Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Mindenesetre most már én is kíváncsi vagyok erre a jelenetre. Nálunk is sok gyerek nézi, de valahogy nem hinném, hogy feltűnne nekik benne az erotikus kisugárzás. Erre már fogékonynak kell lenni, ami meg nem a 12 éven aluliak sajátja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hippia is megcsókolta a pestisest, mégse gondolta senki azt erotikusnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Készülődnek az epizód "gájdok", a premier részek képei már fenn vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hmmm... Dave Filoni rendezte az első részt. Ez már csak jót jelenthet. Amúgy nagyon tetszik az első rész idézete. "Brothers in arms are brothers for life." Meg van egy érdekes név fent a szereplők listáján, El-Les... Újabb magyar vonatkoztatás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hmmm... Dave Filoni rendezte az első részt. Ez már csak jót jelenthet. Amúgy nagyon tetszik az első rész idézete. "Brothers in arms are brothers for life." Meg van egy érdekes név fent a szereplők listáján, El-Les... Újabb magyar vonatkoztatás... Igen, és ahogy elnézem egy új író is csatlakozott a csapathoz, Cameron Litvack személyében. Egyébként felkerültek a részekhez az adatok, ott mindent megtaláltok. Érdekes ez a 99 -nevű valaki. Találtam is egy képet róla! Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Íme két új kép! Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. (szerkesztve) Íme még egy kép Spoiler: Szerkesztve: 2010. Szeptember 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Húsz kép látható az sw.com -on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Mennyi nap is van még hátra, Ody? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Mennyi nap is van még hátra, Ody? :) Számold ki. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Újra megnézve a Celebration V-os trailer, engem leginkább Dooku gróf szónoklata érdekel. Hol és kiknek mondja? Milyen támadásra utal benne, ami után a béke esélyei eltűnnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. 99-ről annyit, hogy... Spoiler: ...egy zseniális karakterre számítok az ő személyében. Egy öreg klón, aki egy igazi selejt volt, bár a teste gyenge, a szíve a helyén van. Mindig is bírtam az ilyen elszánt karaktereket. Őt egy ilyen igazi bölcs karakternek képzelem el, persze az ő keretein belül. Hiszen ő ráér gondolkodni az élet nagy dolgain, hiszen csak egy takarító, és nem egy élharcos. Talán ő lesz az, aki egy csapatot varázsol majd a kadétokból. Az úszó Obi-Wanos képhez pedig annyit, hogy a klasszikus CW-ben sokan őrültségnek tartották, hogy hogyan működhet a víz alatt a fénykard, mert az EPI. egyik kivágott jelenetében sem működött Obi-Wané, amikor elbújt egy tóban. Íme egy újabb ellenpélda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. No de hol van Darth Sky? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Húha. De Bradley Beaker elmondás alapján, a harmadik évadban az SW univerzum néhány alapvető titkára is fény derül! Georgi fiú nem kis pályázik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. (szerkesztve) No de hol van Darth Sky? Jah, elég rég láttam már... Egyébként érdekes az is, hogy Bric és El-Les egyaránt... Spoiler: ...fejvadász. Akik a Köztársaság szolgálatában állnak. Tudom, hogy a fejvadászok mindig azoknak dolgoznak, akik megfizetik őket, de azért egy ponton még is újdonság, mert többnyire a fejvadászokat rosszfiúként állítják be. Bár erre egy remek ellenpélda a Bounty Hunters. És Droidbait is szerepet kap végre. Ő is a Rishi bázison tartózkodott a kommandós droidok támadásakor, de alig volt szerepe. De legalább volt egy mondata: DROIDOK! Bár Cutupnak sem volt sokkal több. Egyszerűen zseniális a gondolat, hogy trilógiává formálják a Rookies-t. Még a címeik is passzolnak: Clone Cadets Rookies ARC Troopers Szerkesztve: 2010. Szeptember 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. KisKósa Spoiler: Igen erre a fejvadászos dologra én is felfigyeltem. Talán arra gondoltak, hogy Jango klónjait a fejvadászok jobban tudják tanítani? Bár voltak a kaminoiaknak kiképzési programjaik, azért az élet csínját-bínját nem hiszem, hogy el lehetett volna lesni a kaminoiaktól. Érdekes és jó gondolat. Mint ahogy a Rookies trilógiává bővítése is. Azért azt megjegyezném, hogy ezen három rész között elég sok idő telhet el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. (szerkesztve) Itt egy videó. Szerkesztve: 2010. Szeptember 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Itt egy videóKöszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Ez nagyon jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. hello mindenkinek ,uj vagyok itt mar egy ideje figyelemmel kiserelem ezt az oldalt es most ravettem magam h regisztralok. Na eloszor is felmentem a starwars.com-on es vannak ilyen kis ,,kartyak,,a szereplokrol es elolvastam majdnem mindegyiket(bar nem tudok sokat angolul)es azt irta h Assjj Ventress Dathmoiron szuletett.(es ha jol tudom azt irtak a wookipedean h ratattaki fajba tartozik)es azert is talaltam erdekesnek mert van egy video amikor Assajj Ventress menekul(talan Dooku elol)Dathmoira::ez azt jelenti h haza ment segitseget kerni?????