Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem már az előző rész is nagyon tetszett... De, ha az a rész jó volt, akkor ez a mostani legalább kétszer túlszárnyalta azt :clap: !!!

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Tudna nekem valaki üziben küldeni egy linket ahol meg tudom nézni vagy letölteni a 7. részt az 5. évadból? !!!NEM!!! HD, és !!!NEM!!! torrent. Mert mobilnetem van és ha elkezdek torrentezni vagy HD-ban nézni vagy letölteni akkor az 5G adatforgalmam nem 1 hónapalatt fogy el hanem 2 nap altt. Nagyon szépen köszi. Amúgy itt Zebegényben nincsen vezetékes internet. Hát végülis van, csak az a gond hogy olyan messze van az oszlop, hogy 500.000 Ft-ért csinálnák meg hogy legyen internet, én meg nekem ennyi pénzem nincsen... 3G lefedettsége csak a vodafone-nak meg a tmobil-nak van, a telenornak nincs. Mert ugyebár tudjuk hogy a Telenornál van korlátlan net, de hát még 3G lefedettség sincs, nem hogy 4G... Sőt, még 2G is alig van... van telenoros korlátlan netem de hát használhatatlan mert nincs 3G, a 2G meg olyan lassú hogy max. 8 kb/s... Vodánál meg csak forgalmi korlátos net van. És azt az 5GB adatforgalmat bizony be kell osztani egy hónapra.

Na jól van nem akarom túl ragozni, a lényeg a lényeg hogy valaki küldjön linket plíz ahol nem HD-s ban tudom megnézni vagy letölteni, de inkább letölteni, mert ha megnézem az olyan mintha letölteném... szal akkor inkább letölteni plíz és ne torrent. Mert egyik mobilnettel sem lehet torrentezni, legalábbis a vodással nem.

Tehát vki plíz üziben küldjön linket ahol le tudom tölteni nem HD-ben. Nagyon köszi

Hozzászólás ideje:

6 hsz-el alább már lett betéve linkes oldal, ahonnan le tudod kapni.

jó de az hd-s.

nekem olyan kell ami nem hd-s. tehát pl. mp4 formátúmú kitűnő mert az nem hd. mobilnetem van...

6 hsz-el alább már lett betéve linkes oldal, ahonnan le tudod kapni.

de amúgy már kaptam xd linket xd

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

jó de az hd-s.

Ne azt nézd, hogy mi van a nevében, hanem a méretet.

Itt válogathatsz a linkek közül. :)

Itt rögtön az első sima volt (annak ellenére hogy a nevében ott a 2HD)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Itt rögtön az első sima volt (annak ellenére hogy a nevében ott a 2HD)

A 2HD ne tévesszen meg senkit, mert az a készítő csapat neve. Ilyen még AFG, SYS stb..

Hozzászólás ideje:

Köszi az ezer linket! Le tudom tölteni úgy hogy nem 500 mega :D egyrészt mobilnetem van ami forgalmi korlátos, másrészt csak 300 gigás a vinyóm...

Hozzászólás ideje:

Ifjú Jedi sorozat

Nagyon valószínűnek tartom, hogy míg az ifjak Florrumra mennek, bejön a képbe Grivi, akivel majd együttesen veszik fel a harcot az Ahsoka-Hondo-ifjak tandem.

Én is valami ilyesmire számítok, de azért remélem ennél jobban megerőltetik magukat az írók.

Hozzászólás ideje:

Ifjú Jedi sorozat

Nagyon valószínűnek tartom, hogy míg az ifjak Florrumra mennek, bejön a képbe Grivi, akivel majd együttesen veszik fel a harcot az Ahsoka-Hondo-ifjak tandem.

Az már biztos, hogy az ifjoncok ott lesznek a Florrumon (láttuk a képet), és Grievous is feltűnik majd, rommá döntve Hondo erődjét. Viszont érdekelne, Anakin kapcsán mire utaltál a másik topikban?

Hozzászólás ideje:

És ezt én csak most vettem észre! :D

Zéé hatalmas király vagy :D Tényleg tisztán kivehető a hajó eleje a roncsban :) Nagyon jó megfigyelő vagy :clap:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.