Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én úgy emlékszem, hogy mutattak (bár elég semmitmondó jeleneteket), úgyhogy én is reménykedem, hogy lesz legalább fél perc a 3. évadból az utolsó rész után...
Igazad van, most megnéztem és tényleg volt egy kis reklám a végén. Hogy tetszett a második évad? :D
Hozzászólás ideje:
Jaj. Supershadow.... :D Kamu az egész.

Csak tudnám, hogy ebből neki mi haszna van... Ő ezt élvezi, hogy otthon ül az önelégült fejével a számítógép előtt és kamuinformációkat híresztel, amiket ő talált ki?

Hozzászólás ideje:
Csak tudnám, hogy ebből neki mi haszna van... Ő ezt élvezi, hogy otthon ül az önelégült fejével a számítógép előtt és kamuinformációkat híresztel, amiket ő talált ki?
Úgy látszik neki ez a heppje. Ettől érzi fontosnak magát. :D

Itt is írnám, hogy elérhető a Zillo Beast strikes Back és a Death Trap full epizód leírása. Itt is köszönet Dzséjtnek az infók összegyűjtéséért.

Hozzászólás ideje:
Igazad van, most megnéztem és tényleg volt egy kis reklám a végén. Hogy tetszett a második évad? :D

Nagyon-nagyon tetszett, jobban, mint az első, bár az is szuper volt. Bár nem írok gyakran, azért minden nap jövök a fórumot olvasni!:)

Hozzászólás ideje:

Holnap véget ér a TCW S2. Én már most értékelem:

KIBAJÓÓÓVOLT! :roll: Imádtam minden pillanatát és remélem a 3. évad még zúzósabb lesz a 4. meg még annál is zúzósabb és így tovább egészen az örökkévalóságig.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Bár még nem láttam az utolsó 2 részt, az biztos, hogy valóban színvonalas évad volt.

Bővebben majd az epizódértékelős topicocban, ha eljön az ideje. Bár valószínű, ha lement a finálé, újrakezdem a komplett évadot és csak azután kezdek bele jól megszokott, kurta írásomba. :roll:

Hozzászólás ideje:
Ezt most elmulasztottam, de majd leszedem. :roll:
Valószínű, hogy csak a jövő héten lesz fent, még a szoc. elosztónál nincs, holnap reggel meg már megyek el itthonról :roll:
Hozzászólás ideje:
Hát nem akarok vulgáris lenne, de ez mocskos jó lesz! :love: :love:
És nem az akcióra mentek most még ebben a trailerben ami azért jelenthet valamit. :love:

Spoiler:

Ahsoka álmai nagyon jól mutatnak. Kerülgeti a halál. :love: Aztán lesz Kamino, Weeqay Jedi és Shaak Ti!!

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Hál istennek, ez talán azt jeleni, hogy a 3. évadban nem hanyagolják úgy Ahsokát, mint a másodikban.

A többi is érdekes. Van egy olyan érzésem, hogy még komorabbak leszünk. Helyes, haladunk az ep3 felé.

Hozzászólás ideje:

Bár még nem láttam a 2. évad utolsó 2 részét, nem bírtam nem megnézni a 3. évad trailerét. Remek előzetes, még ha nem is lehet belőle túl sok mindenre következtetni. :love:

Spoiler:

Örülnék, ha Ahsoka jelentősebb szerepeket kapna és ez a rémálmos jelenet nem csak 1-2 epizódban fejtené ki rá a hatását. Gondolom, illetve remélem, nem azért alkották meg a karaktert, hogy az egész sorozat folyamán Anakin "ölebe" legyen.

Akinek viszont már régóta várom a felbukkanását, végre megjelenik majd! :love: ...vajon ki lehet az? Remélem ő sem csupán háttérszereplő vagy beugró karakter lesz.

Aztán lesz még itt Cad Bane, Ziro, Kamino, miegymás... Kíváncsian várom! :love:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.