kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nagyon nagyon jó kis rész volt. Újabb remek trilógia előtt állunk! ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nagyon nagyon jó kis rész volt. Újabb remek trilógia előtt állunk! ^^ Izgi rész volt akkor? Remélem minél előbb lesz web-dl is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Izgi rész volt akkor? Remélem minél előbb lesz web-dl is. Ja-ja, nagyon bejövős ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) The Citadel http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e18-the-citadel-hdtv-xvid-fqm/ Szerkesztve: 2011. Február 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Most kajak szünet lesz a következő részig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Most kajak szünet lesz a következő részig? Nem tudom mi az a kajak szünet, de két hétig nem lesz TCW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nem tudom mi az a kajak szünet, de két hétig nem lesz TCW. Pont mikor úgy belelendültünk a dolgokba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) Nem tudom mi az a kajak szünet, de két hétig nem lesz TCW. Az elég nagy kár mert a mostani részt elég gagyin/furcsán/semmilyenen fejezték be, mintha a mostani 3 részt mozifilmnek tervezték volna aztán később darabolták volna szét Szerkesztve: 2011. Február 19. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) Hazaértem, már van is Web-DL. Ilyen jót http://bitshare.com/files/5r2p9dwc/swcw.S03E18.The.Citadel.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv.html http://www.filesonic.com/file/97726981/swcw.S03E18.The.Citadel.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv http://www.megaupload.com/?d=VY03070W http://www.megaupload.com/?d=RR6HT206 Szerkesztve: 2011. Február 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. THX Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nem néztem még meg a részt, de a köv. rész 2 hét múlva lesz, jól veszem ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Nem néztem még meg a részt, de a köv. rész 2 hét múlva lesz, jól veszem ki? Jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Kár Viszont még lesz valamikor szünet, hisz Április 1-én lesz a 21-22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Kár Viszont még lesz valamikor szünet, hisz Április 1-én lesz a 21-22. Én is ezt nézegettem, sajnos ott is lesz egy nagy szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Kár Viszont még lesz valamikor szünet, hisz Április 1-én lesz a 21-22. Én is ezt nézegettem, sajnos ott is lesz egy nagy szünet. A 20 -ik részről még semmit se tudunk. Attól függ a szünet hossza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Viszont kevesebbet kell így várni a 4. évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Viszont kevesebbet kell így várni a 4. évadra. De sokkal többet mint tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. De sokkal többet mint tavaly. Mikor is lett vége tavaly? Akkor is fél évet kellett várni nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Mikor is lett vége tavaly? Akkor is fél évet kellett várni nem? Tavaly májusban lett vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Akkor tényleg rövidebb volt. Olyan gyorsan megy az idő, hogy fél év hamar elmegy majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. De sokkal többet mint tavaly. Kezdjék el májusban a 4-et. Minek várni annyit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Érdekes a 20. rész körül lévő rejtély. Se cím, se dátum, pedig ennek kivételével már mindegyik ismert a fináléig. Remélem, valami nagy meglepetést tartogatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Igazad van Sky, ez tényleg fura. De legalább már tudjuk az utána lévő 2 rész címét. Az is valami. Amúgy a köv részhez még nincs előzetes? Phobos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Amúgy a köv részhez még nincs előzetes? Phobos? Még nincs. Gondolom azért, mert jövő7en nem lesz rész, így csusznak az előzetesek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. (szerkesztve) De Csubakkás videó már van Szerkesztve: 2011. Február 20. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. De az nem a következő részből, hanem az évadzáró részekből származik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Igazad van Sky, ez tényleg fura. De legalább már tudjuk az utána lévő 2 rész címét. Az is valami. Amúgy a köv részhez még nincs előzetes? Phobos? Íme: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Jesszusom, azt hiszem nem árulok el nagy spoilert ha azt mondom lesz benne akció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Jesszusom, azt hiszem nem árulok el nagy spoilert ha azt mondom lesz benne akció. Méghozzá milyen akciók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Nem tudom, mennyire autentikus forrás, de Stephen Stanton IMDB oldalán ezt találtam: Actor (69 titles) 2010-2011 Star Wars - A klónok háborúja (TV series) Mas Amedda / Brother Viscus / Darth Maul / … – Episode #3.22 (2011) … Darth Maul (voice) – Witches of the Mist (2011) … Brother Viscus (voice) / Toydarian Guard #2 (voice) – Monster (2011) … Brother Viscus (voice) / Nightbrother #2 (voice) – Pursuit of Peace (2010) … Mas Amedda (voice) / Mak Plain (voice) / Edcel Bar Gane (voice) – Heroes on Both Sides (2010) … Mas Amedda (voice) / Senator (voice) Link Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.