Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Linkelték az oldalamra: http://www.starwarsclonewars.net/tv_televi..._listing_lists_ Érdemes megnézni, bár szerintem kamu... [nem bírta tovább, elment Mass Effectezni ] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Én úgy emlékszem, hogy mutattak (bár elég semmitmondó jeleneteket), úgyhogy én is reménykedem, hogy lesz legalább fél perc a 3. évadból az utolsó rész után...Igazad van, most megnéztem és tényleg volt egy kis reklám a végén. Hogy tetszett a második évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Linkelték az oldalamra: http://www.starwarsclonewars.net/tv_televi..._listing_lists_Érdemes megnézni, bár szerintem kamu... [nem bírta tovább, elment Mass Effectezni ] Jaj. Supershadow.... Kamu az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Jaj. Supershadow.... Kamu az egész. Csak tudnám, hogy ebből neki mi haszna van... Ő ezt élvezi, hogy otthon ül az önelégült fejével a számítógép előtt és kamuinformációkat híresztel, amiket ő talált ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Csak tudnám, hogy ebből neki mi haszna van... Ő ezt élvezi, hogy otthon ül az önelégült fejével a számítógép előtt és kamuinformációkat híresztel, amiket ő talált ki?Úgy látszik neki ez a heppje. Ettől érzi fontosnak magát. Itt is írnám, hogy elérhető a Zillo Beast strikes Back és a Death Trap full epizód leírása. Itt is köszönet Dzséjtnek az infók összegyűjtéséért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Kösz Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Igazad van, most megnéztem és tényleg volt egy kis reklám a végén. Hogy tetszett a második évad? Nagyon-nagyon tetszett, jobban, mint az első, bár az is szuper volt. Bár nem írok gyakran, azért minden nap jövök a fórumot olvasni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) Holnap véget ér a TCW S2. Én már most értékelem: KIBAJÓÓÓVOLT! Imádtam minden pillanatát és remélem a 3. évad még zúzósabb lesz a 4. meg még annál is zúzósabb és így tovább egészen az örökkévalóságig. Szerkesztve: 2010. Április 29. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Bár még nem láttam az utolsó 2 részt, az biztos, hogy valóban színvonalas évad volt. Bővebben majd az epizódértékelős topicocban, ha eljön az ideje. Bár valószínű, ha lement a finálé, újrakezdem a komplett évadot és csak azután kezdek bele jól megszokott, kurta írásomba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Sok rosszat én se fogok írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Érdekes interjú Bobáékkal, és új részlet az utolsó részből. http://g4tv.com/videos/45562/Jaime-King--D...The-Clone-Wars/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Ezt most elmulasztottam, de majd leszedem. Valószínű, hogy csak a jövő héten lesz fent, még a szoc. elosztónál nincs, holnap reggel meg már megyek el itthonról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Valószínű, hogy csak a jövő héten lesz fent, még a szoc. elosztónál nincs, holnap reggel meg már megyek el itthonról Nem probléma, kivárom. Annyira nem lényeges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Lethal... képek Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Jó csávó ez a Hondo. Folyton iszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Ezek a képek mintha már lettek volna... Amúgy ütős finálénak ígérkezik, kíváncsi vagyok, mit hoznak össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Spoiler: Szegény Slave-nek kilövik az üvegét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. R2Come Home és Lethal Trackdown egyben! Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=GIO12PUV Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. A harmadik évad előzetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hát nem akarok vulgáris lenne, de ez mocskos jó lesz! :love: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hát nem akarok vulgáris lenne, de ez mocskos jó lesz! :love:És nem az akcióra mentek most még ebben a trailerben ami azért jelenthet valamit. Spoiler: Ahsoka álmai nagyon jól mutatnak. Kerülgeti a halál. Aztán lesz Kamino, Weeqay Jedi és Shaak Ti!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Spoiler: Vannak itt régi ismerősök is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Azt lehet tudni, hogy lesz-e csak a 22. rész külön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Azt lehet tudni, hogy lesz-e csak a 22. rész külön?Ez jó kérdés! Fogalmam sincs. De szerintem ha az angoloknál is felveszik, akkor lesz. És miért ne vennék fel? Szerkesztve: 2010. Május 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Érdekes. Első évad sárga, második piros, harmadik fehér... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. harmadik fehér...Nagyon az álmokra van kihegyezve a trailer... Talán innen a ezüstös-fehér szín. De egyébként tényleg érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Spoiler: Hál istennek, ez talán azt jeleni, hogy a 3. évadban nem hanyagolják úgy Ahsokát, mint a másodikban.A többi is érdekes. Van egy olyan érzésem, hogy még komorabbak leszünk. Helyes, haladunk az ep3 felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hát őszintén szólva nekem annyira nem jött be ez az évadzáró, de mindjárt írok is róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Engem viszont megvett kilóra. Ez azt hiszem, az írásom hosszából is látszik (rég írtam ennyit egy részről). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Bár még nem láttam a 2. évad utolsó 2 részét, nem bírtam nem megnézni a 3. évad trailerét. Remek előzetes, még ha nem is lehet belőle túl sok mindenre következtetni. Spoiler: Örülnék, ha Ahsoka jelentősebb szerepeket kapna és ez a rémálmos jelenet nem csak 1-2 epizódban fejtené ki rá a hatását. Gondolom, illetve remélem, nem azért alkották meg a karaktert, hogy az egész sorozat folyamán Anakin "ölebe" legyen. Akinek viszont már régóta várom a felbukkanását, végre megjelenik majd! ...vajon ki lehet az? Remélem ő sem csupán háttérszereplő vagy beugró karakter lesz. Aztán lesz még itt Cad Bane, Ziro, Kamino, miegymás... Kíváncsian várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.