NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Ki kéri? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Ez a trailer Jobban várom mint a Doctor Who 7. évadát...pedig fordítva szokott lenni. Ki kéri? Use the Horse Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Use the Horse Ezen most felröhögtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Újabb klip az ötödik évadból. Meg is van a kedvenc karakterem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Front Runners, The Soft War, Tipping Points. Ez lesz az Onderon arc. Scipio is benne lesz az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Scipio is benne lesz az évadban. Ez jó hír, mindig is kíváncsi voltam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Szerintem az a havas bolygó az, amit láthattunk az egyik előzetesben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megjött a második trailer HD-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Egyre jobb ez a trailer. Oltári hangulata van, teljes TCW láz tört ki rajtam tegnap óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Nem bírtam ki, csak megnéztem a Revival első négy percét. Mit mondhatnék, remek volt. Maul gyorsan helyre teszi Savage -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. (szerkesztve) Itt egy promós poszter Szerkesztve: 2012. Augusztus 28. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Köszi! Ez valódi poszter vagy csak fan munka? A kezdési időpont az milyen időzónára vonatkozik? Tudja valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Köszi! Ez valódi poszter vagy csak fan munka? A kezdési időpont az milyen időzónára vonatkozik? Tudja valaki? Azt hiszem valódi, de nem vagyok benne biztos A kezdési időpont pedig ha minden igaz csendes-óceán nyugati part időzónára vonatkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. (szerkesztve) Köszi. Azt azért jó lenne tudni, hogy mikor várhatjuk majd a részek netre kerülését... Szerkesztve: 2012. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Huh, én eddig semmit nem néztem meg az 5. évadról, de ezt most éreztem, hogy látnom kell. Nagyszerű ez a trailer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. (szerkesztve) Plusz honnan lesz két kardja? Hát, én kettőről tudok. Mindkettőnek ugyanolyan kialakítású volt a markolata, csak az egyik fekete, a másik ilyen bronz mintájú, de azt hiszem, hogy a jó minőségű trailerben ez látszik is. Szerkesztve: 2012. Augusztus 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. (szerkesztve) Köszi. Azt azért jó lenne tudni, hogy mikor várhatjuk majd a részek netre kerülését... Hát eddig, amíg péntek este kilenckor adták le, helyiidő szerint szombat hajnali négy körül kerültek fel a első gyenge minőségű és a HDTV-s verziók, és leghamarabb délután egy körül a Web-DL-esek, úgyhogy most este fél hétre ill. vasárnap hajnali fél háromra saccolom őket. Szerkesztve: 2012. Augusztus 28. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Hát akárhányadszor nézem meg ezt a trailert csak az jár az eszemben hogy ez lesz a legjobb évad. De a droidostól akkor is félek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. De a droidostól akkor is félek... Abban a részben lesz a kommandós, nem lesz ott baj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Nem bírtam ki, csak megnéztem a Revival első négy percét. Mit mondhatnék, remek volt. Maul gyorsan helyre teszi Savage -t. Hol tudom én is megnézni? Nagyon érdekelne, nem bírok ki 1 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. (szerkesztve) Ebben a HD verzióban még több érdekességet lehet látni: 00:20-nál ott áll az a droidszerű fószer Dooku mellett 02:25-nél megint ott van, méghozzá az Onderonon. 00:22-nél vörösre festett LAAT/i-k vannak. 01:41-nél a Jedi temetésen ott van Palpatine, Mas Amedda és ha jobban megnézitek a hátsó sorokban számos admirális és hajótiszt. 02:16-nál Wolffee parancsnok is ott van a Coruscanti Gárda tagjaival 02:22 a Twilight utolsó röpte (hacsak nem egy ugyanolyan G-9-es) 03:04-nél Sidious egy dzsungelben? 03:12: Nal Hutta (a nikto őrökből és a HH-87esekből ítélve) a Halálőrség támadása alatt. Szerkesztve: 2012. Augusztus 29. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. (szerkesztve) Hát eddig, amíg péntek este kilenckor adták le, helyiidő szerint szombat hajnali négy körül kerültek fel a első gyenge minőségű és a HDTV-s verziók, és leghamarabb délután egy körül a Web-DL-esek, úgyhogy most este fél hétre ill. vasárnap hajnali fél háromra saccolom őket. De ez nem jó, mert szerintem átszámolva nálunk szombat hajnali egy óra körül adhatták le az új részt, míg az első verziók ehhez képest 2-3 órával már elérhetőek voltak. Nem is emiatt aggódok igazán, hanem majd a felirat miatt. Hát akárhányadszor nézem meg ezt a trailert csak az jár az eszemben hogy ez lesz a legjobb évad. De a droidostól akkor is félek... Pedig biztos jó lesz. A kis videót érdemes lenne megnézned. Ebben a HD verzióban még több érdekességet lehet látni: 00:20-nál ott áll az a droidszerű fószer Dooku mellett 02:25-nél megint ott van, méghozzá az Onderonon. 00:22-nél vörösre festett LAAT/i-k vannak. 01:41-nél a Jedi temetésen ott van Palpatine, Mas Amedda és ha jobban megnézitek a hátsó sorokban számos admirális és hajótiszt. 02:16-nál Wolffee parancsnok is ott van a Coruscanti Gárda tagjaival 02:22 a Twilight utolsó röpte (hacsak nem egy ugyanolyan G-9-es) 03:04-nél Sidious egy dzsungelben? 03:12: Nal Hutta (a nikto őrökből és a HH-87esekből ítélve) a Halálőrség támadása alatt. Szép összefoglaló! A temetésen én nem látom Ahsokát. Szerkesztve: 2012. Augusztus 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. (szerkesztve) A temetésen én nem látom Ahsokát. Pedig ott van a gyásznép első sorában, Anakin és Barriss között. Szerkesztve: 2012. Augusztus 29. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. De jó szemed van. Talán ő az... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Tudtommal az 5. évad már le van "forgatva". De még nem dőlt el a sorsa, ami szerintem önmagáért beszél. Egyébként Ventress ellen már eleve egy karddal küzd, amennyire látni. Lehet, hogy a nő még előtte nyúlta le tőle az egyik fegyvert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Persze tudom, és nem is akarom annyira a halálát mint esetleg látszik. Egyébként igazad lehet a karddal kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. (szerkesztve) Úgy tűnik, a Maul-szál folytatásából csak ízelítőt kapunk majd az 1. részben, nem varrják el egyből. A többit az évad későbbi részére tolják. A 2. résztől már az Onderon- és a Clovis-trilógia jön. Aztán gondolom érkezik még a droid-szál és az alvilági látogatás, így máris nagyjából az évad felénél vagyunk. Szerintem a Maul-szál további része is legalább egy trilógia lesz. A cselekmény alapján mozgalmasnak tűnik, 1-2x20 percbe nehéz lenne belesűríteni. De én várok még Talzin kapcsán is legalább 1-2 részt. Egyébként azt olvastam, szinkronizáltak az 5. évadhoz egy olyan Ahsoka-Anakin jelenetet, amit a színészgárda egyik tagja sem hallhatott Ashley-n és Matten kívül. Szerkesztve: 2012. Augusztus 29. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Úgy ahogy írod. Érdekes, hogy a Revival-t előre vették. Egyébként pedig jól gondoltuk, az Onderon szállal kezdődött volna az évad. A Lucasfilmes titkolózás pedig nagyon tetszik! Végre nem teregetik ki az összes lapjukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Egy kis spoiler összefoglaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Hol tudom én is megnézni? Nagyon érdekelne, nem bírok ki 1 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!! A harmadik oldalon megtalálod az egyik hozzászólásomban a videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.