Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) Jó, hát akkor Home Video volt a neve Nem néztem pontosan utána. A trailer elején milyen űrhajó az ami megy a bolygó felé? Szerkesztve: 2008. Június 12. - Mina Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Azzal rabolják el Jabba fiát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Nagyon rulzik a "CW 3D". Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Mina köszi a linkeket! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Mina köszi a linkeket! Csatlakozom! Én is köszönöm! Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Köszi szépen a linkeket! Nekem viszont lenne egy technikai kérdésem... Miért van az, hogy az egyik videó kék, a másik meg normális? Tehát úgy kék, mintha hupikék törpikék mászkálnának benne... A kodekkel lehet valami? Már úgy értem, hogy vmit be kell rajta állítani? Most szedtem le vmi új klite kodeket, szóval az nem lehet h elavult... vagy ti milyen kodeket használtok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Ezzel a kékséggel még nem találkoztam. Valóban nálad lehet a hiba, de hogy codec lenne....nem tudom. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. (szerkesztve) Hát remélem, h pedig vmi kodek cucc, m tök új a gépem Egyébként az a fehér gönc Ahsokán... Olyan volt Padménak is az Ep2-ben, lehet, h tőle kérte el a terveket XD ------- Szerk.: megcsináltam... már nem kék... Tök egyedül jöttem rá Ehh... Szerkesztve: 2008. Június 13. - Lara Strong Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hát remélem, h pedig vmi kodek cucc, m tök új a gépem Egyébként az a fehér gönc Ahsokán... Olyan volt Padménak is az Ep2-ben, lehet, h tőle kérte el a terveket XD ------- Szerk.: megcsináltam... már nem kék... Tök egyedül jöttem rá Ehh... Mert az Padme a trailerben...nem Ashoka. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Ne már... De ronda a keze... És milyen dolog már kétszer felvenni ugyanazt a ruhát? Ez nem jellemző rá. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nagyon jó a trailer!!! Néhányszor igencsak megcsapkodott a Star Wars-hangulat... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Ne már... De ronda a keze... És milyen dolog már kétszer felvenni ugyanazt a ruhát? Ez nem jellemző rá. Hát inkább mint bugyit vegyen fel az ember. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. A későbbi trailer letöltésekhez egy oldal. Lehet ismeritek, de én a napokban akadtam az oldalra, amikor az új The Clone Wars trailer letölthető verzióját kerestem. A blog részben van leírás is a yahoo-s, apple-es linkek letölthetővé alakításához. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Hozzászólás ideje: 2008. Június 16. Köszi Llew! Örülök, hogy felbukkantál, ez jó jel! Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Köszi Llew! Örülök, hogy felbukkantál, ez jó jel! ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. ? A ROTS premier óta semmi hír nem volt felőled. Na persze ha még emlékszel ránk. A felbukkanásod pedig azért jó jel, mert azt jelzi számomra, hogy megmozdult valami az SW terén. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Rövid [origo]-s trailer jelentés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Hozzászólás ideje: 2008. Június 17. Nem elég rövid ahhoz, hogy ne legyen benne hiba. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. A ROTS premier óta semmi hír nem volt felőled. Na persze ha még emlékszel ránk. A felbukkanásod pedig azért jó jel, mert azt jelzi számomra, hogy megmozdult valami az SW terén. Én emlékszek, de nem gondoltam volna, hogy Te/Ti is. Előtte se voltam aktív fórumozó, azóta meg főleg. A premier közeledtével jobban átjár az erő. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Én emlékszek, de nem gondoltam volna, hogy Te/Ti is. Előtte se voltam aktív fórumozó, azóta meg főleg. A premier közeledtével jobban átjár az erő. Hogyne emlékeznék/nénk. Talán a premieren még találkoztunk is. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hogyne emlékeznék/nénk. Talán a premieren még találkoztunk is. Maximum ott találkozhattunk, mert más közösségi programon nem vettem részt. De ezek szerint ilyenk kevesen vagyunk SW rajongók, hogy mindenkit megjegyeze az ember? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Maximum ott találkozhattunk, mert más közösségi programon nem vettem részt. De ezek szerint ilyenk kevesen vagyunk SW rajongók, hogy mindenkit megjegyeze az ember? Az offical ROTS pólódat megcsodáltuk. No de Clone Wars -ra fel! Remélem arra a mozizásra is eljössz majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Hozzászólás ideje: 2008. Június 18. Megnyílt az sw.com -on a Clone Wars oldal! Impozáns! Talán a zenei részlet is abból van? Érdekes. Clone Wars 3D weboldal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Két új bolygó a filmből. Christophsis Teth Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Tényleg érdekes a zene. Hangulatában passzol a CW-sorozathoz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Nekem kifejezetten tetszik. Vajon lesz majd ost ebből? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Hozzászólás ideje: 2008. Június 19. Ez volt már? http://www.fantofan.jp/news/event/toyshow2008/report.htm Elég szép figurák.... Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Megnyílt az sw.com -on a Clone Wars oldal! Impozáns! Talán a zenei részlet is abból van? Érdekes. Clone Wars 3D weboldal Nagyon komoly rajta a játék Vagy egy fél órát elszórakoztam vele XD És véletlen lelőttem Obit is :'( Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. És véletlen lelőttem Obit is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. És véletlen lelőttem Obit is :'( Hol az a játék? Akajom! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.