csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. (szerkesztve) Nagyon köszönöm Ody! Nekem ez egy korszak vége! Először megijedtem, mert a file mérete megegyezik az enyémmel, de ez végre JÓ! Most meg tudom nézni HD-ban Echo-ék story-vonalát klónkadét koruktól a Fellegvárig! Nagyon hálás vagyok érte! Eredeti BD, meg nekem sem lenne ellenemre, de a szinkronhiány miatt nem szerzem be, mert általában nem egyedül nézem. Szerkesztve: 2011. Augusztus 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Nagyon köszönöm Ody! Nekem ez egy korszak vége! Először megijedtem, mert a file mérete megegyezik az enyémmel, de ez végre JÓ! Most meg tudom nézni HD-ban Echo-ék story-vonalát klónkadét koruktól a Fellegvárig! Nagyon hálás vagyok érte! Eredeti BD, meg nekem sem lenne ellenemre, de a szinkronhiány miatt nem szerzem be, mert általában nem egyedül nézem. Örülök, hogy segíthettem. Majd írj róla milyen volt egyben megnézni a sztorivonalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Örülök, hogy segíthettem. Majd írj róla milyen volt egyben megnézni a sztorivonalat. Nos, jó volt, nagyon is jó! Új élmény nekem nagyképernyőn a HD! Csakhát szinkronnal néztem és sajons zavaró, hogy egyszer le vannak fordítva a nevek, egyszer nem. Vagy következetlenül vannak. Cutup= Vagdalt és Bóhóc. Ez elég gáz. Viszont így egyben úgyérzem kell egy rész Fives-nak(Ötösnek). Olyan hiányérzetem lett. Vagy kell neki is egy hősi halál, vagy lássuk még őt egy osztag élén, mindegy, de őt még látnunk kell, folytatásért ordítónak éreztem a sorsát így, hogy már csak ő maradt. kösz mégegyszer Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Nos, jó volt, nagyon is jó! Új élmény nekem nagyképernyőn a HD! Csakhát szinkronnal néztem és sajons zavaró, hogy egyszer le vannak fordítva a nevek, egyszer nem. Vagy következetlenül vannak. Cutup= Vagdalt és Bóhóc. Ez elég gáz. Viszont így egyben úgyérzem kell egy rész Fives-nak(Ötösnek). Olyan hiányérzetem lett. Vagy kell neki is egy hősi halál, vagy lássuk még őt egy osztag élén, mindegy, de őt még látnunk kell, folytatásért ordítónak éreztem a sorsát így, hogy már csak ő maradt. kösz mégegyszer Ody! És ez nem full HD, csak 720 -as. Az 1080p az igazi. Fives biztosan benne lesz a negyedik évedban, szóval tőle még nem köszönünk el egy jó ideig szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. És ez nem full HD, csak 720 -as. Az 1080p az igazi. Fives biztosan benne lesz a negyedik évedban, szóval tőle még nem köszönünk el egy jó ideig szerintem. Így van! És ez is milyen szép! Egyelőre egy Blu ray-em van, de mentségemre az az egy a tcw mozifilm! Találd ki mi lesz a következő! ... Eltaláltad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Egyelőre egy Blu ray-em van, de mentségemre az az egy a tcw mozifilm! No és az milyen? Ugye, hogy mérföldekkel jobb mint a DVD? Főleg a képernyő nagysága és a részletgazdagság miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. No és az milyen? Ugye, hogy mérföldekkel jobb mint a DVD? Főleg a képernyő nagysága és a részletgazdagság miatt. Milyen? Én odáig vagyok tőle! 107 centis full HD-s plazmám lett és csodálatos! Nagy lépcső van a 70 centis sima után! Annyi, hogy tv-t nézni sima kábeles szolgáltató által ronda, de ez nem volt meglepetés, láttam korábban, hogy milyen, és tényleg alig tv-ztünk már korábban is! Ej milyen lesz az sw bd?! tűkön ülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Találtam néhány ComicCon-os interjút, az Mtv Geek! riportere beszélget Filoni-val, Joel Aron-nal a Vizuális Effektek felelősével, Ashley Eckstein-nel és Dee Bradley Bakerrel a negyedik évadról. Semmi konkrétum nem hangzott el, azokon kívül amiket eddig is tudtunk, de azért spoilerbe rakom http://geek-news.mtv.com/2011/08/03/woodsys-world-of-star-wars-my-interviews-w-the-galactic-clone-wars-crew-at-comic-con/?xrs=share_twitter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Köszi werebazs! Most már igazán jöhetne az évad. Bár annyira még nincs hype, azért belül már mocorog valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szeptember 16 nem csak az SW BD miatt lesz emlékezetes. Ekkor lesz ugyanis a TCW premierje is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szeptember 16 nem csak az SW BD miatt lesz emlékezetes. Ekkor lesz ugyanis a TCW premierje is! Akkor már csak 35 nap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Nagyon jó, húzós