KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Ááá... K*rva jó a Monster!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Mindjárt megnézem én is. Dzséjt! Neked ez az évad ahogy elnézem továbbra is nagyon ott van. Talán ha egy rész nem jött be igazán (de még az Academy-t se mondtad rossznak). Phobos hasonló vonatkozik rád is. Best of ez az évad Egen, a Corruption-Academi duó nem jött be igazán, jelenleg számomra az az évad mélypontja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Nekem az első 2 rész nem jött be, számomra az az évad mélypontja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Valaki segítsen ha tud Nekem a videó sok helyen elkockásodik. Nem tudtok egy jó minőségű letöltő linket ami nem kockásodik el ? Nem baj ha nem 720p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Valaki segítsen ha tud Nekem a videó sok helyen elkockásodik. Nem tudtok egy jó minőségű letöltő linket ami nem kockásodik el ? Nem baj ha nem 720p Itt minden van- http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e13-hdtv-xvid-2hd/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Itt minden van- http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e13-hdtv-xvid-2hd/ Lógok 1 sörrel kössz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Zééé! Nincs még abból a jó fajta rilízből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Zééé! Nincs még abból a jó fajta rilízből? Sajnos még nincs, nekem is kellene pedig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Sajnos még nincs WEB-DL epizód. Ahogy lesz, linkelem. Csúcs volt ez rész is, magam is tűkön ülve várom a jobb minőséget. Már látom mi lesz a Savage részek nagy hibája....hogy túl kevés van belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Nekem az első 2 rész nem jött be, számomra az az évad mélypontja. Nekem meg pont fordítva van az első két rész csúcs-szuper a többi meg mélypont(najó talán ez a utolsó két rész nem az) Ízlések és pofonok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Nekem meg pont fordítva van az első két rész csúcs-szuper a többi meg mélypont(najó talán ez a utolsó két rész nem az) Ízlések és pofonok Ebből látszik, hogy kinek mi a fontos a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Nekem meg pont fordítva van az első két rész csúcs-szuper a többi meg mélypont(najó talán ez a utolsó két rész nem az) Ízlések és pofonok Dettó! +1 JÖVŐŐŐ HETET AKAROK MÁR! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Az iskolai menzás mérgezés kivételével az egész 3. évadot áthatja a Star Wars életérzés. Nálam 10/10 a 3. évad...vitának helye nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. A Sainsburyben itt 7-8 fontért vesztegetnek Clone Wars figurákat. Most szemezek egy Shak-Tee figurával, mert olyan szépen ki van festve. Cad Bane is ott van az üzletben. Néha vannak epizódokból vett gyűjteményi darabok (2 figura + pár kellék - pl. Hostage Crisis), de ezek már 15-16 fontba kerülnek. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Most csak én vagyok lemaradva, de Lucas lánya mióta ír SW történeteket? Eddig hol volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Most csak én vagyok lemaradva, de Lucas lánya mióta ír SW történeteket? Eddig hol volt? Már az első évadba is írt. Le vagy maradva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Uhhh gyerekek! Defibrillátort előkészíteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. (szerkesztve) Uhhh gyerekek! Defibrillátort előkészíteni! 20 másodperctől olyan Force Unleashed feeling van. Szerkesztve: 2011. Január 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. És végre sw klasszik zene megy alatta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. 20 másodperctől olyan Force Unleashed feeling van. Nem ismerem, szóval ez nekem megmarad SW feelingnek. És végre sw klasszik zene megy alatta Mennyivel jobb az összhatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. (szerkesztve) Katuunko király 0:07-nél Szegény erősen megszívja, gyanítom..... Szerkesztve: 2011. Január 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Engem az villanyozott fel, hogy a Jedik ellátogatnak Dathomirra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Annyi minden fog ebben történni ahogy elnézem, hogy simán lehetne dupla rész még. :D És ebben lesz a Commando is? OMG úgy várom már ezt a réééész!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Annyi minden fog ebben történni ahogy elnézem, hogy simán lehetne dupla rész még. :D És ebben lesz a Commando is? OMG úgy várom már ezt a réééész!!! Valahogy az az érzésem, hogy a következő részek kapcsolódni fognak majd ehhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. (szerkesztve) Annyi minden fog ebben történni ahogy elnézem, hogy simán lehetne dupla rész még. :D És ebben lesz a Commando is? OMG úgy várom már ezt a réééész!!! Igen, elvileg ebben lesz a Delta Squad Szerkesztve: 2011. Január 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Katuunko király 0:07-nél Szegény erősen megszívja, gyanítom..... Én nagyon remélem, hogy nem hal meg. Egyik kedvenc karakterem a TCW -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Hát igen, ez egy hatalmas rész lesz szerintem, csak elég sok mindent kell beletuszkolni 22 percbe. Ahogy Anakin és Obi-Wan nekivágódnak a falnak, nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Még senki nem tette ki a WEB-DL-t? S03E13 WEB-DL http://rapidshare.com/files/442781154/SWCW.S03E13.Monster.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv http://www.megaupload.com/?d=FR3YNFA2 http://www.megaupload.com/?d=0VKBYIPI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Engem az villanyozott fel, hogy a Jedik ellátogatnak Dathomirra. A Jedik (mások, pl. Yoda is) korábban már jártak arrafelé, de persze ez másik EU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Köszi Zééé a linkeket! A Jedik (mások, pl. Yoda is) korábban már jártak arrafelé, de persze ez másik EU De engem konkrétan Anakin és Obi-Wan látogatása izgat. No és persze, hogy mi a véleményük az ott folyó dolgokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.