Rog Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Nagyon bejövős az a fa. Első blikkre egy függőlegsbe állított nyitott szárnyú X-szárnyú ugrott be róla de ez a szimbólumos hasonlóság is adja. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. A múltkori "kiszivárgott anyag" margójára: Gabriel Ayres: "@pablohidalgo - Épp beleütköztem egy "kiszivárgott" Episode 8 scriptbe. Nem olvastam még... meg tudnád erősíteni, hogy valós-e vagy sem? Tartok a spoilerektől." Pablo Hidalgo: "@PlanetSunset - Baromság. De ne szokjatok hozzá ahhoz, hogy válaszolok az ilyen kérdésekre, mert előbb-utóbb biztos vagyok benne, hogy valami valós is fel fog bukkanni [a kiszivárgott anyagok közt]." Erre még Rian Johnson vicces kedvében rákontrázott: "@pablohidalgo @PlanetSunset - csak hogy tisztázzuk, jelenleg ha a New York Times lehozna egy pletykát, hogy a film elején beúszó szöveg sárga lesz, azt sem erősíteném meg, és nem is cáfolnám." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Rian Johnson válasza a helyes hozzáállás a dolog jelen állása mellett Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Erre még Rian Johnson vicces kedvében rákontrázott: "@pablohidalgo @PlanetSunset - csak hogy tisztázzuk, jelenleg ha a New York Times lehozna egy pletykát, hogy a film elején beúszó szöveg sárga lesz, azt sem erősíteném meg, és nem is cáfolnám." Na ez tetszik! Kb ez a helyzet. Kb ennyire van még korán! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Nagyon helyes. Most amúgy is a zsiványokon van a hangsúly Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Nekem nagyon szimpatikus, ahogy Johnson használja ezeket a tömegkommunikációs eszközöket. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Nekem nagyon szimpatikus, ahogy Johnson használja ezeket a tömegkommunikációs eszközöket. Ha továbbolvasol a linken, láthatod, hogy Hidalgo is nagyon durván szívatja az embereket. Egy erőszakos kikényszeríti tőle, hogy írja le, hogy Snoke nem Plagueis, erre ő azt mondja: oké, "Snoke nem Plagueis", leírtam, látod? Majd két bejegyzéssel később: "ahogy azokat a szavakat is leírhatom, hogy "Snoke = Plagueis"... Zseniál! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hidalgo mindig nagy arc volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Azért valahol örülök, hogy nem valódi ez a szkript leírás. Persze valószínű volt, hogy nem valós. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Azért valahol örülök, hogy nem valódi ez a szkript leírás. Persze valószínű volt, hogy nem valós. Még visszasírhatjuk ezt a szkriptet, bár ne legyen így. Én kétlem, hogy csalódni fogunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Én is amondó vagyok, hogy jó lesz. A TFA -nál pesszimistább voltam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Ott az ismeretlenbe ugrottunk, most azért már elég sok fogódzónk van. Anno sokáig az is téma volt, hogy például a Disney miatt minden habos-babos lesz. Az ep.7 sok prekoncepciót leépített. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Azért egy hasonló mélységű politikai tartalommal én kiegyeznék az új filmet illetően. A "szkript" többi része nekem se fog hiányozni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Ha továbbolvasol a linken, láthatod, hogy Hidalgo is nagyon durván szívatja az embereket. Egy erőszakos kikényszeríti tőle, hogy írja le, hogy Snoke nem Plagueis, erre ő azt mondja: oké, "Snoke nem Plagueis", leírtam, látod? Majd két bejegyzéssel később: "ahogy azokat a szavakat is leírhatom, hogy "Snoke = Plagueis"... Zseniál! Ez is nagyon tetszik. Jól nyomják! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Újabb nagy felbontású képek Ahch-To -ról. Hogy én mennyire imádni fogom ezt a bolygót! Iszonyú hangulatos ez a kis település, bár az Independent úgy harangozza be, hogy ez az első jedi templom. Mekkora kontrasztban lenne már ez a hely a Coruscanti létesítménnyel? Az elhelyezkedése pedig pazar. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Egyetértek, nagyon szép Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. (szerkesztve) Én még azt is el tudom képzelni, hogy az első Jedi tanács itt élhetett. Minden kunyhóban egy tanácstag. Különben miért lenne nyolc kunyhó? Egy mintha nagyobb lenne és szemben helyezkedne el a többivel. Talán abban lakott a legfőbb jedi. Vajon Yoda járt itt? Szerkesztve: 2016. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Na ez tetszetős ötlet. Amikor a Jedi-rend még tiszta és érintetlen volt, az első mesterek pedig a lehető legegyszerűbb körülmények között éltek. Nem tudom, hogy Yoda járt-e itt, nekem az az érzésem, hogy ez a helyszín még a kései Jedik előtt is teljesen ismeretlen volt, és sokezer év után Luke volt az első, aki idelátogatott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Nagyon izgalmas belegondolni, hogy talán megismerhetjük a Jedik abszolút nulla pontját, azt az időt, amikor kapcsolatba kerültek az Erővel. Ez nem csak a VIII -at de az egész SW -t óriási plusz töltettel ruházná fel (főleg a PT -s jedi korszakot). Remélem erre haladt Rian. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. (szerkesztve) Lehet, hogy nem is a szó szoros értelmében kell venni a templom szót, mint mondjuk a coruscanti ziggurat esetében, így simán lehet ez a kis kunyhóegyüttes az első szent helye a Jediknek. Szerkesztve: 2016. Május 2. - Merr-Sonn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Én is erre céloztam, nekem nagyon bejönne. Teljesen felvillanyoztak ezek a képek. Ráadásul úgy tűnik, hogy a Falconnal be fogják járni a szigetvilágot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Vajon Yoda járt itt? Ha nem is járt itt, attól még tudta, hogy a Dagobah-n kunyhószerűséget építsen magának. Jó képek! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. (szerkesztve) Nagyon tetszik! Nem véletlenül mondatták Hannal a 7-ben, hogy Luke elment megkeresni az első Jedi-templomot. Meg is találta! Szerkesztve: 2016. Május 3. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Ha nem is járt itt, attól még tudta, hogy a Dagobah-n kunyhószerűséget építsen magának. Jó képek! Felhőkarcolót vagy várat vajmi nehezen húzott volna ott fel. Annak, hogy Yoda kunyhót épített, inkább ahhoz volt köze, hogy nagyjából hatvan centi magas és egy minden technikai vívmánytól mentes mocsárbolygón élt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Felhőkarcolót vagy várat vajmi nehezen húzott volna ott fel. Annak, hogy Yoda kunyhót épített, inkább ahhoz volt köze, hogy nagyjából hatvan centi magas és egy minden technikai vívmánytól mentes mocsárbolygón élt. Az ő esetében ez nem kifogás. "Tedd vagy ne tedd!" És ő nem tette. Illetve ezt a kunyhót tette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Ha nem is járt itt, attól még tudta, hogy a Dagobah-n kunyhószerűséget építsen magának. Jó képek! Mintha visszatért volna az itt látható gyökerekhez. Akár tudatos volt akár nem ez szép hasonlat lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Daisy SW napi kis videója az EPVIII egyik díszletében(?). Szerkesztve: 2016. Május 4. - Ody Mandrell Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Mármint úgy érted napi kis SW videója Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Star Wars napira gondoltam, bár ahogy vesszük neki már lassan minden nap lesz egy. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Nagy kő esett le a szívemről: Hamill tud beszélni.. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.