Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Augusztus környékén lesz egy egész estés film, ami ha jól emlékszem egy klón osztag kiképzéséről fog szólni.Szeptemberben lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Szeptemberben lesz. Nem október? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Akkor legyen már November. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Moziban lesz, vagy TV-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Moziban lesz, vagy TV-ben? Tévé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Nem október? Tényleg nem vagy képben ma. A sorozat októberben lesz, de előtte az egész estés mozifilm az szeptemberben. De ezt már vagy hatszor leírtam ide, de félelmetes, hogy még mindig nem tudjátok. Moziban lesz, vagy TV-ben?TV -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Tényleg nem vagy képben ma. A sorozat októberben lesz, de előtte az egész estés mozifilm az szeptemberben. De ezt már vagy hatszor leírtam ide, de félelmetes, hogy még mindig nem tudjátok. Hát, akkor szerintem én mára elhagyom a fórumot, és pár órával korábban megyek aludni, mert ma veszélyesen hülye vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Íme letölthető formátumban a az utolsó három rész előzetese! Season end trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Íme letölthető formátumban a az utolsó három rész előzetese! Season end trailer Király!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Király!!!Ez meg fogja koronázni a második évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Tényleg nem vagy képben ma. A sorozat októberben lesz, de előtte az egész estés mozifilm az szeptemberben. De ezt már vagy hatszor leírtam ide, de félelmetes, hogy még mindig nem tudjátok. Pedig én naponta olvasom a fórumot, de ez nekem is új Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Pedig én naponta olvasom a fórumot, de ez nekem is új Úgy tűnik nem vagyok egyedül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Pedig én naponta olvasom a fórumot, de ez nekem is új Akkor átsiklottál felette. Volt is egy kép, amin szerepel az esemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Pedig ezt még én is tudom, aki nem olvassa rendszeresen ezt a topicot Azért Ody, te is ráteszel egy lapáttal a megkeverésekre A sorozat októberben lesz, de előtte az egész estés mozifilm az szeptemberben. Moziban lesz, vagy TV-ben? TV -ben. TV-ben leadott egész estés mozifilm, jó is az. Arra leszek kíváncsi, milyen lesz a moziban leadott délutáni TV-film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Pedig ezt még én is tudom, aki nem olvassa rendszeresen ezt a topicot Azért Ody, te is ráteszel egy lapáttal a megkeverésekre TV -ben. TV-ben leadott egész estés mozifilm, jó is az. Arra leszek kíváncsi, milyen lesz a moziban leadott délutáni TV-film Egyszerű elírásról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. TV-ben leadott egész estés mozifilm, jó is az. Pont ezt akartam én is beírni Egyébként én is csak itt olvastam, hogy lesz tévéfilm, de nem mint hírt vagy hasonlót, hanem csak egy fél mondatos beírásként valami mellett, mintha mindenki tudna róla. Pedig hát nem tudtuk sokan, ahogy olvasom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Pedig korábban volt egy hosszabb fejtegetés is arról, hogy mi lesz benne. Ziher, hogy nem csak félmondatnyi szó volt róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Nem elfelejteni 1 óra múlva szinkronos rész Ezek a képek mintha nem lettek volna még: Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. (szerkesztve) Én még nem láttam őket, jó képek. Spoiler: Az utolsó képen Aurra Sing szinte egy az egyben Ventress-re hasonlít. Szerkesztve: 2010. Április 15. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Itt még nem voltak, szóval köszi Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Oldie, kudar és a többiek! A 1080p -s már nem is jó a TCW -ből? Napok óta lehet tölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Oldie, kudar és a többiek! A 1080p -s már nem is jó a TCW -ből? Napok óta lehet tölteni.Nem tudják mi a jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Nem tudják mi a jó Sajnos túl jó... Amúgy a képek szuper jók! Nagyon várom már! Boba volt mindig is az egyik kedvenc karakterem. Fisto mellett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Nem elfelejteni 1 óra múlva szinkronos rész Ezek a képek mintha nem lettek volna még: Spoiler: Én sajnos nem voltam itthon. Ez az este 7 óra nekem nagyon nem jó, marad a letöltés. Még jó, hogy van ez a lehetőség. Jó képek. Ennyi spoilert megengedek magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. A Death Trap -et lehet, hogy én is majd jövő hét végére halasztom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Jó lenne már a múlt hetiből egy 720-as. Talán most hétvégére meglesz, meg hozzáigazítva a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. (szerkesztve) Jó lenne már a múlt hetiből egy 720-as. Talán most hétvégére meglesz, meg hozzáigazítva a felirat. 1080 -as van, felirattal. Vagy nálad is szaggat? Szerkesztve: 2010. Április 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. 1080 -as van, felirattal. Vagy nálad is szaggat?Nem néztem meg, hogy milyen. Majd holnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Nem néztem meg, hogy milyen. Majd holnap Remélem jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. 202 720p dual Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=C2GMY76T Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.