Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

7. évadról nincs még szó?

Még nincs, de ha engem kérdeztek, nem lenne ellenemre. Bár a legjobb sorozatok is kb. 8 évadnál abba szokták hagyni. Ennyi idő alatt el tud fáradni egy sorozat. (Bár a TCW-ben ennek még nem láttam jelét, sőt, egyre jobb.)

Hozzászólás ideje:

Még nincs, de ha engem kérdeztek, nem lenne ellenemre. Bár a legjobb sorozatok is kb. 8 évadnál abba szokták hagyni. Ennyi idő alatt el tud fáradni egy sorozat. (Bár a TCW-ben ennek még nem láttam jelét, sőt, egyre jobb.)

6 évad elegendő lenne. Nem kell túlzásokba esni.

Hozzászólás ideje:

Kicsit hanyagoltam a fórumot egyéb teendőim miatt, de visszatérve egyből egy előzetes fogadott az ötödik évadból. :rock:

Ha már a Bane-trilógiából merítenek, jobban díjaztam volna, ha a Doan kerül vászonra. Az Onderon-ban is van fantázia, de nálam a Doan egyértelműen vitte a prímet anno mikor olvastam a könyveket.

Egyébként szóba került Clovis, a War on two Fronts akár utalhat Padmé harcára az érzelmeivel és esetleg a Scipio felszínén zajló harcokra. Szívesen látnék ilyeneket.

Fekete Nap? El sem hiszem, hogy belerakják a sorozatba, elképesztően örülök.

És nem utolsósorban köszi a kis előzeteseket! :)

Hozzászólás ideje:

Kicsit hanyagoltam a fórumot egyéb teendőim miatt, de visszatérve egyből egy előzetes fogadott az ötödik évadból. :rock:

Ha már a Bane-trilógiából merítenek, jobban díjaztam volna, ha a Doan kerül vászonra. Az Onderon-ban is van fantázia, de nálam a Doan egyértelműen vitte a prímet anno mikor olvastam a könyveket.

Nem a Bane-trilógiából merítették, hanem a KotOR II.-ből, ugyanis ott szerepelt először ez a bolygó. Azonban gondolom úgy járnak el, hogy miközben írják a történeteket kitalálnak egy olyan bolygót, amilyen eddig még nem volt a sorozatban, aztán utánanéznek az EU-ban, ha van ilyen, azt használják, ha nem, csinálnak újat.

Hozzászólás ideje:

Nem a Bane-trilógiából merítették, hanem a KotOR II.-ből, ugyanis ott szerepelt először ez a bolygó. Azonban gondolom úgy járnak el, hogy miközben írják a történeteket kitalálnak egy olyan bolygót, amilyen eddig még nem volt a sorozatban, aztán utánanéznek az EU-ban, ha van ilyen, azt használják, ha nem, csinálnak újat.

Akkor tévedtem, Kotor II.-vel nem játszottam. :)

Hozzászólás ideje:

Tyűha ezek nagyon hangulatosak :) A 3. évadoson az Atya arca a háttérben befigyel :D Aminek pluszban örültem az a 3. évadoson az Ahsoka és Obi között álló klón.Ő az aki utasítja 99-et hogy húzza el a csíkot a Kaminon folyó harcból, utána fejbe is lövik. Bár a sorozatban nem derül ki a neve, Havocnak hívják és ott van a Clone Cadets-ben is amikor a három ARC parancsnok (Colt,Blitz és Havoc) jönnek szemlézni :)

Hozzászólás ideje:

A Kaminoi szál nagyon jó! Tele van emlékezetes és drámai pillanatokkal.

Csak egy kicsit talán gyors. :) Bár ez csak a második részre vonatkozik igazán. Az ARC Troopers már nagyon feszegette azokat a határokat, hogy "mi fér bele egyetlen epizódba?"

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem gyors. Négy részben szépen elmeséltek mindent. Az ARC volt a csúcspont.

Négy? :) Nem három? :) Egyébként nekem nagyon tetszett, nem azért mondom, csak meglepően mozgalmas volt. :)

Hozzászólás ideje:

A trailerben 1:11 -nél nem Mustafar látható véletlen?

Nekem is annak tűnik, de inkább nem mondtam semmit, hátha tévedek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.