csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megnyitottam őket mert van aki már most megnézte. Szerintem itt vagyunk annyira szabálykövetők, hogy egyesével végig tudunk menni a részeken. Egyrészt úgy sokkal jobb, másrészt pedig a feliratnak úgy is időre lesz szüksége, hogy elkészüljön. Egyetértesz? Végül is igen de ez egy nagyon speciális helyzet. Mindenkinek a komplett történet fog kavarogni a fejében, sok lesz az "áthallás" a 4 külön topikban. De megpróbáljuk. Jobb ötletem nincs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Milán! Isten vagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. kolmilan hatásos belépője annyi idő után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Miért mit csinált? Mit lehet kezdeni a spoiler mögötti címekkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. (szerkesztve) Miért mit csinált? Mit lehet kezdeni a spoiler mögötti címekkel? Mondjuk ezt. http://www.share-online.biz/dl/UHF0221N0R3/free/ SZERK: mondjuk ez baromi lassú, inkább várjunk a torrentre. Szerkesztve: 2014. Február 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Úgy ám: 30 megás nettel is 4,5 óra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Ez még csak az első rész a négyből, a többi később érkezik. Ha az Ody linkjén lévő fájlt töltitek le, a jelszó nagy valószínűséggel „boerse”. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. (szerkesztve) Istenek vagytok. Remélem a többi rész is ilyen hamar felkerül!. Úgy ám: 30 megás nettel is 4,5 óra... Mi????? Nekem 2,5 megás netem van, én mikorra fogom letölteni???? 25 kb/s. Az korrekt... Szerkesztve: 2014. Február 15. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Innen biztos nem lesz leszedve..mondjuk akkor sem értem mit csinált kolmilan.. Ezek a címek jó, de miért nem linkek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Mert gondolom még alig elérhető a neten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Istenek vagytok. Remélem a többi rész is ilyen hamar felkerül!. Mi????? Nekem 2,5 megás netem van, én mikorra fogom letölteni???? Nyugi holnap már 100 jobb helyen fönt lesz...a lényeg, hogy létezik. korán van. Online kellett volna nézni.. na megyek lassan álomba sírom magam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Nos, örülök az egyöntetű pozitív visszajelzésnek tőletek mákosoktól, akik látták élőben és még fritzül is tudnak. Amint lesz torrent lecsapunk rá, aztán jöhetnek a feliratok. Fő az élmény, nem kell rögtön érteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Mi????? Nekem 2,5 megás netem van, én mikorra fogom letölteni???? 25 kb/s. Az korrekt... Ez csak egy korlátozás az oldal részéről. Nekem is a max sebességem 2500kb/s körüli, ez meg csak 50kb/s-mal csordogál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Nyugi holnap már 100 jobb helyen fönt lesz...a lényeg, hogy létezik. korán van. Online kellett volna nézni.. na megyek lassan álomba sírom magam.. Minek nézted volna meg ha egy kukkot se értesz belőle? Legalább nem rontottad el az élményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. (szerkesztve) Az a baj, hogy én holnap nem igen leszek itt, ezért én holnap (sajnos) nem tudok foglalkozni a részekkel. De örülök, hogy láttam, Hétfő estére biztos le tudom tölteni mind a 4 részt normálisan, és akkor külön-külön meg tudom nézni, és írni véleményt. Addig azoknak, akik megnézik Hétfő estéig, azoknak jó emésztést a részekhez. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenként nézzétek meg a részeket, és egyenként írjatok véleményt, mert így együtt szinte lehetetlen! Na, de azt hiszem, én is elteszem magam holnapra. Szerkesztve: 2014. Február 15. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Azt tudom tanácsolni, hogy egyenként nézzétek meg a részeket, és egyenként írjatok véleményt, mert így együtt szinte lehetetlen! . Igen, meglehetősen tömény volt. De hatalmas élmény, magam részéről várom a jövő szombatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Nem is tudtam R2, hogy szereted a TCW -t. Vagy ez csak néha jellemző? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Nem is tudtam R2, hogy szereted a TCW -t. Vagy ez csak néha jellemző? Hogyne szeretném!! Csak mire én megnéztem őket, itt már rég lecsengtek az epizódok. Ez most egy különleges alkalom, hogy előbb láttam, mint Te. Mindent szeretek, ami SW! Amúgy írtam is róluk, a tudod hol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. A TCW -s írásaidat még nem láttam. Na majd holnap megnézem őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Fel is írtam jövőhét szombatot, akkor is megnézem. Nem sűrűn használom a németet, de ez most jó volt. Amúgy azért is nehéz rendezetten összeszedni a gondolatokat, mert olyan böszmén volt megoldva a reklám, hogy nem is a rész végén rakták be, hanem pár perccel előtte. Így utólag meg már nehezen tudom csak fejben elkülöníteni, hogy az adott esemény még az előző, vagy a következő rész topicjába tartozik e. Ezt leszámítva mondjuk meg vagyok elégedve a Super RTL-el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Ody kérésére (amúgy a végén nem volt kiírva) - Katie Lucas írta az Order 66 Genesis-t (ez volt az első négy rész)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. A link nem a teljes első részt takarja, hanem csak az 1. reklámig megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Holnap ncore-on fent lesz. Onnan villámgyorsan jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. (szerkesztve) Íme a következő sztoriszál német előzetese, angol felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=-_TxwIl7gTo Szerkesztve: 2014. Február 16. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Minek nézted volna meg ha egy kukkot se értesz belőle? Legalább nem rontottad el az élményt. ez sértő! 14 tanév német van az életemben és félig sváb vagyok. Az angolt jobban szeretem szégyen szemre, de meg merek majd próbálkozni a német verzióval is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Ody kérésére (amúgy a végén nem volt kiírva) - Katie Lucas írta az Order 66 Genesis-t (ez volt az első négy rész)! Mind a négy részt? És ki rendezte? ez sértő! 14 tanév német van az életemben és félig sváb vagyok. Az angolt jobban szeretem szégyen szemre, de meg merek majd próbálkozni a német verzióval is. Bocsánat ezt nem tudtam. Akkor neked akár ma is jól jöhet a délutáni ismétlés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. (szerkesztve) Bocsánat ezt nem tudtam. Akkor neked akár ma is jól jöhet a délutáni ismétlés. Készülök is rá, mert sehol semmi letölthető.. 16:00 ugye? Szerkesztve: 2014. Február 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Azt hiszem 16:00 -ról volt szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. A link nem a teljes első részt takarja, hanem csak az 1. reklámig megy A REPACK -ot érdemes szedni az talán jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. (szerkesztve) Szedhető a piratebay -ről az első négy rész egyben. Így keressétek: Star Wars The Clone Wars S6 1-4 [German] Nekem két perc alatt lejött. Szerkesztve: 2014. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.