kis nap lesz az TCW 4. évad, a filmek Blu-Rayen, a Lego kisfilm dvd-n és blu-rayen külföldön Valamint 12 éve akkor mutatták be a magyar mozik a Baljós Árnyakat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Nagyon jó, húzós kis nap lesz az TCW 4. évad, a filmek Blu-Rayen, a Lego kisfilm dvd-n és blu-rayen külföldön Valamint 12 éve akkor mutatták be a magyar mozik a Baljós Árnyakat is. Egy SW fannak piros betűs ünnep lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szeptember 16 nem csak az SW BD miatt lesz emlékezetes. Ekkor lesz ugyanis a TCW premierje is! Remek hír! Sokkal későbbre vártam. Jó lenne, ha minden szombatom így indulna. Egyébként az első rész címe is találó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Jól láthatóan az első résszel belecsapnak abba a bizonyos lecsóba. Filoni monumentális csatákat ígért, nagyon várom és az előzetesek csak tovább erősítették bennem a reményt, hogy itt Landing at Point Rain-szerű, hatalmas lélekszámú csaták lesznek.Na, persze jól megfűszerezve politikai és lazább epizódokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Jól láthatóan az első résszel belecsapnak abba a bizonyos lecsóba. Filoni monumentális csatákat ígért, nagyon várom és az előzetesek csak tovább erősítették bennem a reményt, hogy itt Landing at Point Rain-szerű, hatalmas lélekszámú csaták lesznek.Na, persze jól megfűszerezve politikai és lazább epizódokkal. A frontvonalakra koncentrálnak ezúttal. Szóval nagyon akciódús évad elé nézünk. Arról nem szólok, hogy szerintük ez lesz a legjobb éved, mert ez sima marketing szöveg. Majd ki-ki eldönti az évad végén hogy tetszett neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Opress és Ventress mikor jönnek már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Opress és Ventress mikor jönnek már? Majd 2012 februárjában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Majd 2012 februárjában. Remélem az igazi Maul nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Remélem az igazi Maul nélkül. Ezt még hányszor írod be? Nem lesz benne Maul, ne parázz már tőle annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Egyébként az első rész címe is találó. Miért, mi az első rész címe? És hol közölték le ezt a dátumot? Remek hír tényleg ünnep lesz! Még lehet, hogy szabit is veszk ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Miért, mi az első rész címe? És hol közölték le ezt a dátumot? Negyedik évad topikja. Ott a cím. Itt pedig a forrás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Remélem az igazi Maul nélkül. Én Maul miatt már egyáltalán nem aggódom. A múltkori spoiler áradatban szinte leírták a megoldást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. (szerkesztve) Ezt még hányszor írod be? Nem lesz benne Maul, ne parázz már tőle annyira. Majd, ha tényleg nem lesz benne a 4. évadban akkor majd nem írom be állandóan. Egyébként van okom a parára, mert Lucas egyik kedvenc képregénye a Dark Empire, ahol Palpatine feltámadt. Félek tőle, hogy innen ihletet kapott. Szerkesztve: 2011. Augusztus 6. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szeptember 16 nem csak az SW BD miatt lesz emlékezetes. Ekkor lesz ugyanis a TCW premierje is! Off Első nap az oskolában, szóval húzós hétvége lesz De majd elolvasom itt utólag, milyen volt a hétvége SW szempontból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Off Első nap az oskolában, szóval húzós hétvége lesz De majd elolvasom itt utólag, milyen volt a hétvége SW szempontból OFF Majd drukkolunk a suliban. Biztos nagyszerű lesz. Mármint az SW hétvége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7. OFF Majd drukkolunk a suliban. Biztos nagyszerű lesz. Mármint az SW hétvége. Köszi Igen, biztos az lesz, de nálam ez most kimarad, mert BD-m egyelőre nem lesz, a TCW-t meg utána is meg lehet nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Ez awesome lesz! Közepétől lesznek az új jelenetek. http://www.youtube.com/watch?v=SWZMMoFt-E4&feature=feedu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Ez tényleg awesome! Leginkább a Ventress vs Grievous jelenet hozott lázba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. ÓÓÓÓ bozza meg! Köszi Norbi! Anakin durvul mint állat, és a klónok is. Dooku vitorlása végre napernyővel is...és micsoda látványvilág Te jó isten! Ha most kezdődne, már késő volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.