kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. (Hogy mikről maradhat le az ember, ha egy napig nincsen, az egyszerűen elképesztő. ) Itt van rapidról, ha valakinek nem fekszik a torrent. Kösz, hogy gondoltál rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Obi-Wan vs Grievous - már csak 6 nap!!! Picit fura Grievoust és Obi-Want harcolni látni. Az ep.3-ban ahogy Grievous bemondja, hogy őt márpedig Dooku tanitotta ki kardozni, ugy tünik hogy most mérik össze elöszőr az erőiket. Viszont a Preview videó nagyon jól néz ki! Föleg ezt a "Liar of Grievous" részt várom nagyon ahol Kit Fisto és az a mon calamari jedi felkutatják a rejtekhelyét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Picit fura Grievoust és Obi-Want harcolni látni. Az ep.3-ban ahogy Grievous bemondja, hogy őt márpedig Dooku tanitotta ki kardozni, ugy tünik hogy most mérik össze elöszőr az erőiket. Anakin ne találkozzon Grievous-szal, mert ők tényleg ott találkoztak először. Obi-van nincs gond, az Invisible Hand-en sem utal rá, hogy még nem látták egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Az, hogy Obi és Grivi találkozott az rendben van. Nekem a harc fura. Az Utapaun amikor mondja, hogy "You fool. I have been trained in Jedi arts by Count Dooku" akkor az olyan mintha bizonygatni akarná Obi-Wannak hogy igenis jobb ha tart tőle mert bár nem Erőhasználó de a kardot tudja forgatni... ha harcoltak már akkor ez igy itt kicsit fölöslegesnek tünik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Ismert a 3-4-5. rész címe és rövid tartalma: Spoiler: Október 10.: SHADOW OF MALEVOLENCE - Anakin, Ahsoka és Plo Koon Y-Wingekkel megtámadják a Malevolence-t Október 17.: DESTROY MALEVOLENCE - Padmé és C3PO Grievous fogságába kerül, de Anakin és Obi-Wan megmentik őket, és a Malevolence-t is elpusztítják Október 24.: ROOKIES - Egy távoli állomáson Rex és Cody újoncokat bátorítanak, droid invázió a küszöbön Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Az, hogy Obi és Grivi találkozott az rendben van. Nekem a harc fura. Az Utapaun amikor mondja, hogy "You fool. I have been trained in Jedi arts by Count Dooku" akkor az olyan mintha bizonygatni akarná Obi-Wannak hogy igenis jobb ha tart tőle mert bár nem Erőhasználó de a kardot tudja forgatni... ha harcoltak már akkor ez igy itt kicsit fölöslegesnek tünik. Lehetséges, hogy ebben a részben még nem lesz olyan jó, mint az ep3-ban és akkor a mondata inkább arra vonatkozna, hogy az utolsó találkozásuk óta sokat fejlődött. Vagy az egész harcuk néhány csapásváltásból áll, és akkor az első kardpárbajuk tényleg az ep3-ban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Remek kis videó! Ez a második részből van? Most töltöm a maikng of- ot is. T-4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Viszont a Preview videó nagyon jól néz ki! Föleg ezt a "Liar of Grievous" részt várom nagyon ahol Kit Fisto és az a mon calamari jedi felkutatják a rejtekhelyét. Állítólag azt egy japán csávó rendezte és darkos hangulata van. Gondolom azért várod. Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Ismert a 3-4-5. rész címe és rövid tartalma: Ezek mennyire megbízhatók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Jajj, lemaradt a link: tv.ign.com-ról való Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. A Malevolence egy hajónak a neve? Jó kis trilógiát kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. A Malevolence egy hajónak a neve? Jó kis trilógiát kapott. Te spoilermentes vagy??? Spoiler: Grievous első zászlóshajójának a neve. Mini Halálcsillag, egyetlen ion-lövésével egész flottákat pusztíthat (pusztít) el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Te spoilermentes vagy??? Az...voltam amíg el nem olvastam a spoilert. Várjuk szeretettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Az...voltam amíg el nem olvastam a spoilert. Várjuk szeretettel. Ja, de a "Növekvő rosszindulat"-ot írd már át "Emelkedő Rosszindulat"-ra! Az lesz a címe. (a hajó nevét dőlttel!) meg: "A Rosszindulat árnyéka" Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Ja, de a "Növekvő rosszindulat"-ot írd már át "Emelkedő Rosszindulat"-ra! Az lesz a címe. (a hajó nevét dőlttel!) meg: "A Rosszindulat árnyéka" Hanyagolom ezt a vonalat. Marad az angol. Közben megcsináltam a többi résznek is a topikokat. Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Hanyagolom ezt a vonalat. Marad az angol. Közben megcsináltam a többi résznek is a topikot. Legalább zárójelben odaírhatnád. 1x01: Lesben 1x02: Növekvő rosszindulat 1x03: Rosszindulatú árny 1x04: Zuhanó rosszindulat 1x05: Újoncok Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Szerintem is ennyit megérdemel, hogy magyarul is oda legyen vésve a cím. Ha már ugye, Ody komán a múltkor valakit angol idézetért torkollottál le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Szerintem is ennyit megérdemel, hogy magyarul is oda legyen vésve a cím. Ha már ugye, Ody komán a múltkor valakit angol idézetért torkollottál le. Ez teljesen más dolog és szerintem nem kell magyaráznom miért. Sok esetben látni kellene a filmet hozzá, hogy jó magyar címet lehessen adni neki. Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Ez teljesen más dolog és szerintem nem kell magyaráznom miért. Sok esetben látni kellene a filmet hozzá, hogy jó magyar címet lehessen adni neki. Wikipedián a House-epizódok listájánál előre lefordítják az epizód címét, és ha kijön a hivatalos magyar, akkor meg javítják. (Tudom, most azzal fogsz jönni, hogy ez nem a wikipédia. Meg hogy ők már látták azt az epizódot. De itt a link – a következő három már le is van fordítva. ) SZERK.: Hupsz, a végéről lemaradt a :gonosz-kacaj:. Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) [gondol]Most boldog vagy?[/gondol] Igen! (Még kötözködnék egy kicsit: a rosszindulatot írd kisbetűvel! Köszi! ) Meg az nem ébredő, hanem emelkedő rosszindulat legyen, jó kis kétértelmű szókapcsolat, aztán legyen zuhanó rosszindulat, mert gondolom abban a részben Spoiler: el fogják pusztítani, meg nem jut eszembe már semmi. Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Igen! (Még kötözködnék egy kicsit: a rosszindulatot írd kisbetűvel! Köszi! ) Meg az nem ébredő, hanem emelkedő rosszindulat legyen, jó kis kétértelmű szókapcsolat, aztán legyen zuhanó rosszindulat, mert gondolom abban a részben Spoiler: el fogják pusztítani, meg nem jut eszembe már semmi. (Most meg leszek büntetve, érzem...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. A magyar címeket majd akkor kapja ha kijön a magyar CN -en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Wikipedián a House-epizódok listájánál előre lefordítják az epizód címét, és ha kijön a hivatalos magyar, akkor meg javítják.(Tudom, most azzal fogsz jönni, hogy ez nem a wikipédia. Meg hogy ők már látták azt az epizódot. De itt a link ? a következő három már le is van fordítva. ) Minek bonyolítani? Egyszerűbb utólag beírni, mint mindig átírni. Szerintem nyugodtan lehet angol, aztán ha jön a magyar cím, akkor még praktikus is lesz, mert aki idetéved, az a topicok címéből egyből látja, meddig adták le a magyarok. Ameddig szerepelnek a magyar címek. Másrészt, a hajók nevét szerintem ha lehet, ne fordítsd le, legalábbis, ha nem tudsz nekem ide lendületből felsorolni tíz valóságban is létező hajót, aminek lefordították valaha is a nevét (tulajdonneveket nem szokás fordítgatni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. (szerkesztve) Bocsánatot kérek, Ody. Néha kiállhatatlan tudok lenni, és tegnap egy kicsit elszaladt velem a ló. Dzséjt: most egy ideig nem akarok itt vitába keveredni. Majd talán msn-en megbeszéljük. Szerkesztve: 2008. Szeptember 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Már csak 4 nap!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Te jó ég ezek eszméletlen jó videók! Szerencse, hogy nem kell sokat várni a kezdésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. (szerkesztve) Nagyon komoly Grievous mikor leüt egy rohamdroidot, Dooku mondja, hogy drágák 1 kérdés: Külföldön a Cartoon Network-öt HD-ban nyomják? Szerkesztve: 2008. Szeptember 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. 1 kérdés: Külföldön a Cartoon Network-öt HD-ban nyomják? Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Tudja már valaki a Magyar időre átszámított kezdési időpontot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.