egy képregény esetében)Ez megint egy olyan dolog, hogy ki mit tekint EU-nak vagy canonnak.De ezt Lucas megmondta egy interjúban. Innentől kezdve Te úgy nézed ahogy akarod, az csak a Te álláspontos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. El sem hiszem hogy egy olyan gazdag országban mint Anglia (ahol már szinte minden otthonban van DVD felvevő) senki sem képes felvenni és feltölteni egy sima release-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Sutty Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=YXAZ7S0B Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Köszi Jinx. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Sutty Ezer kösz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Köszi Jinx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Hétszázhúsz pés nincsen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Hétszázhúsz pés nincsen? Jövő szombaton lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Az eheti epizód előtt az alábbi meglepő felirat olvasható. Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Az eheti epizód előtt az alábbi meglepő felirat olvasható.Ez szép dolog a készítőktől... Spoiler: A mester ezen a héten lett volna 100 éves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Köszi a linket, Jinx! Én meg is néztem, és nagyon jó kis epizód, csodálatos látvánnyal és nagyszerű karaktergárdával. Spoiler: Sok hasonlóságot mutat a Jedi Crash-el, ami számomra az első évad legjobbja. Hondo is igazi kalóz benne. És nem mellékesen végre egy epizód ismét, aminek a gyerekek is örülni fognak. Nagyon az ő szájuk íze szerint írták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. És nem mellékesen végre egy epizód ismét, aminek a gyerekek is örülni fognak. Nagyon az ő szájuk íze szerint írták. Ja főleg amikor Spoiler: Embo kitöri a kalóz nyakát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Ja főleg amikor Embo kitöri a kalóz nyakát Kicsit aggódom, hogy esetleg nem ugyanazt az epizódot láttuk? Amit említesz, egy lapon sem említhető azon durvaságokkal, amelyet mostanáig láttunk szinten minden részben. Ez az eddigi legkönnyedebb rész ebben az évadban, legalábbis nekem. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Nekem a legkönnyedebb rész a Lightsaber lost volt, jó ez se volt nagyon durva, sőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Miért fontos a hd?Simán jó minőségü a sioma is, és arra készül a felirat is.Odyt megértem mert olyan tv-je van, de a többieknek nem mindegy?Ok ne legyn Cam-os verzió de a sima simán jó minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Miért fontos a hd?Simán jó minőségü a sioma is, és arra készül a felirat is.Odyt megértem mert olyan tv-je van, de a többieknek nem mindegy?Ok ne legyn Cam-os verzió de a sima simán jó minőség.Attól függ, milyen felbontásban nézi az ember. Nekem a 23" LCD-men azért nem mindegy, hogy 640x288-as vagy 1920x824-es vagy 1280x720-as az alap felbontása a résznek. Amúgy napokon belül lesz 1080p is elérhetőben, állítólag már torrentről szedhető Szerkesztve: 2010. Március 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Attól függ, milyen felbontásban nézi az ember. Nekem a 23" LCD-men azért nem mindegy, hogy 640x288-as vagy 1920x824-es vagy 1280x720-as az alap felbontása a résznek. Sz*r neked, az én 23" LCD-men édes mindegy, amilyen messziről nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Sz*r neked, az én 23" LCD-men édes mindegy, amilyen messziről nézem. én közelről nézem, kicsi a szobám meg hát ha van HD akkor miért ne azt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Azért fontos a jó minőség, mert az áll a lehető legközelebb az eredeti forrás változathoz. Ha valamit nagy felbontásban álmodnak meg az alkotók, úgy kapod a legteljesebb élményt, ha te is megközelítőleg ahhoz hasonló minőségben nézed a részeket.....ezzel mondjuk semmi újat nem mondtam. Megjegyzésre érdemes, hogy a monitor vagy LCD méretétől és minőségétől függetlenül a HD azért minőségileg mérföldekkel jobban fest, mint az alap változatok. Ha elkezded a részeket HD-ban nézni, megérted, hogy a részletekben rejlik a dolgok szépsége és többé már nem vágysz az alap felbontásra. Ez az új rész valami csudajó volt, imádom a fejvadászokat...mégha ezek "rendes" fejvadászok is voltak. Még akarok CW-t, MÉG MÉG MÉG ennyi nem elég! Szerkesztve: 2010. Március 28. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.