KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Lehet majd vajon számítani egy Maul-Grievous párbajra? Nem tudom, de durva menet lenne, az egyszer biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Lehet majd vajon számítani egy Maul-Grievous párbajra? Lehetséges. Talán majd Dooku "megkéri", mint az Éjnővérek esetében (Massacre) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Nem tudom, de durva menet lenne, az egyszer biztos. Érdekes lenne látni, hogy Grivi öli meg Mault. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Érdekes lenne látni, hogy Grivi öli meg Mault. Fura lenne. Ha Grievous sorozat-beli karakterét vesszük alapul, akkor egy átlag Jedit alig tud legyőzni, nem hogy egy Sith Nagyurat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Fura lenne. Ha Grievous sorozat-beli karakterét vesszük alapul, akkor egy átlag Jedit alig tud legyőzni, nem hogy egy Sith Nagyurat. Talán pont ezért lenne jó csattanó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Hogyha már voltak olyan ******* a készítők és visszahozták Mault, akkor számomra két szereplő teheti el láb alól ismét. Az egyik Kenobi a másik Sidious, ha más végez vele akkor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Tényleg, ha maga Sidious ölné meg az lenne a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Nem hiszem, hogy Darth Sidious ölné meg, persze úgy lenne a legkirályabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Én sem hiszem, a helyzet azért kiált, hogy Kenobi fejezze be, amit elkezdett. Nagyon remélem, erre még a TCW-n belül sor kerül, különben maguk alatt vágják a fát a készítők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Amikor 0:55-nél arról beszél, hogy ha erőiket egyesítik legyőznek mindenkit, akkor nem Opressel beszél hanem valaki mással azért ez érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Amikor 0:55-nél arról beszél, hogy ha erőiket egyesítik legyőznek mindenkit, akkor nem Opressel beszél hanem valaki mással azért ez érdekes. Dehogyis. Szenvedélyes monológot ad háttal Opressnek, ennyi, láthattunk már ilyet számtalanszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Our combined strength will be rewarded, and Kenobi, the Sith pretender Dooku and all our enemies will fall.= Összefogásunknak meg lesz a jutalma, Kenobi, a Sith-bitorló Dooku és minden ellenségünk el fog bukni. Dehogyis. Szenvedélyes monológot ad háttal Opressnek, ennyi, láthattunk már ilyet számtalanszor. Talzin nem véletlen mondta anno Opress -nek, hogy ők ketten a fivérével nagy dolgokra hivatottak. Szerintem valami sokkal nagyobb dolog van a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Vajon ők kicsodák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Vajon ők kicsodák? Ázsiai quarrenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Érdekes a trailer legelején amikor Maul megfojtja azt a twi'leket, közvetlenül utána az a susogó hang hallható ami az EPI-ben a naboo-i párbaj alatt illetve akkor is hallható amikor Maul útjára engedi a kutaszait a Tatooineon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Jól néznek ki ezek a lények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Szerintem vmi Halálőrség által leigázott faj. Vagy becsapott támogatók, passz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. A TCW-ben ezzel szemben nem tetszik a rész felkonferálása. Mintha valami sporteseményt harangoznának be. Ebben van valami, ilyen érzésem nekem is volt a sorozat elején, a narrátor miatt. A Clone Wars-ra visszatérve: egy 3-4 perces epizódnál fura is lenne "húzni az időt" főcímzenével, oda tökéletesen illik ez a pár másodperc bevezetés. A TCW 22 perces epizódjai viszont furák lennének nélküle, és szemben a narrátorral, ami annyira nekem sem jön be, a TCW főcímzenéje ráadásul nagyon jó is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. (szerkesztve) A narrátor muszáj oda, mert a cselekmény teljes kibontására kevés az idő. Szerkesztve: 2012. Június 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Nem önmagában a narrátor nem tetszik, hanem az, ahogyan beharangozza az eseményeket. Értem én, hogy szükség van rá, csak a stílusa nem telitalálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Ja vagy úgy. Érdemes meghallgatni még a sorozat elején. Akkor még kevésbé volt ünnepélyes. Pl. a Downfall of a Droid előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 21. Hódolnék régi szokásomnak és dobnék egy képcsomagot a szokásos stílusban. (az 5. évad sw.comon megjelent eddigi címlapképei ezek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 21. Köszi csoli! Szokás szerint nagyszerű képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Egy jó hír az ötödik évadról. Matt Michnovetz volt a "head wiriter". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. (szerkesztve) Azzal a Good-os videóval csak stílusosan ki akartam fejezni a hírrel kapcsolatos érzéseimet http://www.youtube.com/watch?v=MnQ_mp9TzZY Szerkesztve: 2012. Június 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Nem értettem mit keres itt. Mondtam is magamban, hogy rég láttam ekkora melléfogást. Egy két szó elkelt volna mellé, akkor nem rakom át a topikjába. Amúgy jó kis videó, és igaza is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Egyébként július 14 -én a SD Comic Con -on nagy TCW ötödik évados előzetes több klippel és részletekkel. "Star Wars: The Clone Wars: Onto Season Five: (Room 6DE) The aftermath of Season Four has left the Star Wars galaxy a very dangerous place: Darth Maul is alive, Asajj Ventress is a bounty hunter, and the Mandalorian Death Watch is deadlier than ever. How will these threads continue in Season Five of Star Wars: The Clone Wars? Find out in this behind-the-scenes panel, which will feature new clips, new insights and more. Join the discussion with Supervising Director Dave Filoni and head writer Matt Michnovetz (who wrote Season Fours powerful Umbara arc). Moderated by Star Wars author Pablo Hidalgo." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Ennek örülök, végülis még nem nagyon csináltak ilyet, hogy ősz előtt ennyivel több trailert is kidobnának nekünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Mire gondolsz? Tavaly minimum két nagy előzetes jött ki, míg idén az eddigi egynek a normál minőségű kiadására is sokat kellett várni. Egyébként kíváncsian várom a Comic Cont, ahogy minden évben. Bár nem csak a TCW miatt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Szerintem se lesz új trailer, csak részletek az első részekből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.