Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. (szerkesztve) Számomra a sorozatdzsánkin megjelent írás, sőt mi több kritikai megnyilvánulás olyan fontos....mint...mintmondjukmint....mintaaa...szóval olyan fontos, hogy egy ember a sorozatdzsánkin ír egy kritikát a TCW-ről, az nekem az olyan hogy mondjuk mint annyira fontos és jelentős, mint például a mondjuk, szóval annyira számít hogy mit ugat ott egy ember, hogy például mint amikor, vagy még inkább mint amikor például vagy.....JÓL HÁTBAVÁGOM EGY SZENESLAPÁTTAL. Hát ilyen fontos nekem a sorozatdzsánkin írt kritika! ........................elolvastam a kritikát. Annyira nem húzza le...viszont a következő mondat már most klasszikus: " Talán nem lenne gond, ha a klónokat hanyagolnák, de néha pihentetésnek nem árt" Szerintem is egy kicsit néha sok a klónkatona a KlónWárszban, meg egy kicsit kevesebb Jedi is lehetne, és ne vigyék már túlzásba az űr mutogatását és az a sok bolygó, kifejezetten idegesít, aztán a lövések...minden epizódba lőnek....de ami nagyon zavar, az a sorozat hangja, azt például kifejezetten utálom...és a színekből is lehetne kevesebb, a hosszúsággal is problémáim vannak, a kevesebb néha több, mutathatnák a főcím után egyből a stáblistát. Hát ez az én véleményem....amúgy jó a sorozat. Szerkesztve: 2010. Szeptember 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. (szerkesztve) Gondolom, valami fizetős netes oldalról van. Digitáls HDTV rögzítés biztosan, és szerintem a hdbits.org-ra kerülnek fel, de sajna nekem oda nincs jogom (nem fizetős egyébként) Én sokmindent a lafurenza.net vagy rutracker.org (mindkettőre nyílt a regisztráció, csak GoogleChrome kell a portugál vagy orosz regisztrációhoz ) oldalakról veszek le, vagy a freshon.tv-ről (oda sajna most nincs szabad regisztráció) Én zalai rajongóknak tudnék segíteni, ha másképp nem tudnak hozzájutni.... Szerkesztve: 2010. Szeptember 21. - kenand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. (szerkesztve) Én budapesti rajongóknak tudok segíteni...ha valaki elkezdi feltöltögetni, csak dobjon mailt, kiírom neki és találkozunk munka után. 17:30-kor végzek az Astoriánál a munkahelyemen....kiírom bárkine ha kell. Mondjuk módjával! Szerkesztve: 2010. Szeptember 21. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Szerintem is egy kicsit néha sok a klónkatona a KlónWárszban, meg egy kicsit kevesebb Jedi is lehetne, és ne vigyék már túlzásba az űr mutogatását és az a sok bolygó, kifejezetten idegesít, aztán a lövések...minden epizódba lőnek....de ami nagyon zavar, az a sorozat hangja, azt például kifejezetten utálom...és a színekből is lehetne kevesebb, a hosszúsággal is problémáim vannak, a kevesebb néha több, mutathatnák a főcím után egyből a stáblistát. Hát ez az én véleményem....amúgy jó a sorozat. Hétről hétre kiadnak egy fekete-fehér képet, azt "nesze neked" Clone Wars Zééé, így hogy látom, hogy mennyi embernek kéne, szívesen átveszem tőled azokat a részeket, és feltöltöm. (Szóval ez válasz a PÜ-re is ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. kenand! Neked egyébként tetszik a sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Kicsit ajánlgattam az sfportalon a szériát, ha már a junkie-n negatívabb volt a hangvétel, legyen pro is (Na jó, nem azért, minden évben szenteltem a TCW-nek egy cikket, igaz, az első évad idején még a Filmuniverzumon voltam.) http://www.sfportal.hu/a-klonok-haboruja-a...pett-6345.scifi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. 2.58 millió néző látta a sorozat premierjét (USA adat). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Jinx Lumos Joke: MSN-re felnézhetnél néha. Sosem vagy online, pedig felvettelek. A héten kiírom a cuccot...csak beszéljük meg, mikor tudsz érte jönni. Blaha, Astória 17:30-18-tól jó nekem minden nap! Figyu zééé! Ezt ne itt beszéljétek már meg, hanem privátba! