Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nagyon komoly ;) Grievous mikor leüt egy rohamdroidot, Dooku mondja, hogy drágák :)

Az se rossz amikor Yodát a klón parancsnok a hátán viszi, miközben a kis mester kivédi a droidekák lövéseit. Apropó droidekák.....amikor gurulnak utánuk azon a dombos terepen az eszméletlen feelinges. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Tudja már valaki a Magyar időre átszámított kezdési időpontot? ;)

Csak következtetni tudok. Azt irják: "premieres on Cartoon Network Friday, October 3 at 9 p.m. (ET, PT)". Elvileg ez azt jelenti, hogy a keleti parton és a nyugati parton is este kilenckor kezdik vetiteni, ami viszont gyakorlatilag azt jelenti, hogy a keleti parton három órával elöbb játszák le, mint a nyugatin. Egy utazási iroda szerint nekünk 6 óra eltérés a keleti part vagyis a mi időnk szerint kb. hajnali háromkor fogják először leadni.

Hozzászólás ideje:

Huh, én már nagyon várom! A fenébe is, mégis csak új SW-t kapunk! És innentől kezdve minden héten!!!

Hozzászólás ideje:
Köszi Bomarr! Kíváncsi leszek milyen gyorsan fog felkerülni a torrentekre.

Hát, ismerve a torrenteseket, mire a második rész elkezdődik, az első már fenn lesz ;)

Reggel az isohuntról szvsz már vígan lehet majd tölteni.

Hozzászólás ideje:
Holnap után este? Kétlem. :D

A tett halála a kétkedés. :) Ha nagyon akarnánk, akkor valamekkora körben biztos meg lehetne tartani. Vagyis akkor inkább a tett halála, ha nem akarjuk nagyon. ;)

Hozzászólás ideje:
A tett halála a kétkedés. :) Ha nagyon akarnánk, akkor valamekkora körben biztos meg lehetne tartani. Vagyis akkor inkább a tett halála, ha nem akarjuk nagyon. :D

Ez sajna nem akarat kérdése. ;) Egyszerűen nincs rá mód. Szerinted szombat hajnalban összejönnénk CW premiert nézni? Még amcsi cartoon network sincs ahol nézhetnénk. :D

Hozzászólás ideje:

Valami központi helyen összejönni, először beszélgetni, majd mikor megjelenik a torrenten, valamelyikőnk gyorsan letölti, majd irány a nagy felbontású TV ;)

Kivitelezhető, haverokkal egyszer így néztünk meg egy sorozatot laptopról kivetítővel (1. rész leszedve -> nézzük, addig jön a második rész és mikor az elsőnek vége, megy a második és így tovább (előbb lent volt 1 rész, mint ahogy vége volt). Ezzel a módszerrel kb. 16 óra alatt közösen megnéztük a Hősök 1. évadját. Nagyon jó volt a hangulat.

Hozzászólás ideje:

És azok a haverok az ország különböző területein laktak, limitált pénzforrással és csak másfél nap állt rendelkezésetekre összeszervezni? Mert itt ez a három tényező az, ami kissé megnehezíti a dolgot. :)

Hozzászólás ideje:
Még amcsi cartoon network sincs ahol nézhetnénk. :D

Ez valóban probléma... :) És a többi ok is az, amit Dzséjt megfogalmazott. :D De azért jó volt kicsit eljátszani a gondolattal. :D

Hozzászólás ideje:

Ebben az országban ez nem jön össze(sajnos).A legfőbb ok a pénz és az idő hiánya.Majd ha kievickélünk Albánia szintjéről akkor talán megvalósítható.

Hozzászólás ideje:

OFF

Szerintem ez nem ország kérdése, másfél nap alatt nem lehet ilyesmit megszervezni, mikor előtte szó sem volt róla. Csak úgy hip-hop, csapot-papot hátrahagyva akkor sem tudna az ember csak úgy egyet gondolva átruccanni az ország másik felébe/negyedébe, pláne, hogy az előtt két héttel eljátszotta ezt. Hogy arról a személyről ne beszéljek, aki hirtelen lendületből felvállalja X ember elszállásolását. Ez semmyilen országban nem működik egy csettintésre :)

ON

Hozzászólás ideje:

Dzséjt.Ez csak(90 %) pénz kérdése.Ha jómódú országban laknánk, akkor nem okozna neked vagy akárkinek gondot megszállni egy szállóban, és közösen megnézni a filmet, hisz a jövedelmednek a 0,0000010 %-át fordíítanád erre.

Hozzászólás ideje:

Uh, bocsi. Oda akartam, meg is volt nyitva, de ezt a topicot olvasgattam és azt hiszem véletlenül ide tettem be...

(amúgy ez a kép volt már, vagy csak nekem új?)

ADMIN szerk: áthelyeztem!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Azért az érdekes, ahogy ami nem tetszett mozifilmnek, az csak attól sokkal jobb lesz, hogy TV-ben mutatják be...

Ezen még nem sikerült túltenni magamat. :)

Szerkesztve: - Pildi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.