Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) Szerintem is. Ennyi elég. A többi pedig marad meglepinek. Filoni és Wittwer ma is Maul -t szinkronizáltak. Szerkesztve: 2012. Július 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Nagyon ütős évad lesz, talán az eddigi legjobb, király ez a sötét hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. (szerkesztve) Várhatóan szeptember 13 -án vagy 20 -án indul a szezon, tehát már két hónap sincs az eddigi legjobban várt évad kezdéséig. Szerkesztve: 2012. Július 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Egy régebbi poszter Filonitól, aki még nem látta volna. Szerintem ötletes. A Jó, a Csúf és a Szép... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Bírom Filonit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Ezt a képet most találtam Filoni részlegén az SW blogon: Jól látom ez volna az a bizonyos Republic kommandós klón, akit említettek, hogy szerepelni fog? Itt van a képhez tartozó blog bejegyzés, arról ír, hogy kiválasztották a Celebration 6-ra az 5 bemutató klippet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Good, good. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Az bizony és egyértelműen... ...Delta-38-at választották, a csapat vezetőjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. (szerkesztve) Szóval "Boss"-t kiiiiiirály Ráadásul több klasszikus zenét fognak használni ahogy halad a sorozat ez szerintem még jobb Szerkesztve: 2012. Július 28. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. (szerkesztve) Szóval "Boss"-t kiiiiiirály Ráadásul több klasszikus zenét fognak használni ahogy halad a sorozat ez szerintem még jobb Ez csak a trailer, a végleges verzióra mindig más kerül. Áh, nem véletlenül raktam ám spoiler fül mögé a nevét. >.< Na sebaj. Szerkesztve: 2012. Július 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 28. Örömteli hírek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Ez csak a trailer, a végleges verzióra mindig más kerül. Filoni írja a bejegyzésében, hogy több klasszikus téma kerül elő. Nyilván nem egy az egyben, de azért felismerhetőek lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Az bizony és egyértelműen... ...Delta-38-at választották, a csapat vezetőjét. Szóval "Boss"-t kiiiiiirály Egyértelműen nem Boss az, mert az ő sisakja más festésű és korábban a 3x14-ben is ilyen volt neki. Sőt a Deltából senkinek nincs olyan festésű sisakja, mint a linkelt képen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Teljesen jogos, nem tudtam fejből Boss sisakját, pusztán kizárásos alapon döntöttem, miszerint nem lehet sem Scorch, sem Fixer, sem Sev. De ezek szerint egy teljesen új kommandóssal van dolgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. De az is lehet, hogy ez még nem a végleges verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Nem hinném, hogy sokat változtatnának már a kinézetén. Mondjuk én nem vagyok képben a kommandósokat illetően, szóval felőlem bárki lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Nem hinném, hogy sokat változtatnának már a kinézetén. Mondjuk én nem vagyok képben a kommandósokat illetően, szóval felőlem bárki lehet. A lényeg, hogy nem azok közül van, akit a Witches Of The Mist elején láttál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Így már jobban be tudom határolni. Bár azok nyúlfarknyi feltűnése miatt, nem fognak hiányozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Igen igazatok van csak most tűnt fel a narancssárga festés hiánya. Akkorhát lehet hogy egy új tagot ismerünk meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Nektek biztos nem új, de a Revival-t augusztus 24-re datálják a wookie-n. Ez at jelenti, hogy mi is láthatjuk? Vagy csak kamerás verzióban, ha szerencsénk lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Egyértelműen nem Boss az, mert az ő sisakja más festésű és korábban a 3x14-ben is ilyen volt neki. Sőt a Deltából senkinek nincs olyan festésű sisakja, mint a linkelt képen. Szerintem inkább az Omega Squad lesz az, vagy egy teljesen új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Nektek biztos nem új, de a Revival-t augusztus 24-re datálják a wookie-n. Ez at jelenti, hogy mi is láthatjuk? Vagy csak kamerás verzióban, ha szerencsénk lesz? Augusztus 24-én a Celebration-ön lesz premiervetítés, így az előzeteshez hasonlóan valószínűleg "privát" dologról van szó. A hivatalos premiert tudtommal szeptember közepére datálják (a 3-4. évadpremier is ekkor volt), ennél korábban csak spoilerekre, esetleg kamerás verziókra számítanék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Szerintem inkább az Omega Squad lesz az, vagy egy teljesen új. Inkább az utóbbi, nem hinném hogy olyan "mély" EU-ból merítenének mint az Omega Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Szerintem inkább az Omega Squad lesz az, vagy egy teljesen új. Inkább az utóbbi, nem hinném hogy olyan "mély" EU-ból merítenének mint az Omega Szerintem is. Egyrészt az Omega páncélja tök fekete, másrészt nem hiszem, hogy a mandalore szál - miatti nézetkülönbség - után pont Traviss anyagához nyúlnának forrásként. Legvégül pedig mintha azt olvastam volna, hogy nem egy egész kommandó, hanem csak egy kommandós fog szerepelni, de még ha egy egész osztag is lesz, akkor is jobb és egyszerűbb választás teljesen új karaktereket bemutatni. OFF Nabopolasszar: Csak kíváncsiságból, a "mély" esetén az idézőjel kiemelést, vagy iróniát jelöl? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. (szerkesztve) Csak kíváncsiságból, a "mély" esetén az idézőjel kiemelést, vagy iróniát jelöl? Csak nem találtam olyan szót, ami jól lefedné azt, amit mondani akarok, és ezért van ott az idéző jel Így már jobban be tudom határolni. Bár azok nyúlfarknyi feltűnése miatt, nem fognak hiányozni. Ez tényleg csak azoknak van aki játszottak a Republic Commandóval, de azoknak nagyon, hisz szerintem nincs olyan játékos, akinek nem nőtt volna a szívéhez az a csapat "Lets rearrange some architecture" Szerkesztve: 2012. Augusztus 2. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Nem lehet, hogy Scorch? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Nektek biztos nem új, de a Revival-t augusztus 24-re datálják a wookie-n. Ez at jelenti, hogy mi is láthatjuk? Vagy csak kamerás verzióban, ha szerencsénk lesz? Biztos lesz kamerásban, ez új. Viszont az, hogy levetítik azt is sugallja, hogy a premier nincs már messze. KisKósa jól mondja, valószínűleg szeptember közepén lesz. Én 14 -re tippelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Biztos lesz kamerásban, ez új. Viszont az, hogy levetítik azt is sugallja, hogy a premier nincs már messze. KisKósa jól mondja, valószínűleg szeptember közepén lesz. Én 14 -re tippelek. Én? Jó régen mondtam, az egyszer biztos. >.< Egyébként érdekes, ahogy ilyen lazán megcserélik a story arcokat. Bár elvileg ugye már lineáris a sorozat, még így is annyira rugalmas az egész, hogy gondoltak egyet és bedobták Mault az évad elejére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Sky-t akartam írni, bocsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. (szerkesztve) Én? Jó régen mondtam, az egyszer biztos. >.< Egyébként érdekes, ahogy ilyen lazán megcserélik a story arcokat. Bár elvileg ugye már lineáris a sorozat, még így is annyira rugalmas az egész, hogy gondoltak egyet és bedobták Mault az évad elejére. Ej de jól tették! Imáim meghalgattattak! Leírná nekem valaki, hogy mi volt az eredeti tervezet az 5. évad epizódsorrendjét illetően? Előre is köszi. Szerkesztve: 2012. Augusztus 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.