Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Lehet, hogy én látom rosszul, de mintha Aurra Sing ebben az előzetesben mintha az Erőt használná amikor magához veszi a sugárvetőit. 1:29 után látható rész. http://www.youtube.com/watch?v=DXT20i48Ndw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nincsmit Amúgy én itt csak 3 klónt látok,hol a 4.? Lehet hogy ő van a koporsóban. 0:02-nél ott vannak mind a 4-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Most hogy újra néztem tényleg mind a 4-en ott vannak,világít a sisakjuk,csak fixer bent maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. (szerkesztve) Lehet, hogy én látom rosszul, de mintha Aurra Sing ebben az előzetesben mintha az Erőt használná amikor magához veszi a sugárvetőit. érdekes. Valóban annak tűnik, de pont azt mondték, hogy ő egy sima fejvadász... Szerkesztve: 2010. Augusztus 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nem biztos,de így elnézve ahol Dooku kardozik, a második nagyterem az Baast vára lehet a Dark Empire képregényből és a Jedi Academy játékból (ott állt Vader szobra ami a játékban már csak egy leomlott torzó) http://starwars.wikia.com/wiki/Bast_Castle Amennyiben az valóban Baast vára, úgy nagyon fogok örülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. itt van a deltás videó kicsit jobb minőségben. Obi arca nem kicsit változott, már ami az animációt illeti. Mintha egy új modell lenne...csodaszép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. érdekes. Valóban annak tűnik, de pont azt mondték, hogy ő egy sima fejvadász...Itt akkor nem picit lesznek ellentmondásban magukkal a készítők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. PErsze, simán elintézhette volna őket, és akkor hamar vége a résznek, és Bane -nek is annyi. Nyilvánvalóan nem ezt akarták. Nekem belefér ez még itt. Ha Vader kézitusázna, na akkor már szívnám a fogam. Nekem meg nem, én már ettől szívom a fogam. Egy jó író jól megoldotta volna (lásd a számos példát a TCW-ben és a mozifilmekben). Komolytalan példákkal akarsz igazat abszolválni magadnak? Ne már. Vicceltem az egésszel, a jó ég áldjon meg Ennyire nem jött át? Legközelebb smiley-k helyett majd ezt írom: :HÜLYÜLÜKSMILEY: Pedig direkt még a kerge szemű sárga fickót is kitettem az első példasor végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hmmm... Ha Aurra Sing tényleg az Erővel veszi magához a sugárvetőit, akkor talán mégsem írják át annyira az EU-t. Van abban valami, amit Zééé mondott a Bast kastélyról... Van egy Clone Warsos könyv, a Dark Rendezvous, ahol Dooku és Yoda a Vjunon vannak. A Brain Invadersben pedig szóba került az Ord Cestus, és Kit Fisto is feltűnt, aki The Cestus Deception egyik főszereplője, ami szintén egy Clone Warsos regény. Egyébként, Dathomir elképesztően néz ki. Egyszerűen fáj a szemednek, amikor nézed, olyan rossz érzést kelt. De meglepő módon ezt nem negatívumként említem meg, sőt. Ugyanaz a helyzet, mint Deechi irodájában. Maga a megtestesült fenyegetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Akkor mégiscsak jól láttam, vagy 10-szer is megnéztem, de nekem is úgy tűnt, mintha az Erőt használná. No de majd meglátjuk az adott epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hát, emberek ez nagyon ígéretes. A látvány lehengerlő, a sztoriról meg ennyi alapján nem nagyon lehet mit mondani. Ha a Mandalore szálat kicsit megerősítik, akkor a Delta Squad feltűnésével együtt, talán megtudom majd bocsájtani Lucasnak az EU ezen vonalának széttúrását. Egyébként figyeltétek a Deltás előzetesben a szöveget? Az már Ventress eltűnése után lesz, gyanítom az évad vége felé, mert arról beszélnek, hogy ő feltételezhetően halott. És valami új Erő használó fenyegetésről van szó, aki/ami képességeben hasonlít hozzá. És mintha az lenne a ládában, amit a kommandó hoz. Lehet, hogy ekkor szereznek tudomást a Nightsisterekről? És a Delta egyiküket fogja el? Vagy egy ettől is újabb dolog/személy lehet a beszélgetés tárgya? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. (szerkesztve) Valóban annak tűnik, de pont azt mondték, hogy ő egy sima fejvadász...Nekem meg úgy tűnik mintha ez egy álom lenne. Abban meg minden lehetséges. Sok itt a rejtély. Ezt szeretem. Nem biztos,de így elnézve ahol Dooku kardozik, a második nagyterem az Baast vára lehet a Dark Empire képregényből és a Jedi Academy játékból (ott állt Vader szobra ami a játékban már csak egy leomlott torzó) Amennyiben az valóban Baast vára, úgy nagyon fogok örülni. Szerintem ez a párbaj egy űrhajón lesz. Nekem meg nem, én már ettől szívom a fogam. Egy jó író jól megoldotta volna (lásd a számos példát a TCW-ben és a mozifilmekben).Nekem jó. Szerintem innen ízlés dolga, amin meg kár vitatkozni. Hát, emberek ez nagyon ígéretes.Örömmel olvastam eme lelkes megnyilvánulást. Vajon mi követi majd ezt? Szerkesztve: 2010. Augusztus 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Obi arca nem kicsit változott, már ami az animációt illeti. Mintha egy új modell lenne...csodaszép.Igen! Még a haja is más. Lehet, hogy ez már egy újabb modell lesz, az évad végéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Nem lesz szavazás a részek előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. 20 - Halálos csapda Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=7QGYGG20 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. (szerkesztve) Köszi, Phobos. Nem lesz szavazás a részek előtt. Most már kíváncsi vagyok, miért akartad bevezetni, és aztán most mégis miért gondoltad meg magad. Szerkesztve: 2010. Augusztus 20. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Most már kíváncsi vagyok, miért akartad bevezetni, és aztán most mégis miért gondoltad meg magad. Bevezetni azért, mert jó ötletnek tűnt, csak nem jól néz ki minden topik előtt egy szavazás felirat. De lehet pontozni az értékelések végén is, amit összesítünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Méretes spoiler az alábbi képen! Na mi is az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Nagyon jók ezek a videók! Ilyenekre érdemes hazajönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Méretes spoiler az alábbi képen! Na mi is az? A Jedi Crashben emlegetett szamár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Vosnak zöld kardja lesz, zsír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Atyám ennyi kira videó meg kép utána már iszonyúúúúan várós a 17.e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Méretes spoiler az alábbi képen! Na mi is az? Visszatér az ismeretlen geonózisi katona? Nagykirályság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. (szerkesztve) Új promo videó: Szerkesztve: 2010. Augusztus 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Ez a kép hol maradt emberek....HE? http://www.sagacentral.com.au/SiteMedia/w3...s/HS25277UP.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Vos elég trén néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Maga a játékfigura TRÉ....de a lényeg, hogy a filmben jól mutasson, legyen karakteres a mozgása, gesztusa, hangja....elvégre ő egy erős személyiség. Remélem ebben a tekintetben megtartják az EU hátteret, hiszen pont amiatt szereti őt a sokaság, hogy egy megtört Jediről van szó, akinek a sorsa nagyon emlékeztet Anakin meghasonlására. Út a sötét oldalra, majd vissza....szóval ettől árnyalt a figura és nem egy hétköznapi Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Köszi a videt Zééé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.