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. hello mindenkinek ,uj vagyok itt mar egy ideje figyelemmel kiserelem ezt az oldalt es most ravettem magam h regisztralok.Na eloszor is felmentem a starwars.com-on es vannak ilyen kis ,,kartyak,,a szereplokrol es elolvastam majdnem mindegyiket(bar nem tudok sokat angolul)es azt irta h Assjj Ventress Dathmoiron szuletett.(es ha jol tudom azt irtak a wookipedean h ratattaki fajba tartozik)es azert is talaltam erdekesnek mert van egy video amikor Assajj Ventress menekul(talan Dooku elol)Dathmoira::ez azt jelenti h haza ment segitseget kerni?????? Üdv a fórumon Grievous! Voltak pletykák ezzel kapcsolatban, én is olvastam. Filoniék azt írták, más lesz Ventress múltja mint eddig tudtuk. Ez az első konkrét jel. Azt hiszem át kell majd írni azt a wikis oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hatalmas ez a kis klip az S3-ból. Nagyon aranyos a "sérült" klón, ő a lelkes, csupa szív a felmentő csapatban, akiben buzog a tenni akarás. Amire folyamatosan rácsodálkozom immáron 2 szezon óta, az a finoman megbúvó zenei betét. Annyira belesimul az SW hangzásvilágába, mintha maga a mester írta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Üdv a fórumon Grievous! Voltak pletykák ezzel kapcsolatban, én is olvastam. Filoniék azt írták, más lesz Ventress múltja mint eddig tudtuk. Ez az első konkrét jel. Azt hiszem át kell majd írni azt a wikis oldalt. Pedig arról is volt szó, hogy Katie Lucas egy csomó anyagot gyűjtött Ventress múltjáról, hogy passzoljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hatalmas ez a kis klip az S3-ból. Nagyon aranyos a "sérült" klón, ő a lelkes, csupa szív a felmentő csapatban, akiben buzog a tenni akarás. Bár egy kicsit másmilyen karakterre számítottam, mint amilyen végül lett, nekem ugyanúgy tetszik a karaktere. Egy igazi hős. Amire folyamatosan rácsodálkozom immáron 2 szezon óta, az a finoman megbúvó zenei betét. Annyira belesimul az SW hangzásvilágába, mintha maga a mester írta volna. Én már a mozifilm óta figyelem a zenei aláfestéseket, mert a christophsisi harci téma nagyon megfogott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hatalmas ez a kis klip az S3-ból. Nagyon aranyos a "sérült" klón, ő a lelkes, csupa szív a felmentő csapatban, akiben buzog a tenni akarás.Amire folyamatosan rácsodálkozom immáron 2 szezon óta, az a finoman megbúvó zenei betét. Annyira belesimul az SW hangzásvilágába, mintha maga a mester írta volna. Én már mondtam korábban is, hogy ez a Kevin Kinner egy főnyeremény. Úgy SW-s a zenéje, hogy azért mégis kicsit más mint a filmek taktusai. Én imádom a TCW zenéjét. Pedig arról is volt szó, hogy Katie Lucas egy csomó anyagot gyűjtött Ventress múltjáról, hogy passzoljon.Igen volt szó, de nem tudjuk egyelőre mit jelent ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. (szerkesztve) Nagyon várom az évadkezdést, de félek, hogy a kadétok, és az ARC trooperek sztorija, 99-es, meg úgy egybe az egész - a következőktől függetlenül jónak ígérkező - nyitány egyúttal egy újabb döfés lesz a Republic Commando regények történetébe és ezzel Karen Travis munkássága nagyjából a semmibe vevés szintjére kerül. A starwars.com-on megjelent karakterinfók és az első két rész előzetes összefoglalója alapján a TCW dózerként dübörög végig az eddigi EU-n, a jót és a rosszat egyaránt letarolva. Bric és El-Les karakterével az eddigi felállás lesz oda, hogy Spoiler: csak a klón kommandók tagjait képezte ki a Jango által toborzott 75 mandaloriai és 25 egyéb zsoldosból álló kiképzőcsapat, míg a mezei klónok a szabványos, és sokkal gyengébb kaminóiak által kitalált kiképzésen estek át. Illetve a Clone Cadets egymondatos ismertetője alapján az is bukik, hogy szintén csak egyedül a klón kommandók tagjait nevelték és képezték pár fős (őket konkrétan 4) osztagokban (=squad), mivel a Hevyék a Domino Squad tagjaiként vannak említve. Ha jól látom ez még nem volt: Szerkesztve: 2010. Szeptember 14. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Ők nyugodtan beletartozhatnak abba a 25 egyéb zsoldosba, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Én már nagyon várom az új részeket. Most nézem újra a 2. évadot, szal hypeolom magam. Amúgy ez a videó volt már kicsit lejjebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Ők nyugodtan beletartozhatnak abba a 25 egyéb zsoldosba, nem? Félre értesz. Nem arról van szó, hogy nem lehetnek közülük valók (főleg, hogy ott nincsenek név, de még faj szerint sem említve) hanem, hogy akkor sem a sima klónokkal kéne foglalkozniuk. Persze meg lehet magyarázni, hogy miért ne, de meg minden klón különleges kiképzést kapott, akkor meg felrúgják a klónok "elitségi" (rossz szó, de jobb nem jut eszembe) rangsorát (ARC>kommandó>sima klón). Ez mondjuk attól is függ, hogy mi derül majd ki az ARC-okról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Attól még, hogy Venetress a Dathomiron született, nem jelenti azt, hogy nem rattataki. 99 karaktere valahogy nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.