Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

(Hogy mikről maradhat le az ember, ha egy napig nincsen, az egyszerűen elképesztő. :D )

Itt van rapidról, ha valakinek nem fekszik a torrent.

Kösz, hogy gondoltál rám. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Picit fura Grievoust és Obi-Want harcolni látni. Az ep.3-ban ahogy Grievous bemondja, hogy őt márpedig Dooku tanitotta ki kardozni, ugy tünik hogy most mérik össze elöszőr az erőiket.

Viszont a Preview videó nagyon jól néz ki! Föleg ezt a "Liar of Grievous" részt várom nagyon ahol Kit Fisto és az a mon calamari jedi felkutatják a rejtekhelyét.

Hozzászólás ideje:
Picit fura Grievoust és Obi-Want harcolni látni. Az ep.3-ban ahogy Grievous bemondja, hogy őt márpedig Dooku tanitotta ki kardozni, ugy tünik hogy most mérik össze elöszőr az erőiket.

Anakin ne találkozzon Grievous-szal, mert ők tényleg ott találkoztak először.

Obi-van nincs gond, az Invisible Hand-en sem utal rá, hogy még nem látták egymást.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az, hogy Obi és Grivi találkozott az rendben van. Nekem a harc fura. Az Utapaun amikor mondja, hogy "You fool. I have been trained in Jedi arts by Count Dooku" akkor az olyan mintha bizonygatni akarná Obi-Wannak hogy igenis jobb ha tart tőle mert bár nem Erőhasználó de a kardot tudja forgatni... ha harcoltak már akkor ez igy itt kicsit fölöslegesnek tünik.

Hozzászólás ideje:

Ismert a 3-4-5. rész címe és rövid tartalma:

Spoiler:

Október 10.: SHADOW OF MALEVOLENCE - Anakin, Ahsoka és Plo Koon Y-Wingekkel megtámadják a Malevolence-t

Október 17.: DESTROY MALEVOLENCE - Padmé és C3PO Grievous fogságába kerül, de Anakin és Obi-Wan megmentik őket, és a Malevolence-t is elpusztítják

Október 24.: ROOKIES - Egy távoli állomáson Rex és Cody újoncokat bátorítanak, droid invázió a küszöbön

Szerkesztve: - Tibur55

Hozzászólás ideje:
Az, hogy Obi és Grivi találkozott az rendben van. Nekem a harc fura. Az Utapaun amikor mondja, hogy "You fool. I have been trained in Jedi arts by Count Dooku" akkor az olyan mintha bizonygatni akarná Obi-Wannak hogy igenis jobb ha tart tőle mert bár nem Erőhasználó de a kardot tudja forgatni... ha harcoltak már akkor ez igy itt kicsit fölöslegesnek tünik.

Lehetséges, hogy ebben a részben még nem lesz olyan jó, mint az ep3-ban és akkor a mondata inkább arra vonatkozna, hogy az utolsó találkozásuk óta sokat fejlődött. Vagy az egész harcuk néhány csapásváltásból áll, és akkor az első kardpárbajuk tényleg az ep3-ban lesz.

Hozzászólás ideje:
Viszont a Preview videó nagyon jól néz ki! Föleg ezt a "Liar of Grievous" részt várom nagyon ahol Kit Fisto és az a mon calamari jedi felkutatják a rejtekhelyét.

Állítólag azt egy japán csávó rendezte és darkos hangulata van. Gondolom azért várod. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
A Malevolence egy hajónak a neve? Jó kis trilógiát kapott. :)

Te spoilermentes vagy??? ;)

Spoiler:

Grievous első zászlóshajójának a neve. Mini Halálcsillag, egyetlen ion-lövésével egész flottákat pusztíthat (pusztít) el.

Hozzászólás ideje:
Az...voltam amíg el nem olvastam a spoilert. ;) Várjuk szeretettel.

Ja, de a "Növekvő rosszindulat"-ot írd már át "Emelkedő Rosszindulat"-ra! Az lesz a címe. :) (a hajó nevét dőlttel!) meg: "A Rosszindulat árnyéka"

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Ja, de a "Növekvő rosszindulat"-ot írd már át "Emelkedő Rosszindulat"-ra! Az lesz a címe. ;) (a hajó nevét dőlttel!) meg: "A Rosszindulat árnyéka"

Hanyagolom ezt a vonalat. Marad az angol. :) Közben megcsináltam a többi résznek is a topikokat.

