Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem is megakad egy kicsit, de szerintem ez nem AlBundy hibája.

Persze, hogy nem az övé, a forrás videóban van a hiba. Amikor ilyen van akkor szoktak dobni a feltöltők egy ún. Repack-et.

Meg is kérdeztem albundy-t a dologról privátban, várom a válaszát!

Hozzászólás ideje:

Eszembe jutott, hogy eddig sose volt ilyen nagy csend egy TCW évad után. Vagy csak nekem tűnik így? Vége lett a negyedik évadnak és mintha elvágták volna. Se egy kép, egy nyúlfarknyi előzetes. Semmi... Érdekes mindenesetre.

Ez szomorú tény...

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy szándékosan fokozni akarják a feszültséget, mert valami nagyon nagy dobásra készülnek az 5-ik évadban. Vagy túl optimista vagyok? :)

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy szándékosan fokozni akarják a feszültséget, mert valami nagyon nagy dobásra készülnek az 5-ik évadban. Vagy túl optimista vagyok? :)

Azért már elárultak pár morzsát az ötödik évadról. Pl., hogy lesz Maul és Halálőrség. Én momentán ennyit tudok az ötödik évadról. :)

A LOST-ra emlékeztet ez a hihetetlen spoiler csend. :) Ha máskor nem, legalább a Celebrationön biztosan kapunk majd valamit.

Akkor biztos, de az még három hónap!

8. rész - A tábornok szinkronnal...

Star.Wars.The.Clone.Wars.s04e08.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd

http://data.hu/get/5004023/swtcw408hu.r00

http://data.hu/get/5004024/swtcw408hu.rar

albundy! Tudnám nekem prezentálni ezt a fájlt szinkron nélkül? Lejátssza a BD asztalim, míg az "eredeti" web-dl -t nem.

Hozzászólás ideje:

Azért már elárultak pár morzsát az ötödik évadról. Pl., hogy lesz Maul és Halálőrség. Én momentán ennyit tudok az ötödik évadról. :)

Meg Boba, és talán Lux-szal és Ahsokával is lesz valami (hú de jó ezt úgy leírni hogy senki sem ír vissza hogy provokálom)

Hozzászólás ideje:

Bocsáss meg komám, de nekem ez nem magyarázat.

Tehát csak 22 percre ért rá Papp János?

Nagyon szeretném tudni, mi van a háttérben valójában.

Gyakorlatilag már hisztizek!

Ne haragudjatok.

Vegyétek úgy hogy az a fajta költői kérdés volt, melyre nem vár a költő választ. :cry:

Egy héttel a premier előtt készült a szinkron. Épp 11 óra volt, amikor elértek az első részre, de Papp Jánosnak 12-kor már egy színházi próbán van jelenése. A szinkronizálás menete viszont nem állhatott le, a teljes évad leszinkronizálásának határideje másnap dél volt. Talán ehhez hasonló dolgok játszódnak le.

Eddig semmi bajom nem volt a TCW szinkronnal (még ha eredeti nyelven mindig is jobban tetszett), de erre az évadra nagyon visszább vettek a minőségből, akármilyen okból kifolyóan. Inkább adnák heti 1 rész sebességgel, de minőségibb kiadásban...

Annyira talán mégsem meglepő a dolog, mert tavaly Opress hangját sem sikerült 2(!) rész erejéig egységesíteni. Azon sem lepődnék meg, ha ebben az évadban mindhárom részben más szólaltatná meg, nem csak egymáshoz, de a 3. évadhoz képest is. Sajnos lassan tényleg eljutunk arra a szintre, hogy "magyar, nem kell olvasnod, örüljél!".

Nem hiszem, hogy heti 1 vetítéssel jobb lenne. A Transformers Prime is minden hétköznap ment magyarul, de minden karakternek azonos volt a hangja, még a mellékszereplőknek is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.