Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. De ez a Bane nem lesz teljesen szeparatista, vagy igen? Én úgy hallottam, hogy egy fejvadász, aki mindig a legtöbbet fizetőnek dolgozik. Persze az valószínű, hogy a köztársaságiak oldalán nem sűrűn fog előfordulni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. De ez a Bane nem lesz teljesen szeparatista, vagy igen? Én úgy hallottam, hogy egy fejvadász, aki mindig a legtöbbet fizetőnek dolgozik. Persze az valószínű, hogy a köztársaságiak oldalán nem sűrűn fog előfordulni. Fejvadász lévén elvileg annak dolgozik aki a többet fizeti. Gyakorlatilag pedig megtudjuk ősszel (vagy két hét múlva). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Marha jó ez az oldal Odie! Gondolom ezt nekem szántad. Köszi a dicséretet! Mindig öröm ilyen elégedett fórumozókat olvasni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. (szerkesztve) Szegény Bozait jól meghajszolták az epizód végén... de legalább tudjuk, kik a magyar hangok. Magyar hangok. Moser Károly - Anakin Skywalker. Molnár Ilona - Ahsoka Tano. Faragó András - Grievous vagy Katuunko.(?) Forgács Gábor - Plo Koon. Zsigmond Tamara - Padmé Amidala. Berzsenyi Zoltán - Rex. Anger Zsolt - Obi-Wan Kenobi. Molnár Levente - [droidok?] Varga Rókus - [klón] Józsa Imre - C-3PO. Versényi László - Yoda. Szilágyi Tibor - Dooku gróf. Jakab Csaba - Yularen admirális. Végh Péter - [klón](Ő lenne Grievous?) Takátsy Péter - [klón] Miller Zoltán - [klón] Varga Klára - Asajj Ventress. Magyar szöveg: Tóth Tamás. Hangmérnök: Erdélyi Imre. Vágó: Simkóné Varga Erzsébet. Gyártásvezető: Kablai Luca. Szinkronrendező: Tabák Kata. A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette. Szerkesztve: 2009. Március 9. - kolmilan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ez a Bane figura elég érdekesnek tűnik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Én viszont igen. Kicsit unom már azt, hogy mindig a Köztársaság győz. Lehetne már olyan ellenfél is akit nem győznek le ilyen könnyen, mint Grievoust. Remélem ez a Bane már odatesz a gonoszkodásban és tud 1-2 cselt amivel bosszúságot okozhat a Jediknek. Fog is, nem is akármilyeneket... Spoiler: Második évad... A "Cargo Of Doom" című epizód... Cad Bane Dooku gróf parancsára ellop a Jedi Templomból egy holokront, ami Erőérzékeny gyermekek listáját tartalmazza. Szép sorjában begyűjti őket, és Mustafarra szállítja őket, nyomában Anakinnal, Ahsokával, és Oppo Rancisissel... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. (szerkesztve) Ó igen. Na látom, akkor a 2. évadban végre beindul az action. Spoiler: Nem semmi karakter lehet, ha be tud jutni a Templomba és onnan ki tud hozni egy ilyen értékes holokront. Szerkesztve: 2009. Március 8. - Darth_Phobos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Jah, még valami, amit problémásnak találtam a mostani magyar szinkronban. Az még oké, hogy az óriás angolnát nem annak fordítják ami, de miért pont sárkánykígyónak? Fel nem tudom fogni... A sárkánykígyó az az állat, amely benyelte Artut az EPV.-ben, nem? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nos, megnéztem a magyar szinkronos Rookiest.A klónok változó hangja továbbra sem zavaró, elvégre a Republic Commandóban is más volt mindegyiknek. Viszont pár dolog érthetetlen számomra. Például miért van az, hogy Rex és Cody hangja néha felcserélődik? És hogy a rákba lehet az óriás angolnát sárkánykígyónak fordítani? És jól vettem észre, hogy Rexnek az eredeti klónhangja van, csak pár fokkal mélyebb? Mert ha mondjuk volt valami baja, akkor érthető ez a sokféle klónhang. Phobos... Várom a linket. Ez még hagyján, de hődetonátor helyett termikus detonátor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ez még hagyján, de hődetonátor helyett termikus detonátor? Ugyanaz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Ez még hagyján, de hődetonátor helyett termikus detonátor? Szerintem az még bőven belefér... Nem úgy, mint a kísérő romboló... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Bár lehet, hogy csak egy egyszerű gran, aki ugyanúgy lett lemodellezve, és semmi köze a szenátorhoz. Hát, én folyton panaszkodtam, hogy miért nem szerepeltetik Durge-t, és végre beláttam, hogy felesleges, ha itt van Cad Bane. Ugyan sokat nem láthattunk ebből a trailerből, annyi bizonyos, hogy Bane az atyaúristent is kinyírja majd. Spoiler: Szerintem itt még csak a saját szakállára dolgozik, aztán gondolom a túszdráma során Palpatine felfigyel rá, és így csatlakozik majd a CIS-hez. Lehet, hogy egy páran keverni fogják Darth Bane-nel. Valami más második nevet kellett volna adni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Szerintem az még bőven belefér... Nem úgy, mint a kísérő romboló... Vagy harcász a vadász helyett. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Lehet, hogy egy páran keverni fogják Darth Bane-nel. Valami más második nevet kellett volna adni. Hát... Azért teljesen más kategória a kettő, teljesen más idősíkban... De a sok hozzá nem értő tuti keverni fogja, annyi szent. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Fog is, nem is akármilyeneket... Spoiler: Második évad... A "Cargo Of Doom" című epizód... Cad Bane Dooku gróf parancsára ellop a Jedi Templomból egy holokront, ami Erőérzékeny gyermekek listáját tartalmazza. Szép sorjában begyűjti őket, és Mustafarra szállítja őket, nyomában Anakinnal, Ahsokával, és Oppo Rancisissel... Na végra valami nagyon nagy kaliberű rész! Már alig várom a második évadot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hát... Azért teljesen más kategória a kettő, teljesen más idősíkban... De a sok hozzá nem értő tuti keverni fogja, annyi szent. Hát igen. Bár a kegyetlenség közös vonásuk lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hát... Azért teljesen más kategória a kettő, teljesen más idősíkban... De a sok hozzá nem értő tuti keverni fogja, annyi szent. A sok hozzá nem értő azt sem fogja tudni, hogy létezik egy Darth Bane, hiszen, ha már tudják, akkor nem "hozzá nem értők", vagyis tudnak a két sith szabályról is (amit Bane hozott), ismerik Bane korszakát, és nem mellesleg, nem fogják keverni a Darth Bane nevet Cad Bane névvel Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. A sok hozzá nem értő azt sem fogja tudni, hogy létezik egy Darth Bane, hiszen, ha már tudják, akkor nem "hozzá nem értők", vagyis tudnak a két sith szabályról is (amit Bane hozott), ismerik Bane korszakát, és nem mellesleg, nem fogják keverni a Darth Bane nevet Cad Bane névvel Várd ki, mi lesz, ha Darth Bane trilógia kijön magyarul. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Várd ki, mi lesz, ha Darth Bane trilógia kijön magyarul. Teszem azt, benne lesz, hogy meghal 1000 évvel a klón háborúk előtt, és ha csak az olvasónak nincs értelmezési problémája, akkor nem fog keverni. Ha van, nem fogja a könyvet olvasni. Plusz, HA megjelenik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Végh Péter - Yularen admirálisA soriban Jakab Csaba szinkrózza Yulit. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. A soriban Jakab Csaba szinkrózza Yulit. Ha már mindent becézel, akkor már Jaki Csabi, nem? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megnéztem mégegyszer magyarul a Rookiest... Az továbbra is idegesítő, hogy az óriás angolnából miként lett sárkánykígyó, de majd megszokom. Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Azt mondom, ez legyen a legnagyobb probléma! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. (szerkesztve) Ha már mindent becézel, akkor már Jaki Csabi, nem? Ha így írnám be akkor megeshet hogy nem lenne egyértelmű hogy kiről van szó. Az admirálisnál más a helyzet mert az idézetben ott van a rendes neve így tudni lehet hogy kire céloztam. Szerkesztve: 2009. Március 9. - Rog Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Teszem azt, benne lesz, hogy meghal 1000 évvel a klón háborúk előtt, és ha csak az olvasónak nincs értelmezési problémája, akkor nem fog keverni. Ha van, nem fogja a könyvet olvasni. Plusz, HA megjelenik. Megjelenik. Csak nem idén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. (szerkesztve) Az új epizód előzetese. Windu kegyetlen jó. Szerkesztve: 2009. Március 11. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ismét elkészült öt epizód kibővített ismertetője. Ezek a Rookies, downfall of a droid, duel of the droids, bombad jedi, cloak of darkness epizódok. Jó olvasgatást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Köszi Jó ez a lenti videó Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Hozzászólás ideje: 2009. Március 12. Örülök, hogy bővül az ismertetők sora. Elolvasgatván az újakat egymás után az ugrott be, hogy szinte már olyanok, mint egy-egy vizsgatétel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Hozzászólás ideje: 2009. Március 13. Köszi Jó ez a lenti videó Nagyon ötletes a 'sugár híd'. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.