Hozzászólás ideje:
Hanyagolom ezt a vonalat. Marad az angol. ;) Közben megcsináltam a többi résznek is a topikot.

Legalább zárójelben odaírhatnád. :)

1x01: Lesben

1x02: Növekvő rosszindulat

1x03: Rosszindulatú árny

1x04: Zuhanó rosszindulat

1x05: Újoncok

Hozzászólás ideje:

Szerintem is ennyit megérdemel, hogy magyarul is oda legyen vésve a cím. ;) Ha már ugye, Ody komán a múltkor valakit angol idézetért torkollottál le. :D:)

Hozzászólás ideje:
Szerintem is ennyit megérdemel, hogy magyarul is oda legyen vésve a cím. ;) Ha már ugye, Ody komán a múltkor valakit angol idézetért torkollottál le. :D:)

Ez teljesen más dolog és szerintem nem kell magyaráznom miért. Sok esetben látni kellene a filmet hozzá, hogy jó magyar címet lehessen adni neki.

Hozzászólás ideje:
Ez teljesen más dolog és szerintem nem kell magyaráznom miért. Sok esetben látni kellene a filmet hozzá, hogy jó magyar címet lehessen adni neki.

Wikipedián a House-epizódok listájánál előre lefordítják az epizód címét, és ha kijön a hivatalos magyar, akkor meg javítják.

(Tudom, most azzal fogsz jönni, hogy ez nem a wikipédia. Meg hogy ők már látták azt az epizódot. :) De itt a link – a következő három már le is van fordítva. ;) )

SZERK.: Hupsz, a végéről lemaradt a :gonosz-kacaj:. :D

Hozzászólás ideje:
[gondol]Most boldog vagy?[/gondol]

Igen! :)

(Még kötözködnék egy kicsit: a rosszindulatot írd kisbetűvel! Köszi! ;) )

Meg az nem ébredő, hanem emelkedő rosszindulat legyen, jó kis kétértelmű szókapcsolat, aztán legyen zuhanó rosszindulat, mert gondolom abban a részben

Spoiler:

el fogják pusztítani
, meg nem jut eszembe már semmi. :D

Hozzászólás ideje:
Igen! :)

(Még kötözködnék egy kicsit: a rosszindulatot írd kisbetűvel! Köszi! ;) )

Meg az nem ébredő, hanem emelkedő rosszindulat legyen, jó kis kétértelmű szókapcsolat, aztán legyen zuhanó rosszindulat, mert gondolom abban a részben

Spoiler:

el fogják pusztítani
, meg nem jut eszembe már semmi. :D

(Most meg leszek büntetve, érzem...)

Hozzászólás ideje:
Wikipedián a House-epizódok listájánál előre lefordítják az epizód címét, és ha kijön a hivatalos magyar, akkor meg javítják.

(Tudom, most azzal fogsz jönni, hogy ez nem a wikipédia. Meg hogy ők már látták azt az epizódot. :) De itt a link ? a következő három már le is van fordítva. ;) )

Minek bonyolítani? Egyszerűbb utólag beírni, mint mindig átírni. Szerintem nyugodtan lehet angol, aztán ha jön a magyar cím, akkor még praktikus is lesz, mert aki idetéved, az a topicok címéből egyből látja, meddig adták le a magyarok. Ameddig szerepelnek a magyar címek.

Másrészt, a hajók nevét szerintem ha lehet, ne fordítsd le, legalábbis, ha nem tudsz nekem ide lendületből felsorolni tíz valóságban is létező hajót, aminek lefordították valaha is a nevét (tulajdonneveket nem szokás fordítgatni).

Hozzászólás ideje:

Bocsánatot kérek, Ody. Néha kiállhatatlan tudok lenni, és tegnap egy kicsit elszaladt velem a ló. ;)

Dzséjt: most egy ideig nem akarok itt vitába keveredni. Majd talán msn-en megbeszéljük. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon komoly ;) Grievous mikor leüt egy rohamdroidot, Dooku mondja, hogy drágák :)

1 kérdés: Külföldön a Cartoon Network-öt HD-ban nyomják?

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.