Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Az "új" Ahsoka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Szoktad még nézni a sorozatot egyáltalán? Hangot nem adsz neki az biztos.Igen, csak elég későn néztem most meg az utóbbi 3-at. A Pandorás nem igazán tetszett, de a Mandalore-os szál kiváló volt. Amit meg írhattam volna, azt már leírtátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Igen, csak elég későn néztem most meg az utóbbi 3-at. A Pandorás nem igazán tetszett, de a Mandalore-os szál kiváló volt. Amit meg írhattam volna, azt már leírtátok.Pedig jól jött volna egy kis támogatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. (szerkesztve) Az igénye....akarom mondani, tőcse aki akarja TCW S03E7 720p HD - ASSASSIN Spoiler: password tehparadox.com http://hotfile.com/dl/77832521/a93e4d2/swc...C.mkv.htmlCode: http://www.filesonic.com/file/26847697/swcw307-SWC.part1.rar http://www.filesonic.com/file/26847713/swc....part2.rarCode: http://www.fileserve.com/file/4juMyxUCode: http://www.megaupload.com/?d=AGYNCOHCCode: http://netload.in/datei6lntJ7JMew/swcw307-SWC.part1.rar.htm http://netload.in/dateiKUL08c97S4/swcw307-...t2.rar.htmCode: http://rapidshare.com/files/426716956/swcw...AVC.AC3-SWC.mkv Új Ashoka: Sexi bitch Szerkesztve: 2010. Október 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Az "új" Ahsoka. Tetszetős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. (szerkesztve) azt hittem kiábrándultál és azért nem írsz. Mostanában el voltam havazva egy kicsit, valamint az, hogy Papanoida báró lányait elrabolják nem keltette fel bennem az érdeklődést a megtekintésére, az azutáni részeket meg nem akartam addig megnézni, míg nem láttam az Avatar beütésű részt (Pantora-Pandora és mind2 bolygót kék lények lakják ). Aztán ez a hét már lazább volt, leültem és megnéztem mindhárom részt. A Mandalorós rész pedig még jobb is, hogy egyben néztem meg Szerkesztve: 2010. Október 23. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Csak nem mellműtéten volt Ahsoka? Amúgy már valami változatosabb fejkendőt is hordhatna a "lekkuin" Persze tudom, hogy ez egyfajta hagyomány náluk, node mégis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Tetszetős Hosszabbak a lekkui is, és egyértelműen idősebbnek néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Naná hogy idősebb...ugrunk majd a sorozatban jó sokat. Nem két hét alatt nőtt ekkorát. Kíváncsi vagyok mekkora lesz az ugrás....lazán egy évre tippelek, de az is lehet, hogy egyből az EPIII előtti pár hónapra ugrunk. Az lenne csak az igazán klassz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Naná hogy idősebb...ugrunk majd a sorozatban jó sokat. Nem két hét alatt nőtt ekkorát. Kíváncsi vagyok mekkora lesz az ugrás....lazán egy évre tippelek, de az is lehet, hogy egyből az EPIII előtti pár hónapra ugrunk. Az lenne csak az igazán klassz.Hát már én is nagyon kíváncsi vagyok hogy s mint lesz ez a dolog elővezetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. (szerkesztve) Mivel a sorozat eddig is rendhagyóan kezelte az idősávot, így egyáltalán nem kizárt a hatalmas ugrás. A képet elnézve lazán a EPIII-hoz is ugorhatunk, egyből a phase II klónokkhoz. Én erre tippelek. Szerkesztve: 2010. Október 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Mivel a sorozat eddig is rendhagyóan kezelte az idősévot, így egyáltalán nem kizárt a hatalmas ugrás. A képet elnézve lazán a EPIII-hoz is ugorhatunk, egyből a phase II klónokkhoz. Én erre tippelek.No de minimum két és fél évad van még hátra. Olyan későre biztos nem ugrunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Jobban néz ki, mint a régi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Az Evil Plans és a Hunt for Ziro között nem lesz szünet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Az Evil Plans és a Hunt for Ziro között nem lesz szünet?Elvileg nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. (szerkesztve) No de minimum két és fél évad van még hátra. Olyan későre biztos nem ugrunk. 