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Dzséjt: Jó kritika, bár egy kicsit rövid.... Szerintem nincs inkonzisztencia az Obi vs Grievous szálban. Az lenne a probléma, ha Anakinnal találkozna Grivi idő előtt, de erre különösen ügyel Filloni csapata, hogy még véletlenül se történhessen meg. Amit továbbra is hiányolok, az a nem klón köztársasági tisztek megjelenése, aminek már véleményem szerint éppen itt volna az ideje. Majd elfelejtettem.....vukik...hol vannak a vukik? Tudom, Filloni azt nyilatkozta, hogy az animációs nehézségek miatt nem tették be eddig őket a sorozatba, de ez szerintem mellébeszélés, hiszen voltak már szőrös lények, például a Talzok. Szóval a vukikat hiányolom és könyörgöm, legyen már egy történet a Tatooineon....miért hiányzik a sorozatból Tatooine? Ott van Mos Eysley, Mos Espa, Anchorhead, Bestin...a végtelenségig lehetne sorolni, és Lucas szemlátomást megfeledkezett arról a planétáról, ahonnan az egész messzi messzi galaxis kiindult. Na jó...nézzük mire számítok nagyon. Szeretnék sok-sok részt az ifjú Bobával, szerintem a karakter telitalálat, nálam sokkal jobban működik az ifjú (gyerek) Boba, mint az ugyancsak gyerek Anakin az EPI-ben. Talán a motiváció, talán a karakter titokzatossága, mindenesetre nem vagyok egyedül, ha azt mondom, jöjjön még sok Bobás rész. Aztán....most hogy a kék Slave I. összetört, éppen itt az ideje összerakni a szép piros, giroszkópos pilótafülkével ellátott "klasszikus" Slave I-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Hm. 7. rész címe az Assassin. Miért van olyan érzésem, hogy ez a trailerben látható Dooku-s párbaj lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Hm. 7. rész címe az Assassin. Miért van olyan érzésem, hogy ez a trailerben látható Dooku-s párbaj lesz? Én az The Academy című részre vagyok a legjobban kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Amit továbbra is hiányolok, az a nem klón köztársasági tisztek megjelenése, aminek már véleményem szerint éppen itt volna az ideje.Majd elfelejtettem.....vukik...hol vannak a vukik? Tudom, Filloni azt nyilatkozta, hogy az animációs nehézségek miatt nem tették be eddig őket a sorozatba, de ez szerintem mellébeszélés, hiszen voltak már szőrös lények, például a Talzok. Szóval a vukikat hiányolom és könyörgöm, legyen már egy történet a Tatooineon....miért hiányzik a sorozatból Tatooine? Ott van Mos Eysley, Mos Espa, Anchorhead, Bestin...a végtelenségig lehetne sorolni, és Lucas szemlátomást megfeledkezett arról a planétáról, ahonnan az egész messzi messzi galaxis kiindult. Szerintem látni fogunk tiszteket, ahogy már eddig is láttunk, igaz nagyon keveset. A vukik felőlem is jöhetnének, de a Tatooine valahogy kimaradhatna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Szerintem nincs inkonzisztencia az Obi vs Grievous szálban. Az ep3 azt sugallja, hogy Obi-Wan és Grievous az Utapaun vívnak először. Minek hencegne a fénykardvívási képességeivel olyannak, akivel már kétszer is elég komoly párbajt vívott? Obi-Wan előtt nem kell ilyennel menőznie, nagyon jól tudja, hogy Grivi tud vívni, hiszen már minden képességét bemutatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Az ep3 azt sugallja, hogy Obi-Wan és Grievous az Utapaun vívnak először. Minek hencegne a fénykardvívási képességeivel olyannak, akivel már kétszer is elég komoly párbajt vívott? Obi-Wan előtt nem kell ilyennel menőznie, nagyon jól tudja, hogy Grivi tud vívni, hiszen már minden képességét bemutatta.De csak sugallja. Tudja Obi, hogy tud vívni, de azt nem, hogy Dooku -tól tanult. Itt volt az idő már, hogy ezt az infót is megossza vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Belehúznak a CN -nél. Október végéig lemegy hét rész a TCW -ből. Szépen, minden héten egy, ahogy kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Ez