Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Riddick, testvéremmé fogadlak. :D

:yeah:

Bizony... évadzáró. Valóban hihettlen, hogy már 4 évad lement.

Ami Dave Filoni kijelentését illeti, én (is) simán elhiszem neki. :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Tuti, hogy minden nap új rész lesz? Nem lehet, hogy ismételnek orrba-szájba? Eddig legalábbis így volt.

Remélem igazad lesz és csak ismételnek :para: Ez így nem lesz jó.....na de majd meglátjuk.

Az évadzáróval kapcsolatban:

Mi a *************** :o :o Brutális lesz O.o

Hozzászólás ideje:

Ha jól értem amit Dave Filoni írt a Facebookra, akkor az 5. évad lesz a legdrámaibb és a legizgalmasabb. :D

Akkor ezerszer jobb lesz és ezerszer jobban várom :D

Hozzászólás ideje:

Ági! Sose higgy a készítőknek, mert akkor csalódni fogsz. :P Nekik az a dolguk, hogy ilyeneket mondjanak.

Én azért reménykedek benne,hogy nem fogok/fogunk csalódni... :) De hat hónap még hátravan,hogy kiderüljön.

Hozzászólás ideje:

A magyar 4. évadhoz:

én nem bánnám, nyomassák csak, annál előbb meglesz szinkronnal!

Végül is tavaly kezdték a pörgetést hetente dupla epizóddal szünet nélkül. Ez így még egy lapátal rátenne.

Az évadzáró holnap: Sajnos csak 7:15 re érek haza, de akármilyen fáradt leszek megnézem.

Ha epguide képet nem dobok az 5. évad 1. részéhez, ne haragudjatok! :lol:

Remélem ők rögtön dobnak egy season 5 teasert és lesznek is olyan kedvesek a "felvevők", hogy ott lesz nekünk a rész után!

Hozzászólás ideje:

Nem lesz ötödik évad teaser. De ha igen, akkor meghívlak egy kupa sörre. :D

Azt nem tudom, hogy mindig-e (valszeg nem), de például az első évad után tuti volt!

A remény hal meg utoljára!

Hozzászólás ideje:

Remélem Ahsokának több szerepe lesz jövőre, mert lassan-lassan ki kéne írni a sorozatból, és azelőtt még jó lenne ha kapna néhány epizódot, akármi lesz is a sorsa. Idén csak egy epizód volt kizárólag róla -és az is hááát hogy úgy mondjam nem igazán jött be- kapott három epizódot a főszereplőtrió részeként, öt mellékszerep, és néhány cameo... végülis nem rossz, de tavaly volt négy saját epizódja, hat-hét főszerep (a Mortis szellemeiben eléggé a háttérbe szorult) és szinte nem volt olyan rész ahol mellékszereplőként lett volna jelen. Lehet, hogy idén pont ezért volt kevésbé rivaldafényben? :hmm:

Egyébként így visszatekintve, nem csoda, hogy Obi-Wan alig szerepelt az évad első harmadában-felében. A Zygeria-trilógiában elég nagy szerepe volt, aztán kapott egy saját tetralógiát, és most meg kapja a "saját" évadfináléját is.

Hozzászólás ideje:

A háromból egyben volt. ;)

Öööö mármint arra gondolsz, hogy Ahsokának volt egy mellékszerepe a harmadik évadban? Melyik, most így nem ugrik be. Vagy abszolút félreértettelek? :D

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Ha jól értem amit Dave Filoni írt a Facebookra, akkor az 5. évad lesz a legdrámaibb és a legizgalmasabb. :D

Akkor a 6. már nem lesz annyira drámai és izgalmas? :D

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Akkor a 6. már nem lesz annyira drámai és izgalmas? :D

Dehogy Revan. Légy már kicsit rugalmasabb. :P:D Az 5. évad lesz a legdrámaibb és a legizgalmasabb. Az 5. évad után Filoni majd azt mondja, hogy a 6. évad pedig még sokkal izgalmasabb és drámaibb lesz. (És hát aszem az elmúlt évadok bebizonyították ezt a tendenciát.)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Köszi skacok! Goldman 9.5 -öt adott rá, ami nála a legmagasabb pontszám az évadban (csak az Escape from Kadavo kapott ilyen magas pontokat tőle). Ráadásul a TFN -es kritikus is oda volt tőle, szóval van remény, hogy jó lesz. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi skacok! Goldman 9.5 -öt adott rá, ami nála a legmagasabb pontszám az évadban (csak az Escape from Kadavo kapott ilyen magas pontokat tőle). Ráadásul a TFN -es kritikus is oda volt tőle, szóval van remény, hogy jó lesz. :)

Én 9.7-et!

Ody!

Te most is kibírod a feliratig?

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, szerintem messze volt attól, hogy az évad legjobbja legyen, de nagyon szórakoztató, izgalmas és drámai volt, és ez a lényeg :D

Hozzászólás ideje:

Ki én! :D Tényleg ennyire jó volt?

Igen. Nekem bejön, ha egy rész látványos és mozgalmas.

Mint a helyén is írtam: megvett kilóra. Bár ott elég bő voltam ezúttal, majd ott folytatjuk.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.