1 év történésébe is bele lehet sűríteni 2 évadot (de még ötöt is)....nyilván furcsán festene, de nem lehetetlen. Látjuk, Ashoka nem kicsit lett korosabb...ha tudjuk hogy az EPII-III között hány év tellik el, nem nehéz kiszámolni hol játszódhatnak azok a részek ahol Ashoka már így néz ki....az EPIII előtt nem sokkal. Szerkesztve: 2010. Október 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Aztaaa... Ez az új Ahsoka egészen ledöbbentett. Annyira... Más. De szexibb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Nagyon bejön az új Ahsoka model! Tuti a szerkója... Nem a legjobb a kép minősége, de szépen látszik, hogy nem csak "belül" fejlődik a csaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Mi lesz azzal a sok cool karakterrel akiket börtönbe vágtak....hogyan fogna kiszabadulni? A fél saga sitten van. Poggle, Bosk, Aura, Ziro, Emir Tambor, Boba...felsorolni is nehéz....már egy kicsit vicces is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 23. Ez csak annyit jelenthet, hogy lesz még egy csomó izgalmas epizód, miközben kiszabadulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 24. Jó az új Ahsoka, de nekem a szeme (és a mosolya is, csak az most nem látszik ) tetszik a legjobban, az pedig nem sokat változott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Rossz belegondolni, hogy már elvileg túl vagyunk a sorozat felén. Gyorsan elszállt ez a 2 és fél év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Rossz belegondolni, hogy már elvileg túl vagyunk a sorozat felén. Gyorsan elszállt ez a 2 és fél év. Van még bőven hátra, ne aggódj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ody, az új epizódok topikjában mindkettőhöz ugyanazt a címet írtad. Számomra jelenleg a 10. rész a legvárósabb. Spoiler: Végre láthatunk egy diplomáciai tárgyalást a szepik és a köztársaságiak között. És a címe alapján arra számítok, hogy ezúttal megismerjük a szepik nem elvetemült-pénzéhes arcát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) December 3 -ig megvan a TCW menetrendje, címekkel, írókkal és történeti leírásokkal! Evil Plans Cad Bane elrabolja C3PO-t, és a Ziro szöktetéséhez szükséges adatokat próbálja belőle kiszedni. Eközben R2 próbál segítséget kérni a Jediktől Hunt for Ziro A Hutt tanács üldözi Zirot. Azonban nem ők az egyetlenek, mert két Jedi, Obi-Wan és Quinlan Vos, szintén szeretné elkapni a galád gengsztert. Megkezdődik a versenyfutás az idővel. Heroes On Both Sides Padmé és Ahsoka a Raxus -ra utaznak, hogy a Szeparatistákkal tárgyaljanak. Elkíséri őket Padmé régi mentora, Mina Bonteri is. Pursuit of Peace Padmé, Bail és Onaconda Farr egy a klónok életét alapjaiban befolyásoló törvényjavaslatot nyújt be a szenátusban... Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Ody, az új epizódok topikjában mindkettőhöz ugyanazt a címet írtad.Számomra jelenleg a 10. rész a legvárósabb. Nem kell kapkodni, azt éppen írtam azért láttad úgy. Spoiler: A Heroes -ba már az új Ahsoka lesz! Kíváncsi leszek a váltásra. Szerkesztve: 2010. Október 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Akkor lehet hogy a Porsuit of Peace a Senate Merders előzménye lesz?-mert ugye az már biztos hogy előtte fog játszódni. Hülye vetítési sorrend Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Érdekesnek tűnnek a következő részek. Spoiler: Az 1-2. évadhoz képest nem viszik túlzásba Anakin szerepeltetését. (én pontosan ezt akartam, úgyhogy nem panaszkodom)Jó hír, hogy 3 rész múlva már feltűnik az "új" Ahsoka, gondolom ebből az is következik, hogy Obi-Wan, Anakin és a többiek is "átváltoznak". Quinlan Vos behozása nekem újdonság, azért is lepődtem meg, mert ő aztán ízig-vérig EU karakter, amit Lucas nem szokott különösebben figyelembe venni... Remélem az új helyszínek is hangulatosak és egyediek lesznek, de kíváncsi vagyok arra is, hogy a történetet merre viszik tovább. Ha 3 rész múlva már új Ahsoka lesz, akkor kell lennie egy kisebb ugrásnak a sztoriban, mert nyilván nem 1-2 nap alatt változik meg. Viszont akkor érdekes ez az ugrálás az idővonalban, mert a rákövetkező részben már él Onaconda, úgyhogy az átugrott időszakot rögtön vissza is ugorjuk. Hát...nem egyszerű, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Quinlan Vos behozása nekem újdonság, azért is lepődtem meg, mert ő aztán ízig-vérig EU karakter, amit Lucas nem szokott különösebben figyelembe venni... >Vos mester igaz, hogy említésképpen, de benne volt a ROTS-ban is. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Akkor lehet hogy a Porsuit of Peace a Senate Merders előzménye lesz?-mert ugye az már biztos hogy előtte fog játszódni.Hülye vetítési sorrend Valószínűleg a Senate Murders előzménye lesz. Ellenben ez az új Ahsokás dolog nagyon izgat, onnantól már nem nagyon kellene ugrálni visszafelé. Legalábbis úgy ne, hogy Ahsoka is benne van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.