Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Érdekes címek, de idén csak mindig a soron következő részé fog felkerülni a topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Érdekes címek, de idén csak mindig a soron következő részé fog felkerülni a topikba. Ahogy érzed... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Ahogy érzed... Mivel már volt példa arra, hogy a készítők az utolsó pillanatban variáltak (lásd évadnyitó), így Ody szimplán csak óvatos. Szerintem jól teszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Mivel már volt példa arra, hogy a készítők az utolsó pillanatban variáltak (lásd évadnyitó), így Ody szimplán csak óvatos. Szerintem jól teszi. Ahogy érzi.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. (szerkesztve) Mivel már volt példa arra, hogy a készítők az utolsó pillanatban variáltak (lásd évadnyitó), így Ody szimplán csak óvatos. Szerintem jól teszi. Így van. Lassan járj, tovább érsz. Szerkesztve: 2012. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Így van. Lassan járj, tovább érsz. tovább, mint 22 epizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. tovább, mint 22 epizód? Ezt a poént most nem értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Ezt a poént most nem értettem. Nem? Pedig jó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. (szerkesztve) A Kalóz Öblön már fent van az új rész Szerk.: Ilyen se volt még hogy én írom be hogy megjött az új rész. Hiába ha tanulni kellene minden máson jár az ember esze Szerkesztve: 2012. Október 13. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Mi ez a pangás, hogy még nincs új rész? Ncoret nézen...nincs, milleniumfalcont nézem....nincs, torrentz-t nézem....nincs. Há mi folyik itt Gyöngyösön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Én is furcsállom, nézegetem az ncore-t már vagy 2 óra folyamatosan, de semmi. Úgy tűnik marad a holnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Én is furcsállom, nézegetem az ncore-t már vagy 2 óra folyamatosan, de semmi. Úgy tűnik marad a holnap Nem értem miért nem jó a PirateBay-ről Mellesleg múlthéten meg fordítva volt, mindenhol fent volt csak a Kalóz Öblön nem, pedig én általában onnan szedem, mert ott nem kell seedelni (azért szoktam, de nem olyan sokáig mint az nMagosokat) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Nem értem miért nem jó a PirateBay-ről Mellesleg múlthéten meg fordítva volt, mindenhol fent volt csak a Kalóz Öblön nem, pedig én általában onnan szedem, mert ott nem kell seedelni (azért szoktam, de nem olyan sokáig mint az nMagosokat) Mert nálam onnan stabilabban tölt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Nem értem miért nem jó a PirateBay-ről Mellesleg múlthéten meg fordítva volt, mindenhol fent volt csak a Kalóz Öblön nem, pedig én általában onnan szedem, mert ott nem kell seedelni (azért szoktam, de nem olyan sokáig mint az nMagosokat) Jó lesz az, csak dobj már egy linket is légyszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Jó lesz az, csak dobj már egy linket is légyszi! http://thepiratebay.se/torrent/7723638/Star_Wars_The_Clone_Wars_HDTV_S05E03_720p_AVCHD-SC-SDH_ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. (szerkesztve) http://thepiratebay.se/torrent/7723638/Star_Wars_The_Clone_Wars_HDTV_S05E03_720p_AVCHD-SC-SDH_ Neked ez lejött ahogy kell? Én hiába kattintgatok, van, hogy a lap nem jeleníthatő meg, van hogy potenciális kártevőt észlel a vírusvédelem stb. Nem úgy működik ahogy szokott..persze lehet hogy én bénázom, pedig nem ma kezdtem a torrentezést.. ncore is üres, valami nincs rendjén.. Szerkesztve: 2012. Október 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Neked ez lejött ahogy kell? Én hiába kattintgatok, van, hogy a lap nem jeleníthatő meg, van hogy potenciális kártevőt észlel a vírusvédelem stb. Nem úgy működik ahogy szokott..persze lehet hogy én bénázom, pedig nem ma kezdtem a torrentezést.. ncore is üres, valami nincs rendjén.. Nekem lejött,csak szaggat..... Mi van ma gyerekek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Jó ez a link, köszi! 400 MB-osverzió, elég faramuci a mérete, de gyors a torrent! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Nekem a hang csúszott egy másodpercet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Nem egy HD minőség...középtré! A hang egy lehelletnyit talán valóban csúszik, de az nem zavaró....várok a normális változatra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. várok a normális változatra. Dettó. Majd holnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Érdekes ez a helyzet, hiszen a múlt héten már délután lehetett válogatni a verziókból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Nekem lejött,csak szaggat..... Mi van ma gyerekek? Barna a palacsintában..és nem nutella..én fel is adom mára! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Ebben a minutumban tették fel ncore-ra az új epizódot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Front Runners HDTV 720p, ha minden igaz http://rapidgator.net/file/50444210/star.wars.the.clone.wars.s05e03.720p.hdtv.x264-2hd.mkv.html http://ul.to/tnrnzao9/star.wars.the.clone.wars.s05e03.720p.hdtv.x264-2hd.mkv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Jó ez a link, köszi! 400 MB-osverzió, elég faramuci a mérete, de gyors a torrent! Azért mert nem .mkv hanem .mp4, a hang tényleg csúszik kb. 3 tizedmásodpercet és szaggatást nem tapasztaltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Az Ncore-os 720p HD alatt is csúszik a hang....gondolom ez volt a forrás, amiről vissza lett butítva. Fenébe, hogy csúszik a hang... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Front Runners XviD avi verzió... Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E03.HDTV.XviD-AFG https://rapidshare.com/files/342913000/swcw503.rar http://www43.zippyshare.com/v/67982362/file.html http://data.hu/get/5678763/swcw503.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Látom voltak kisebb fennakadások tegnap. Remélem kijön a WEB-DL verzió hamarosan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Na végre! Akkor meg is nézem az epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.