Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Úgy általánosságban a TCW sorozatból hiányolom az eredeti SW zenéket. Mondjuk az újak is jók csak lehetne egy pár mozifilmes zene is.

Szerintem a zene nagyon szép pozitív fejlődési ívet mutatott be az eddigi epizódok alatt. Eleinte nekem is hiányérzetem volt a régi, megszokott zeneszámok miatt, de ez mostanra teljesen elmúlt. Az elmúlt 3 részben pedig igazán jól passzoló zenéket hallhattunk, és nekem nagyon tetszettek a különböző világokra kitalált sajátos zenei dallamok. :whistle:

Hozzászólás ideje:

Azért kellene egy olyan zene, amit ha hallunk, azonnal a TCW jut eszünkbe, egy a sorozaton átívelő egy-két darab, ami belemászik a fülünkbe és ott is marad :whistle:

Hozzászólás ideje:
Azért kellene egy olyan zene, amit ha hallunk, azonnal a TCW jut eszünkbe, egy a sorozaton átívelő egy-két darab, ami belemászik a fülünkbe és ott is marad :whistle:

Számomra Ahsoka témája ilyen! Szerintem egy remekmű. Kinner is büszke rá.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Számomra Ahsoka témája ilyen! Szerintem egy remek mű. Kinner is büszke rá.

És ahogy észrevettem Kiner előszeretettel használja is. a The Gungan Generalban is benne volt, meg a Scaling The Cliff című szám is. Bár nem tudom hogy Ahsoka témája mit keresett abban a részben, de nem is számít. Egy alkalommal a Duel Of The Fates tényleg szerepelhetne, valami másfajta hangszerezésben, vagy a Droid Invasion.

Hozzászólás ideje:
A felirat akkor két napra lebontva jön ki. :D

Igen, lehet az csak vasárnap lesz kész.

Amúgy nekem bejött a rész. Dzséjtnek kicsit jobban. :D

Hozzászólás ideje:
Ez konkrétan hol is olvasható?

Itt: http://starwars.com/theclonewars/guide/episode016.html

A "Trivia & Details" résznél az első bekezdés utolsó mondata: "This is especially true of the second season of Clone Wars episodes."

Kicsit szomorú vagyok, mert azt hittem már jobban fogunk közelíteni az EPIIII -hoz. Bár az öt évad tudatában erre lesz még lehetőség, mindenesetre jó lenne látni egy ívet a történetben. Itt nem csupán a sztorira gondolok, hanem a fegyverzetre és a ruházatra is.

Hozzászólás ideje:
Nekem sem, a DVDRipekhez meg HDRipekhez képest mindegyik borzalmas :D

A monitoromon tök mindegy, a hiperszuper sem néz ki túl jobban :D

Hozzászólás ideje:
Kicsit szomorú vagyok, mert azt hittem már jobban fogunk közelíteni az EPIIII -hoz. Bár az öt évad tudatában erre lesz még lehetőség, mindenesetre jó lenne látni egy ívet a történetben. Itt nem csupán a sztorira gondolok, hanem a fegyverzetre és a ruházatra is.

Attól, hogy jellemzőbb lesz az "időugrás" a második évadra (bár eddig egy ilyen rész volt, aminél már a kettő is "jellemzőbb" :D ), még lehet ep3-hoz közelítő történeti ív. Előbb-utóbb az úgyis elkerülhetetlen, legalábbis ha akarnak is valamit kezdeni, nem csak úgy mesélnek bele a vakvilágba.

A monitoromon tök mindegy, a hiperszuper sem néz ki túl jobban :D

Az enyémen azért észlelhető némi különbség, ami az én fogalmaim szerint már belefér az "ég és föld" kategóriába :D

Hozzászólás ideje:
Attól, hogy jellemzőbb lesz az "időugrás" a második évadra (bár eddig egy ilyen rész volt, aminél már a kettő is "jellemzőbb" :D ), még lehet ep3-hoz közelítő történeti ív. Előbb-utóbb az úgyis elkerülhetetlen, legalábbis ha akarnak is valamit kezdeni, nem csak úgy mesélnek bele a vakvilágba.

Ebben bízok én is. Ilyen tekintetben is iszonyú nagy potenciál van a sorozatban.

Hozzászólás ideje:
Akkor most a következő 17. epizód egy óra hosszás lesz? Vagy duplázva fognak haladni?

Szerintem duplázva.

Szerkesztve: - kolmilan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.