Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Egyébként még annyi érdekes információt kapunk Filonitól, hogy várható egy rész a RotS-hoz közeledve, ami Grievous-re koncentrál. Rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban. Nagyon varom(varnam,eddig is vartam) hogy Grievous multjat bemutassak-nem mondom azt hogy valtoztassanak az EU-s valtozaton hanem bovitsek ki azt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Kösz Zééé bá' a 720p-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Kösz az infókat KisKósa, Lok és Ody! És persze a 720p-s linkeket Zééé-nek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Nagyon varom(varnam,eddig is vartam) hogy Grievous multjat bemutassak-nem mondom azt hogy valtoztassanak az EU-s valtozaton hanem bovitsek ki azt. Mással kapcsolatban van rossz előérzetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Honnan szedted le? Lehet, hogy a fájl sérült. Megaupload-ról, utána Zééé Filesonic-os linkjéről. Most a millenniumfalcon-os feltöltést szedem, bár ha ugyanazt a verziót rakták fel mindenhova, akkor mindegy, melyiket választom. VLC-Player lejátssza ugyan, de gáz minőségben (olyasmi, mint az SD), ráadásul rá van égetve az angol felirat. Ötletem sincs, mi lehet a gond a BS-el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megaupload-ról, utána Zééé Filesonic-os linkjéről. Most a millenniumfalcon-os feltöltést szedem, bár ha ugyanazt a verziót rakták fel mindenhova, akkor mindegy, melyiket választom. VLC-Player lejátssza ugyan, de gáz minőségben (olyasmi, mint az SD), ráadásul rá van égetve az angol felirat. Ötletem sincs, mi lehet a gond a BS-el... Az angol felirat eltűnik ha a magyart használod. Egyébként én se értem, mert a 720p jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ti tudtátok,hogy a szinkronos 3. évadot az első két résszel kezdik? Vagyis,hogy akkor,április 7-én 17:15-18:10-ig lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ti tudtátok,hogy a szinkronos 3. évadot az első két résszel kezdik? Vagyis,hogy akkor,április 7-én 17:15-18:10-ig lesz Ez komoly? Ilyen még nem is volt korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ez komoly? Ilyen még nem is volt korábban. Igen, ilyen még tényleg nem volt A port.hu a bizonyíték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. BSPlayer alatt az angol felirat nem tüntethető el, a 720p-s változatra tényleg rá van égetve...baromság, nem értem minek. De a minősége első rangú. (mondjuk nálam néha megbotlik a hang.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. BSPlayer alatt az angol felirat nem tüntethető el, a 720p-s változatra tényleg rá van égetve...baromság, nem értem minek. De a minősége első rangú. (mondjuk nálam néha megbotlik a hang.) Nálam eltűnt az angol felirat a BSPlayer alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. BSPlayer alatt az angol felirat nem tüntethető el, a 720p-s változatra tényleg rá van égetve...baromság, nem értem minek. De a minősége első rangú. (mondjuk nálam néha megbotlik a hang.) A lejátszóval volt valami gond, mert az újratelepítése megoldotta a problémát. Magyar felirattal nekem se jeleníti meg a ráégetett angolt, úgyhogy már minden oké. Megyek, nézem is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Ez volt már? Interjú a Clone Wars egyik írójával itt. (via comment:com) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. (szerkesztve) Ez volt már? Interjú a Clone Wars egyik írójával itt. (via comment:com) Belinkelve még talán nem volt, de én már pl. olvastam. Jó kis riport. Szerkesztve: 2011. Március 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. TFN megszellőztette a Cálebráció 6.0-t. Ha lesz és ebben az évben, akkor Clone Wars S4 trailer debuting. De lehet, csak jövőre lesz az EPI 3D alkalmából. Will see. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. (szerkesztve) Ezt találtam, szerintetek ez lehetséges? Ezek a 4.évad részei: 1. Invaders of the Force 2. The Corellian Deception 3. Hunters of Oblivion 4. Rebellion on Ord Mantell 5. The Endless Nightmare, Part 1 6. The Endless Nightmare, Part 2 7. Beyond The Outer Rim 8. Fateful Decision 9. Strangers From Hope 10. Sky Eternals 11. Showdown at Sullust, Part 1 12. Showdown at Sullust, Part 2 13. First Retrieval 14. Obi-Wan's Dream 15. Galactic Conflict 16. Slayer of Krayt 17. Battle Guards 18. Inside Capture Point 19. Nowhere to Hide 20. Shattered Image ]21. Sith Confrontation at Perdonis 22. Future Republic Szerkesztve: 2011. Március 31. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Ezt találtam, szerintetek ez lehetséges? Ezek a 4.évad részei: 1. Invaders of the Force 2. The Corellian Deception 3. Hunters of Oblivion 4. Rebellion on Ord Mantell 5. The Endless Nightmare, Part 1 6. The Endless Nightmare, Part 2 7. Beyond The Outer Rim 8. Fateful Decision 9. Strangers From Hope 10. Sky Eternals 11. Showdown at Sullust, Part 1 12. Showdown at Sullust, Part 2 13. First Retrieval 14. Obi-Wan's Dream 15. Galactic Conflict 16. Slayer of Krayt 17. Battle Guards 18. Inside Capture Point 19. Nowhere to Hide 20. Shattered Image ]21. Sith Confrontation at Perdonis 22. Future Republic Attól függ hol,találtad. Bár szerintem fake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Fake. A Clone Wars összefüggő részeinek sose ugyanaz a neve sorszámozva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Imádom az ilyeneket akik kamuból felrakják. Köszi a választ Durd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Gondolom innen az infó. Igen, ez már egy jól ismert fake-oldal, ahol többek között elolvasható a 7-8-9. rész Lucas által írt verziója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Igen innen, de én voltam a figyelmetlen, ugyanis ezen az oldalon fent van a 2049-ben elkészülő, Star Wars: A gömb titkai :lol: Ha ezt hamarabb látom jót nevetek és továbbállok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Gondolom innen az infó. Látom Lucas haverja még mindig tevékenykedik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Gyökér az a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Az 5. évad fake epizód listája még nincs fent? Meg az élőszereplősé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Az 5. évad epizódlistája annyira titkos, hogy csak SuperShadow ismeri. Lucas is térdenállva kujtorog érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Holnap hajnalban adják le a részeket amcsiban. Figyeljétek a negyedik évad előzetesét majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Máris lesz előzetes a 4. évadhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Máris lesz előzetes a 4. évadhoz? Nagyon várják, szerintem lesz az első részekből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Felkerült az sw.com -ra a negyedik évad előzetese! Benne van San Hill, talán a börtönből szöknek. Grievous is látható ahogy vezeti az egy kerekű járgányát. És a nagy meglepetés! Cyborg Darth Maul lesz!!!!!! http://starwars.com/video/view/004111.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.