KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. 7. évadról nincs még szó? Még nincs, de ha engem kérdeztek, nem lenne ellenemre. Bár a legjobb sorozatok is kb. 8 évadnál abba szokták hagyni. Ennyi idő alatt el tud fáradni egy sorozat. (Bár a TCW-ben ennek még nem láttam jelét, sőt, egyre jobb.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Még nincs, de ha engem kérdeztek, nem lenne ellenemre. Bár a legjobb sorozatok is kb. 8 évadnál abba szokták hagyni. Ennyi idő alatt el tud fáradni egy sorozat. (Bár a TCW-ben ennek még nem láttam jelét, sőt, egyre jobb.) 6 évad elegendő lenne. Nem kell túlzásokba esni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Szerintem is lehetne akár 8 évad is, ha nagyon jó lesz a következő két évad (bár a 4. évadnál én tapasztaltam némi visszaesést). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Kicsit hanyagoltam a fórumot egyéb teendőim miatt, de visszatérve egyből egy előzetes fogadott az ötödik évadból. Ha már a Bane-trilógiából merítenek, jobban díjaztam volna, ha a Doan kerül vászonra. Az Onderon-ban is van fantázia, de nálam a Doan egyértelműen vitte a prímet anno mikor olvastam a könyveket. Egyébként szóba került Clovis, a War on two Fronts akár utalhat Padmé harcára az érzelmeivel és esetleg a Scipio felszínén zajló harcokra. Szívesen látnék ilyeneket. Fekete Nap? El sem hiszem, hogy belerakják a sorozatba, elképesztően örülök. És nem utolsósorban köszi a kis előzeteseket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Kicsit hanyagoltam a fórumot egyéb teendőim miatt, de visszatérve egyből egy előzetes fogadott az ötödik évadból. Ha már a Bane-trilógiából merítenek, jobban díjaztam volna, ha a Doan kerül vászonra. Az Onderon-ban is van fantázia, de nálam a Doan egyértelműen vitte a prímet anno mikor olvastam a könyveket. Nem a Bane-trilógiából merítették, hanem a KotOR II.-ből, ugyanis ott szerepelt először ez a bolygó. Azonban gondolom úgy járnak el, hogy miközben írják a történeteket kitalálnak egy olyan bolygót, amilyen eddig még nem volt a sorozatban, aztán utánanéznek az EU-ban, ha van ilyen, azt használják, ha nem, csinálnak újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Nem a Bane-trilógiából merítették, hanem a KotOR II.-ből, ugyanis ott szerepelt először ez a bolygó. Azonban gondolom úgy járnak el, hogy miközben írják a történeteket kitalálnak egy olyan bolygót, amilyen eddig még nem volt a sorozatban, aztán utánanéznek az EU-ban, ha van ilyen, azt használják, ha nem, csinálnak újat. Akkor tévedtem, Kotor II.-vel nem játszottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Vajon berakják Xizort is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Vajon berakják Xizort is? Nem hiszem, ő csak a Birodalom megalakulása után lett vigo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Most lemaradtam, vagy még mindig nem kaptunk normál minőségű trailert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Most lemaradtam, vagy még mindig nem kaptunk normál minőségű trailert? Nem, még mindig nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Mondtam én, hogy csak a Celebration-on lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Gondolom ahogy nő az izgalom a kifejletek után úgy titkolóznak egyre jobban évről évre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. (szerkesztve) Mondjuk én nem vagyok ez ellen. Az évadkezdés is fényévekre van még. Nem most kell felspanolni a kedélyeket. Szerkesztve: 2012. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Magát az előzetest már láttuk. Ha megkapnánk jobb minőségben, nem sok újdonság lenne benne tartalmilag, ami felspannolhatna. De a cam-osnál élvezhetőbb lenne, ami nem jönne rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Így van, az élvezhetőség nagyban nőne. És főleg az érthetősége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. (szerkesztve) Egy hangulatos fan poszter a 4. évadhoz: Szerk.: közben találtam a többi évadhoz is: 3. évad 2. évad 1. évad Szerkesztve: 2012. Június 7. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. (szerkesztve) Ez tényleg nagyon hangulatos kép. Szép munka! Ki csinálta azt lehet tudni? Kis szépséghiba a kardos Yoda. Szerkesztve: 2012. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. (szerkesztve) Egy denisoglobin nevű DeviantART-os felhasználó készítette őket. Szerintem baromi jók, DVD-borítókként is szívesen elnézném őket a gyűjteményemben. Szerkesztve: 2012. Június 7. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Tyűha ezek nagyon hangulatosak A 3. évadoson az Atya arca a háttérben befigyel Aminek pluszban örültem az a 3. évadoson az Ahsoka és Obi között álló klón.Ő az aki utasítja 99-et hogy húzza el a csíkot a Kaminon folyó harcból, utána fejbe is lövik. Bár a sorozatban nem derül ki a neve, Havocnak hívják és ott van a Clone Cadets-ben is amikor a három ARC parancsnok (Colt,Blitz és Havoc) jönnek szemlézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. A Kaminoi szál nagyon jó! Tele van emlékezetes és drámai pillanatokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. A Kaminoi szál nagyon jó! Tele van emlékezetes és drámai pillanatokkal. Csak egy kicsit talán gyors. Bár ez csak a második részre vonatkozik igazán. Az ARC Troopers már nagyon feszegette azokat a határokat, hogy "mi fér bele egyetlen epizódba?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. (szerkesztve) Szerintem nem gyors. Négy részben szépen elmeséltek mindent. Az ARC volt a csúcspont. Szerkesztve: 2012. Június 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Szerintem nem gyors. Négy részben szépen elmeséltek mindent. Az ARC volt a csúcspont. Négy? Nem három? Egyébként nekem nagyon tetszett, nem azért mondom, csak meglepően mozgalmas volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Én a Rookies -t is ideveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Épp a Rookies-szal volt 3 részes a Domino-szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Valóban. Valamiért trilógiára emlékeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. A trailerben 1:11 -nél nem Mustafar látható véletlen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Pedig ott Halálőrök röpködnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Bármi lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. A trailerben 1:11 -nél nem Mustafar látható véletlen? Nekem is annak tűnik, de inkább nem mondtam semmit, hátha tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.