nagyon jó hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Belehúznak a CN -nél. Október végéig lemegy hét rész a TCW -ből. Szépen, minden héten egy, ahogy kell. Lehet, hogy tavaly sokan elégedetlenkedtek, így most próbálják jóvá tenni a bűneiket. Így viszont az évadfelező szünet hosszabb lesz a tavalyinál, de még így is jobban járunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Az ep3 azt sugallja, hogy Obi-Wan és Grievous az Utapaun vívnak először. Minek hencegne a fénykardvívási képességeivel olyannak, akivel már kétszer is elég komoly párbajt vívott? Obi-Wan előtt nem kell ilyennel menőznie, nagyon jól tudja, hogy Grivi tud vívni, hiszen már minden képességét bemutatta. Nem háromszor csaptak már össze? De csak sugallja. Tudja Obi, hogy tud vívni, de azt nem, hogy Dooku -tól tanult. Itt volt az idő már, hogy ezt az infót is megossza vele. Szerintem azt Obi-van nagyon jól tudta, hogy Grivi Dookutól tanult vívni. Nem nehéz kitalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Nem háromszor csaptak már össze? Háromszor találkoztak, de igazán csak kétszer vívtak. Ami a Malevolence-n történt, azt nem nevezném vívásnak, hiszen egyszer ért csak össze a kardjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. (szerkesztve) kenand! Neked egyébként tetszik a sorozat? Persze, minden héten szombaton megnézzük a fiaimmal, ahogy elérhető magyar felirat, ha türelmetlnek vagyunk, akkor angollal is, - bár a kisebbiknek az még húzós. Aztán ha elkészítem szinkronnal akkor megnézzük újra úgy is. A család minden fiú tagja SW fun. Kedvenceink a fantasztikus gépezetek könyvek (magyar és angol változat is meg van) Valamint rengeteg sw képregényünk is van - összes magyar és jó néhány angol Szerkesztve: 2010. Szeptember 22. - kenand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Persze, minden héten szombaton megnézzük a fiaimmal, ahogy elérhető magyar felirat, ha türelmetlnek vagyunk, akkor angollal is, - bár a kisebbiknek az még húzós. Aztán ha elkészítem szinkronnal akkor megnézzük újra úgy is. A család minden fiú tagja SW fun. Kedvenceink a fantasztikus gépezetek könyvek (magyar és angol változat is meg van) Valamint rengeteg sw képregényünk is van - összes magyar és jó néhány angol SW Család Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Felkerült a Supply Lines epizód útmutatója. Nekem már alapból több problémám is van az epizóddal kapcsolatban. És nem Jar Jar miatt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Új bolygót most sem fogunk látni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Új bolygót most sem fogunk látni... Toydariát emlékeim szernt még nem láttuk...Csak a mellékholdját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Új bolygót most sem fogunk látni... Már hogyne látnánk! Toydariát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Tényleg. A holdjával kevertem össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Tényleg. A holdjával kevertem össze. Megbocsájtunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Egyébként Ody... hogy értetted azt a másik topicban, Ventress-el kapcsolatban? A nyáron nem tudtam spoilerezni, úgyhogy valószínűleg tudtok valamit, amit én még nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Egyébként Ody... hogy értetted azt a másik topicban, Ventress-el kapcsolatban? A nyáron nem tudtam spoilerezni, úgyhogy valószínűleg tudtok valamit, amit én még nem. Spoiler: Állítólag be lesz mutatva a sorsa, ami nagy fordulatot vesz. Egy egész trilógia is rá fog épülni többek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Érdekesen hangzik. Spoiler: Most olvastam némi infót, a sorsát illetően. Ezek szerint, Sidious valamilyen oknál fogva meg akarja öletni. ...kíváncsian várom ezt a bizonyos trilógiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.